הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי רקוטן ועלייה במשקל

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
לפני חודשיים בערך התחלתי לקחת רקוטן ושקלתי באותה תקופה 55 קילו והרופאה נתנה לי מינון מסוים. התחלתי SS והיום אני שוקל 64 קילו והשאלה שלי אם אני צריך ללכת דחוף לרואה כדי שתעלה לי את המינון בגלל שעליתי במשקל?

אדם יותר גדול=מינון יותר גדול?

נערך לאחרונה:
כן המינון שנותנים לרואקוטן מושפע מהמשקל שלך.
אם אין לך תור בקרוב, תקבע. במקרה הכי גרוע היא תגיד לך שלא עושים כלום בנושא וממשיכים כרגיל, זה עדיף מאשר לקחת מינון קטן יותר ממה שאתה צריך.

זה המלצה,להפסיק להתאמן לחצי שנה בגלל רואקוטן זה סיוטט..
גם אני התאמנתי עם רואקוטן..

מה המינון שאתה לוקח עכשיו??

זה המלצה,להפסיק להתאמן לחצי שנה בגלל רואקוטן זה סיוטט..
גם אני התאמנתי עם רואקוטן..

מה המינון שאתה לוקח עכשיו??

לפי האימוני כוח הייתי לוקח רואקוטן, והייתי משחק אולי שעתיים בשבוע כדורסל או משו כזה...
זה היה סיוט של יום והיום שאחרי, בגלל הרואקוטן.

מסכים איתך..
זה משפיע על כל אחד אחרת
אם אין לו כאבי שרירים,שימשיך..

ברור שאם הוא יגיד לרופאה שלו היא תגיד לו להפסיק..הטענה שזה גם פוגע ביכולת ההתאוששות של הגוף אחרי אימון..בכלל מקרה,לפי הנתונים שהוא הציג הוא מתאמן מתחיל ולא מתקדם,אז אני גם לא חושב שהאימונים שלו כאלה קשים..

• פותח/ת השרשור
אני לוקח כדור של 20 מיליגרם ניראלי כרגע,אני מתאמן מתחיל בערך תיכנס ללוג שלי תראה מה המשקלים..70 סקוואט כזה 100 דדליפט וכול'..
אני ממש לא רוצה להפסיק עם האימונים במיוחד אחרי שעליתי 8 קילו עם הSS,הרופאה לפני הSS אמרה לי שאין בעיה לעשות פעילות-גופנית רק לא משהו שהגוף לא רגיל אליו כמו אירובי בעצימות גבוהה למשל
עוד לפני כן התאמנתי AB אבל לא עליתי במשקל איזה שנה על-הפנים כזה..
אתם אומרים שאני צריך ללכת דחוף לרופאה בגלל הרקוטן והעלייה-במשקל?
ואיזה תופעות-לוואי רציניות היו לכם?

אמרתי לך, לך לרופאה אין לך מה להפסיד.
ואני אישית הייתי מתאמן בתקופה שהייתי לוקח רואקוטן, הרופא לא אסר את זה, וסבלתי מכאבי גב לא נורמליים כל התקופה, יובש (כמו לכולם), ודימומים מהאף לקראת הסוף.

אני לוקח כדור של 20 מיליגרם ניראלי כרגע,אני מתאמן מתחיל בערך תיכנס ללוג שלי תראה מה המשקלים..70 סקוואט כזה 100 דדליפט וכול'..
אני ממש לא רוצה להפסיק עם האימונים במיוחד אחרי שעליתי 8 קילו עם הSS,הרופאה לפני הSS אמרה לי שאין בעיה לעשות פעילות-גופנית רק לא משהו שהגוף לא רגיל אליו כמו אירובי בעצימות גבוהה למשל
עוד לפני כן התאמנתי AB אבל לא עליתי במשקל איזה שנה על-הפנים כזה..
אתם אומרים שאני צריך ללכת דחוף לרופאה בגלל הרקוטן והעלייה-במשקל?
ואיזה תופעות-לוואי רציניות היו לכם?

אני כמו דייב סבלתי מיובש,וכשהייתי בשמש היה יורד לי דם מהשפתיים בגלל היובש..
פשוט תשתה הרבה מים באימונים,והאימונים שלך באמת לא אימונים של רץ מרתון ככה שאין לך מה לדאוג..
אתה גם לוקח מינון נמוך יחסית של 20 מ"ג יכול להיות שאם תגדיל אותו אתה תתחיל לסבול,ככה שלא הייתי ממליץ לך גם להגדיל אותו..אני אישית כשלקחתי רואקוטן שקלתי 85 קילו והרופא שלי רצה לתת לי 30 מ"ג,אמרתי לו שאני לא מוכן לקחת יותר מ20 מ"ג אז פשוט סיכמנו שאני אקח 20 מ"ג על גביי תקופה ארוכה יותר. וזה גם יעיל..

ברגע שאתה תנכניס את הכמות הנדרשת התרופה תעבוד,אל תתחיל לחפש להגדיל מינון,גם לא בריא גם לא בהכרח יותר יעיל וגם יותר תופעות לוואי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא מחפש להגדיל את המינון אחי,פשוט אם אני לוקח 20 מילגרם וזה לא יעבוד בכלל אז אין לי סיבה להמשיך לקחת.
נשארו לי עוד בערך 3-4 חודשים עם התרופה ולא ראיתי עדיין שינוי באמת מהותי\=

לפי האימוני כוח הייתי לוקח רואקוטן, והייתי משחק אולי שעתיים בשבוע כדורסל או משו כזה...
זה היה סיוט של יום והיום שאחרי, בגלל הרואקוטן.

זה אינדיוודואלי מאוד. אני לקחתי 80 מ"ג בזמנו והיתאמנתי כרגיל ולא כאב לי כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית