הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HD בטלויזית CRT

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
למישהו יש מושג איך אני יכול לברר אם הטלויזיה שלי תומכת בשידורי HD?
מדובר בטלויזית CRT סוני וגה דיי חדשה (2006) בעלת חיבור קומפוננט(מסוגל להעביר HD).
ניסיתי להריץ חיפוש על הדגם באינטרנט אבל לא מצאתי.

מודל KV AR34M80B
סדרה 5008056

נערך לאחרונה:
יש לך חיבור קומפוננט, הטלויזיה שלך מסוגלת להציג עד 480P, שזה גם סוג של HD אם תרצה.
הסרטים והסדרות אשר משודרים כיום בHD, משודרים ברזולוציה מינימלית של 720P.

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע שהחיבור יודע להעביר אות דיגיטלי ולא אנאלוגי?
ובמידה שזה עובד, יהיה הבדל משמעותי?

אני מבסס את זה על כך שזו טלויזיה יחסית חדשה והיא מחברת סוני (למרות שאני אישית לא ראיתי הבדל בסוגי החיבור השונים כשמחשב חובר לCRT).
תלוי מה תציג, בכל אופן, זה לא יהיה HD אמיתי. במיוחד למצבים כאלה יש את קידודי הבלוריי ריפ ב480P, האיכות אחלה ויש סראונד. (נ.ב - מרבית נגני הDVD לא יודעים לנגן אותם כי הם מגיעים בקונטיינר MKV, תפעיל דרך המחשב).

• פותח/ת השרשור
מעולה. תודה רבה (שוב) 😃

Our Price : $1,999.00

במחיר הזה היום בארה"ב אפשר לקנות טלוייזיה של סוני 55 אינץ LED LCD שתומך ב3D + משקפיים + נגן בלו ריי + 3 זוגות משקפיים

• פותח/ת השרשור
רק הראתי שיש 😃
לא אמרת כלום על מחיר.

יש לך חיבור קומפוננט, הטלויזיה שלך מסוגלת להציג עד 480P, שזה גם סוג של HD אם תרצה.
הסרטים והסדרות אשר משודרים כיום בHD, משודרים ברזולוציה מינימלית של 720P.

480p זה בפירוש לא HD, זה SD רגיל. גם 720p או 1080i זה רק HD Ready. רק 1080p זה Full HD. אפשר להציג תוכן HD על מסך שהוא SD או HD Ready. מה שקורה זה שהממיר/נגן מבצע down scalling לתמונה כדי שניתן יהיה להציג אותה על המסכים עם רזולוציה נמוכה יותר. התמונה תהיה איכותית, כי המקור איכותי, אבל זה לעולם לא יהיה HD.

480p זה בפירוש לא HD, זה SD רגיל. גם 720p או 1080i זה רק HD Ready. רק 1080p זה Full HD. אפשר להציג תוכן HD על מסך שהוא SD או HD Ready. מה שקורה זה שהממיר/נגן מבצע down scalling לתמונה כדי שניתן יהיה להציג אותה על המסכים עם רזולוציה נמוכה יותר. התמונה תהיה איכותית, כי המקור איכותי, אבל זה לעולם לא יהיה HD.
תודה על התיקון בנוגע ל480.
FHD מוכר לנו כיום כ1080P, אך בעתיד הרזולוציה רק תעלה... 😉

גם אם היא תעלה אתה לא תבדיל ממש באיכות התמונה, עכשיו מתמקדים על טכנולוגיות של אור כמו LED או OLED שתצא בקרוב לגופים פרטיים במחיר שפוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית