הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שלום

כרגע מתאמן בתוכנית ab
4 פעמים בשבוע

האימון A שלי מורכב מחזה כתפיים ידיים

השאלה היא אם באימון חזה אני עושה שתי לחיצות (רגיל ובשיפוע) , האם באימון כתפיים יש צורך לעשות מילטרי פרס?? כרגע אני עושה ככה וכאשר אני מגיע כבר למילטרי פרס , אני פשוט גמור, חשבתי אולי להחליף את המילטרי פרס בהנפה לפנים , מה אומרים??

הנה האימון A

ברבל פרס 3*6-8
דאמבלס בשיפוע 2*8-10
פלייס 2*10-12

מילטרי פרס 2*8-10
הנפה לצדדים 3*10-12

סקול קראשר 2*8-10
יד יד מעל הראש 2*10-12

תודה:victory:

אתה מזיין חזק את הכתף הקדמית שלך כאן, וגם את היד האחורית.
אני הייתי מוריד כאן את הבנצ' בשיפוע עליון, מוסיף סט לפלייס, מוריד סט בהנפה, ומוריד את ה"יד יד מעל הראש"...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הייתי בכלל משנה את החלוקה של התוכנית לA: חזה רגליים קדמית B: גב כתפיים אחורית

להתאמן יד קידמית ויום למחרת גב, אתה עוד פעם עובד על יד קידמית וכנל לגבי החזה והכתפיים, לא נראה לי יעיל.

---------- התגובה התווספה ב 14:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

אתה מזיין חזק את הכתף הקדמית שלך כאן, וגם את היד האחורית.
אני הייתי מוריד כאן את הבנצ' בשיפוע עליון, מוסיף סט לפלייס, מוריד סט בהנפה, ומוריד את ה"יד יד מעל הראש"...

הבעיה היא שהחלק הכי חלש שלי בגוף זה החלק העליון של החזה, אז אולי במקום לוותר על התרגיל הזה , אני אוותר רק על המילטרי פרס , כלומר בכתפיים אני יעשה רק הנפות לצדדים , מה אתה אומר??

לחזק את החזה העליון?
לרוב מי שעובד על חזה עליון זה מי שמחפש פרופורציה מסוימת, למשל מפתח גוף מקצועי, או מי שמתמקד על היפרטרופיה באופן כללי לגוף.
בשביל להתחזק, משמע כוח, אתה ממש לא זקוק לבידוד של החזה העליון כי לא רק שזה לא יחזק זה גם יעכב.
מילטרי פרס אגב עובד יפה על החזה העליון, וכנ"ל הבנצ' פרס הרגיל. חבל לוותר על תרגיל הזה לטובת בנצ' עליון, כי הכתפיים יפגרו מאחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית