נק' מוניטין:
14
- 50
- 0
A: חזה רגליים יד קדמית
חזה:
בנץ' 3X8
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים (לא פרפר למה אני מסתבך עם התרגיל הזה.. לא יודע למה)
3X8
רגליים:
סקוואט 3X6
לא נראה לי צריך להוסיף עוד תרגיל.. הרגליים שלי מספיק לא בפרופורציה עם הגוף מבחינת גודל, לא רוצה יותר מדי מסה ברגליים בשלב הזה, וגם אני מעדיף להתמקד על הסקוואט.
אבל בכל זאת.. כדאי להוסיף לאנג'ים או משהו? כי גם דדליפט עובד על הרגליים לא מעט
יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט ישר 3X10 (חשבתי אולי מתח בסופיניציה במקום.. מה יותר עדיף?)
אם יתחשק אז בטן: 3X15 כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקולת
כי עם המשקלי עבודה שלי בינתיים אז סקוואט ודדליפט לא יספקו מספיק עבודה.. לדעתי לפחות
B: כתפיים גב יד אחורית
כתפיים: מיליטרי פרס 3X6
גב: מתח 3X6 עם משקל
בנט אובר 3X8
דדליפט 1X6
יד אחורית: מקבילים צר עם משקל 3X8
מה צריך לשנות בתוכנית?
SS אני לא יוכל לעשות לצערי.. גם מבחינת אוכל גם מבחינת שינה אני לא יוכל לנצל את התוכנית כמו שצריך.
חזה:
בנץ' 3X8
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים (לא פרפר למה אני מסתבך עם התרגיל הזה.. לא יודע למה)
3X8
רגליים:
סקוואט 3X6
לא נראה לי צריך להוסיף עוד תרגיל.. הרגליים שלי מספיק לא בפרופורציה עם הגוף מבחינת גודל, לא רוצה יותר מדי מסה ברגליים בשלב הזה, וגם אני מעדיף להתמקד על הסקוואט.
אבל בכל זאת.. כדאי להוסיף לאנג'ים או משהו? כי גם דדליפט עובד על הרגליים לא מעט
יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט ישר 3X10 (חשבתי אולי מתח בסופיניציה במקום.. מה יותר עדיף?)
אם יתחשק אז בטן: 3X15 כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקולת
כי עם המשקלי עבודה שלי בינתיים אז סקוואט ודדליפט לא יספקו מספיק עבודה.. לדעתי לפחות
B: כתפיים גב יד אחורית
כתפיים: מיליטרי פרס 3X6
גב: מתח 3X6 עם משקל
בנט אובר 3X8
דדליפט 1X6
יד אחורית: מקבילים צר עם משקל 3X8
מה צריך לשנות בתוכנית?
SS אני לא יוכל לעשות לצערי.. גם מבחינת אוכל גם מבחינת שינה אני לא יוכל לנצל את התוכנית כמו שצריך.