הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנות מהאינטרנט

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
שכשמזמינים מהאינטרנט באמצעות כרטיס אשראי - זה בטוח?
אני מדבר ברגע הכי גרוע, שחס וחלילה, גונבים את הפרטים [קיילוגרים וכו]
וקונים דברים, האם אני יקבל החזר ? או שכאילו נדפקתי אחושרמוטה?
מישהו אמר לי שזה ככה,אני רוצה להיות בטוח .. מישהו ממכם אולי יודע ?

לדעתי כן. כל עוד מדובר באתר עיסקי כזה או אחר והוא יחסית גדול, כן.

כמובן כמובן שתמיד לראות שכתוב לך באתר שהאתר מאובטח ויש סמל כלשהוא של זה.

באתרים הגדולים כמו אמזון או ויטה קוסט אין מה לדאוג.

באתרים קטנים תלוי מה אתה אתה מזמין.
EBOOKS שהתשלום הוא דרך קליק בנק זה בטוח. בכל מקרה ההורדה של הקובץ היא ישירה. כמו כן יש חוק שאומר שבמידה ואתה לא מרוצה תוך מספר ימים אתה ראשי לקבל החזר כספי (והספר נשאר על המחשב.....✌️)

לגבי מוצרים אחרים. שוב מה אתה רוצה להזמין ומאיפה?
כל דבר שתרצה שהוא לא EBOOK והוא לא יד שניה תמיד תוכל לקנות אותו באתר המרכזי.
מה הכוונה? נניח לא יודע.... אתה אוהב כובעים.... בא לך להזמין כובעים.. תמיד יהיה אתר מרכזי יותר או מרכזי פחות. לרוב האתרים הגדולים שקשורים לנישה אתה מחפש יהיו אמינים.

אם האתר נראה אמין, אתר גדול מספיק שבהנחה והוא עדיין קיים כי הוא לא עבד על אף אחד והוא יכול לממן את עצמו, ויש לו מערת של אבטחת מידע, אז כן.

הכטיס שלך מבוטח.
כל קניה שמתבצעת בכרטיס והיא לא באישורך, אתה מטלפן לחברה והם מבטלים את החיוב. כל מה שאתה צריך זה לעקוב אחרי החיובים שלך.

• פותח/ת השרשור
הכטיס שלך מבוטח.
כל קניה שמתבצעת בכרטיס והיא לא באישורך, אתה מטלפן לחברה והם מבטלים את החיוב. כל מה שאתה צריך זה לעקוב אחרי החיובים שלך.
אני יוכל להסתכל רק בסוף החודש על החיוב, אז מה הם יעשו ביטול רטרואקטיבי או רק מאז שהודעתי להם? אתה בטוח במה שאתה אומר כי זה לא נשמע "ריווחי" בכלל לחברת הכרטיס אשראי לדעתי.
אני קונה מחנות מאובטחת כמובן [ויטה קוסט] ממנה אני לא דואג... אני דואג מדברים צד שלישי..

אני יוכל להסתכל רק בסוף החודש על החיוב, אז מה הם יעשו ביטול רטרואקטיבי או רק מאז שהודעתי להם? אתה בטוח במה שאתה אומר כי זה לא נשמע "ריווחי" בכלל לחברת הכרטיס אשראי לדעתי.
אני קונה מחנות מאובטחת כמובן [ויטה קוסט] ממנה אני לא דואג... אני דואג מדברים צד שלישי..

זה ביטוח כמו כל ביטוח אחר. למה ש- AIG יתנו לך כסף אם מישהו גנב ממך את האוטו? זה לא "ריווחי" להם. הם לוקחים ממך כסף תמורת הביטוח הזה. במקרה של חברות האשראי הם לוקחת כסף גם ממך (יש יוצאים מהכלל פה) ובעיקר מבעלי העסקים. בתמורה יש לך את הנוחות של התשלום אבל גם ביטוח.
ברוב החברות והבנקים היום אתה יכול להתעדכן בחיובים באתר שלהם במשך כל החודש.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אני הבנתי ממישהו שרק מאז שמודיעים שנגנב הם מבטלים את החיובים העתידיים. כניראה הוא טעה.
אז סבבה , תודה על ההברה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית