הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

!!!הזמנת חגורות!!!

ידעתי שאתם עובדים עלי... מבקש refund!
😛

---------- התגובה התווספה ב 00:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:07 ----------

האמת שבחיים שלי לא השתמשתי בחגורת גב וכרגע אני על 130 סקוואט... מאמין שאני עוד אתקדם לסביבות ה150 בלי חגורה...
יהיה לי קשה להתרגל לחגורה במשקל הזה?

• פותח/ת השרשור
כן קיבלתי.

---------- התגובה התווספה ב 23:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:39 ----------

מאיפה אתה?

אני גר בישוב קרוב לכפר סבא אבל אולי אני אוכל לאסוף את זה בעצמי...
לפעמים יש לי קריאות מהעבודה.
מאיפה אתה בארץ?

• פותח/ת השרשור
אשדוד,רשום ברשימה מאיפה כל אחד בארץ

---------- התגובה התווספה 10-10-2010 ב 00:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-10-2010 ב 23:54 ----------

חברים יקרים,ההזמנה הושלמה ושילמתי כרגע!
תודה רבה על שיתוף הפעולה ועל שליחת הכסף בזמן(למי שהספיק)!
הזמנתי 8 חגורות אקונומי וחגורת דיפס אחת.

שיהיה לכולנו שבוע מעולה!

• פותח/ת השרשור
באמת שאין לי מושג.
כמו שאמרתי,ביום ראשון עוד שבועיים אני נוסע לחו''ל לשבועיים.
אני בספק שזה יגיע בשבועיים לפני הנסיעה.

• פותח/ת השרשור
מזמינים יקרים!
אתם מתבקשים לעדכן אותי איך אתם רוצים לקבל את החגורה שלכם.
יש אפשרות של איסוף עצמי או משלוח.
במידה ואתם רוצים משלוח,אנא שלחו את הפרטים המדוייקים שלכם(שם,שם משפחה,כתובת מלאה ומיקוד) בהודעה פרטית,או במייל:
[email protected]
*נא לא לשכוח לציין את הכינוי,שאדע עם מי אני מדבר ואסמן אותו ברשימה.

במידה וזה איסוף עצמי,יש לשלוח הודעה פרטית או מייל גם כן,על מנת לקבל את הכתובת שלי.
*איסוף עצמי יכול להתבצע רק בסופי שבוע(חמישי בערב עד מוצ"ש,מהסיבה שאני חייל) ויש לקבוע איתי מראש כמובן.

להזכירכם,אני לא אשלח את החגורות לאף אחד,עד שהרשימה לא תיהיה מלאה שאדע איך כל אחד רוצה לקבל את החגורה שלו,זה בישביל שלא יהיה מצב שאני רץ לדואר כל פעם מחדש.
אני רוצה לשלוח את כל הגורות בפעם אחת.

תודה ושיהיה לכם סופ"ש מעולה!

נערך לאחרונה:
מזמינים יקרים!
אתם מתבקשים לעדכן אותי איך אתם רוצים לקבל את החגורה שלכם.
יש אפשרות של איסוף עצמי או משלוח.
במידה ואתם רוצים משלוח,אנא שלחו את הפרטים המדוייקים שלכם(כתובת,שם וכו') בהודעה פרטית,או במייל:
[email protected]
*נא לא לשכוח לציין את הכינוי,שאדע עם מי אני מדבר ואסמן אותו ברשימה.

במידה וזה איסוף עצמי,יש לשלוח הודעה פרטית או מייל גם כן,על מנת לקבל את הכתובת שלי.
*איסוף עצמי יכול להתבצע רק בסופי שבוע(חמישי בערב עד מוצ"ש,מהסיבה שאני חייל) ויש לקבוע איתי מראש כמובן.

להזכירכם,אני לא אשלח את החגורות לאף אחד,עד שהרשימה לא תיהיה מלאה שאדע איך כל אחד רוצה לקבל את החגורה שלו,זה בישביל שלא יהיה מצב שאני רץ לדואר כל פעם מחדש.
אני רוצה לשלוח את כל הגורות בפעם אחת.

תודה ושיהיה לכם סופ"ש מעולה!

החגורות הגיעו?

---------- התגובה התווספה ב 20:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:57 ----------

דרך אגב, איפה אתה משרת?
יש לי מישהו שגר באשדוד שיכול להביא את זה לחבר בבסיס שלו והוא כבר יעביר לי את זה...
השאלה איפה אתה משרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית