הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

nokia n97

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אני יכול להשיג את המכשיר במחיר זנות.
שווה? מה דעתכם עליו?
הידע שלי בפלאפונים שואף הפוך לאחוז שומן של משה 🤡

זה המכשיר הכי בעייתי שנוקיה הוציאה בשנים האחרונות - ולא בגלל שהוא פחות טוב מהמכשירים האחרים שלה, אלא בגלל שהוא אמור להיות סמארטפון והוא לא עולה בביצועים שלו על מכשיר רגיל (שלא לדבר על סטנדרטים של סמארטפון מתקדם). תריץ חיפוש ברשת ותראה.

תלוי, מה אתה צריך ממנו? ובכמה אתה משיג אותו
היה לאח שלי, טלפון איכותי אבל מוגבל, גדול, כבד וכול...הוא מיהר לקנות את האייפון במקום ומכר את הנוקיה שלו אח"כ

כבעל נוקיה N95 8GB לשעבר, זה היה הנוקיה השלישי שלי בחיים אחרי נוקיה 3 משהו עם הכתום בצד והאורות שהיה דווקא סבבה ועוד אחד נוקיה 7 משהו שהוא הגירסה S40 האחרונה שיצאה, אבל זה היה הסימביאן S60 הראשון שלי והאחרון שלי בחיים, מערכת הפעלה הכי גרועה שנתקלתי בה בחיים שלי, אייפון 4 לעומת N95 8GB זה כמו לעבור מ 386 למעבדים של Core i7

• פותח/ת השרשור
שוכנעתי. הייתי צריך לשמוע עוד קצת תגובות רעות כי אני שונא סימביאן.

יש לי 97 מיני, הוא לא רע אבל עושה קצת בעיות.
תלוי מה אתה מחפש בפלאפון

אז למה לא אמרת. סימביאן זה חרא (וגם maemo, זה בדיוק אותו קקי).
דווקא הרבה אנשים פה בארה"ב מרוצים מה N900 שלהם, יוצא N8 חודש הבא, למרות שזה סימביאן נוקיה מתלהבת שזה דבר שונה לגמרי, נחייה ונראה אני חתום על חוזה לשנתיים ככה שזה לא משנה לי אני אשאר עם אייפון עד שהוא ימות כנראה.

מה 24 ביוני יש פה כבר אייפונים, את שלי קימבנתי ביום של ההשקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית