הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

!!!הזמנת חגורות!!!

אין לי מושג,לא ניסיתי,אבל היא אמרה לי בדואר שאפשר להכנס לאתר של הדואר ויש שם אופציה כזאת שאתה צריך להכניס שם את הקוד של החבילה וזה מראה לך סטטוס.

אז כנראה שזה לא מתעדכן כל יום,אתה לא מצפה שיכתבו לך הכל ברמה של "עכשיו נמצאת באוויר כשאחד משליחי הדואר זורק אותה לתוך האוטו".😃

האמת היא שאני באמת חולה,אבל הייתי צריך קצת להגזים ובישביל שזה יהיה משכנע,באתי עם אבא שזרם איתי.

ולד החגורה שלי הגיעה!!! הגיעה ממש מהר א
תודה רבה על הכל! 😃 אתה תותח!

דרך אגב,החגורה קשה בטירוף!!! לא מצליח לסגור אותה בכלל,ניסיתי לרכך אותה קצת עם הידיים והיא עדיין קשה,טיפים?

כן,קח טיפ!
ראית את הסרטון של ריפ על שבירת החגורה?
תעשה לפי העקרון של הסרטון,רק במקום לקפל עם הידיים,שים אותה על הרצפה וכל קיפול תן דריכה עם הרגל,לאורך כל החגורה.
את אותו הדבר תעשה גם בצד השני,ככה שהיא תצא לך רכה יותר לשני הצדדים,ועם הזמן אני מאמין שהיא תתרכך עוד יותר.
שלי למשל כבר לא במצב מקופל,אני יכול להחזוק אותה בקצה כשהיא תלויה ישר לחלוטין ולא בצורת קשת.

---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:02 ----------

הסרטון נמצא בעמוד 11 ד"א,למקרה שלא ראית.

הסתכלתי,זה עזר אבל היא עדיין מאוד קשה
אני בקושי מצליח להוריד אותה ממני,זה עדיין ככה אצלך?

כן,להוריד אותה לא קל,צריך להתאמץ קצת,אני אישית מתחתי את הקצה על הארון.
אני מקווה שלא נתקעת איתה עליך.
תעשה את הפעולה שאמרתי לך כמה פעמים לאורך כל החגורה,זה אמור לעזור,אבל עדיין לא 100%.
האפקט המקסימלי זה פשוט להתאמן איתה כמה אימונים שתתפוס צורה ותתרכך עוד.

מקדחה,למרות שהחור האחרון מתאים לי בול,אולי הייתי מוסיף עוד חור.

במעקב משלוחים כתוב שהחגורה הגיע לדואר ליד הבית שלי.
מחר אני אעבור לראות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית