הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני מאסה

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני מתחיל לתכנן את הסייקל השני שלי לאחר סייקל ראשון מוצלח מאד הייתי אומר
הסייקל הראשון היה טסט אנטט 500 מפוצל לשתי זריקות למשך 10 שבועות ודיאנבול 30 מג ליום למשך 4 שבועות

עכשיו פה אני צריך תייעוץ שלכם לגבי סייקל שני
חשבתי על סוסטנון 600 מ"ג לשבוע מפוצל לשתי זריקות למשך 10 שבועות
דיאנבול 30 מג למשך 4 שבועות
כוריגון 250UI פעמיים בשבוע למשך כל הסייקל
ונולבדקס וכלומיד ב PCT שבועיים אחרי הזריקה האחרונה

מה אתם אומרים לסייקל שני?
יש מקום לשינוי? הוספה? חשבתי אולי להוסיף בולדנון ל10 שבועות

הסייקל השני שלך מאוד דומה לראשון, אני חושב שאולי כדאי להוסיף עוד חומר, בולדנון ל 10 שבועות לא ייתן לך מי יודע מה, בולדנון - המינימום שלו הוא 14 שבועות כדי להרגיש אותו.
אתה יכול לשקול הוספת דקה לתקופה של 9 שבועות.
דיאנבול 30 מ"ג אכן מתאים לסייקל ראשון, אבל מכיוון שהגוף שלך כבר קיבל מינון כזה, מינון של 40 מ"ג יהיה הולם יותר.

• פותח/ת השרשור
מה המינון של דקה המומלץ?
ולגבי הדיאנבול, סבלתי ממנו מתופעות לוואי של צבירת נוזלים בצקות קשות שהקשו עליי ללכת אפילו.
אם אני יחליף חברה יכול להיות שאני לא יסבול מאותם תופעות לוואי? או שזה לא משנה

לדעתי דקה ל 9 שבועות זה לא מספיק זה מעט מדי דקה זה חומר שעובד ממש לאט לא הייתי מריץ אותו פחות מ 10-12 שבועות. לדעתי הסייקל השני נראה טוב לא הייתי משנה אותו אם ראית תוצאות עם הסייקל הראשון אתה תראה תוצאות גם בסייקל השני אין צורך תסם להוסיף חומרים או להעלות מינונים כל עוד המינון שאתה נמצא בו מביא את התוצאות המצופות

• פותח/ת השרשור
לדעתי דקה ל 9 שבועות זה לא מספיק זה מעט מדי דקה זה חומר שעובד ממש לאט לא הייתי מריץ אותו פחות מ 10-12 שבועות. לדעתי הסייקל השני נראה טוב לא הייתי משנה אותו אם ראית תוצאות עם הסייקל הראשון אתה תראה תוצאות גם בסייקל השני אין צורך תסם להוסיף חומרים או להעלות מינונים כל עוד המינון שאתה נמצא בו מביא את התוצאות המצופות

זה מה שחשבתי, בגלל זה רציתי להתייעץ פה לראות שזה בסדר

דקה אכן זה חומר איטי, לגבי 9, 10 או 12 שבועות אפשר להתווכח על זה, כל אחד ומה שמתאים לו.
אני עדיין חושב ש30 מ"ג דיאנבול לסייקל שני, זאת לאחר שפותח האשכול כבר לקח 30 מ"ג, זה קצת. 40 מ"ג זה הולם. אבל זאת דעתי 😃

מסכים עם כל מילה, כל עוד אתה יכול לראות תוצאות עם מינון מסויים אז אין שום טעם לעלות ולכן לפי דעתי סייקל ראשון ושני צריכים להיות אותו הדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית