הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ turinabol

light_lift

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
-34
25
0
איך החומר טוב? מעלה במסה שמעתי שזה עדין ללא תתופעות אסטרוגניות וגורם למראה מוצק

המליצו לי לשלב אותו בסייקל מסה במקום מתאן כיוון שיש לי רגישות לגינו , האם זה נכון ??

לא חומר שמתאים למסה. חומר מצויין לחיטוב. יש לך רגישות לגיינו תשתמש במינון יותר נמוך או שתשלב
AI כמו ארימידקס ארומסין או לטרוזול.

• פותח/ת השרשור
שאלה kalina:

אם טבעית הפטמות שלי קצת נפוחות מותר לעשות סייקלים ואם כן בטח עם שילוב נולבדקס כל הסיייקל?

---------- התגובה התווספה ב 11:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:53 ----------

[/COLOR]1001 סיבות,יכול להיות הצתברות של שומן ברזור כי אתה שמנמוך 😃

השאלה מה הסיבה לשימוש בחומר?

אם אתה מחפש משהו שיתן לך קיק בתחילת הסייקל, זו לא האופציה הכי טובה אבל כן אפשרית.
אם אתה רוצה חומר שייתן לך את המראה המוצק בסוף סייקל בדומה לווינסטרול אבל פחות משפיע על רמות הכולסטרול אז זו אופציה טובה מאוד..

בתכלס אתה יכול לעשות כמו שעדי אמר, לקחת דיאנבול אבל לשלב נולבה למשל, ככה הסיכוי לג'ינו שואף ל-0.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות עוד משהו אחרון עדיףף שאני יבדוק את רמות הפרוקטין והאסטרוגן פני הסייקל?

קודם כל זה פרולקטין. ודבר שני להתרגל לבצע בדיקות דם לפני תוך כדי (ברור שלא בדיקות הורמונליות) ואחרי סייקל זה מבורך. רק ככה אפשר לדעת אם הכל תקין

השאלה. מה תעשה עם המספים שתקבל ליפני הסייקל,אני לר מסתלבט,אני מנסה להביא אותך לאיזה משהו בגילוי מודרך 😃

מה זאת אומרת אחי זה הכרחי כדי להגיע להחלטה עם אתה נכנס לסייקל או לא. עם הבדיקות לא תקינות ואתה נכנס לסייקל אתה יכול לגרום לנזק בילתי הפיך. וזה לא קשור רק לרמות טסט. מה עם ספירת דם תיפקודי כבד וכו יש הרבה גורמים שמושפעים ומשפיעים

יאללה איתך,עדי,אולי חלאס לאכיל אנשים מכפית,תן להם קצת לחשוב.תיפקודי כבד וכליות צמיד יהיו מעל הנורמא אצל מי שמתאמן עצים ואוכל תזונה שלנו ללא קשר לחומרים.מה עושים עם זה:-) שאלה אליל,עדי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית