הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תחקיר ביטחוני

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
כבר פתחתי נושא בFXP אז אני לא יכול עוד פעם <>

קיבלתי בטלפון שיש לי תחקיר ביטחוני, ואני כולי לחוץ, ביררתי הכול חוץ מדבר אחד: איפה בדיוק אני עושה את התחקיר.
אני קיבלתי מנידע זה בתל השומר, אבל אני לא בטוח אם זה בלשכת הגיוס. לפי מה שאני זוכר, אפשר להיכנס לשם רק עם צו התייצבות, או שאני טועה?
האם יש עוד מקומות בתל השומר?

אני לחוץ והזמן קצר :X

משהו נשמע לי מוזר, בדרך כלל לא מתקשרים להגיד לך דברים כאלה בטלפון אלא שולחים זימון, כמו שאתה אומר, זה בסיס צבאי ואף אחד לא יקבל אותך בלי זימון.

יכול להיות שהם התקשרו רק בשביל לידע אותך והזימון יגיע בקרוב(למרות שקשה לי להאמין)

עוד משהו מוזר, בדרך כלל את התחקיר הבטחוני עושים בשלב מתקדם יותר של המיונים(יכול להיות שעשית כבר ופשוט לא ציינת?)

תנסה להתקשר ללשכת גיוס לברר את העניין.

אתה בטוח שאף אחד לא מסתלבט עליך?

אם היית חניך שלי ב"אחריי" הייתי בודק לך.. 😃

תחקיר בטחוני זה שטויות, אין מה להלחץ מזה (גם אם עשית משהו).

בכל מקרה אני די בטוח שזה איפה שהלשכת גיוס (והצו הראשון), במקרה הכי גרוע יגידו לך לקחת איזה אוטובוס ויהיה בסדר.

אגב, הורדת טפסים של סיווג ביטחוני? או שלא אמרו לך כלום על זה?

• פותח/ת השרשור
הגיוס שלי זה עוד חודש, והמספר של מי שהתקשר אלי חסום. כן הורדתי את הטפסים ומילאתי. לדעתך ידעו להגיד לי לאן ללכת בלשכת הגיוס? הם בסה"כ שומרים שם.
באותו יום שהתקשרו אלי גם שונה לי לאחר כמה שעות התאריך גיוס ד"א

יש לך מודיעין גם בכניסה שם, ואל תדאג גם השומרים אמורים לדעת, גם אותי כיוונו על איך להגיע לסיווג הבטחוני בתוך הבסיס.

• פותח/ת השרשור
יש לך מודיעין גם בכניסה שם, ואל תדאג גם השומרים אמורים לדעת, גם אותי כיוונו על איך להגיע לסיווג הבטחוני בתוך הבסיס.

אז הבנתי שגם עשית תחקיר ביטחוני, אצלך זה היה בתוך לשכת הגיוס?

תבדוק אם שינו לך תאריך גיוס, בדיוק שינו לי.
בלשכת גיוס טבריה, עושים את התחקיר שם, ממה שראיתי בפעם האחרונה כל מי שעובר את זה אלה ילדים עם תיק פלילי \ תפסו להם סמים בשתן, אתה עונה על אחד מהקרטריונים?

• פותח/ת השרשור
תבדוק אם שינו לך תאריך גיוס, בדיוק שינו לי.
בלשכת גיוס טבריה, עושים את התחקיר שם, ממה שראיתי בפעם האחרונה כל מי שעובר את זה אלה ילדים עם תיק פלילי \ תפסו להם סמים בשתן, אתה עונה על אחד מהקרטריונים?
תחקיר ביטחוני זה אנשים שמתגייסים לתפקידים פוטנציאלים שקשורים למודיעין כי הוא נחשף למידע ביטחוני...וכן שונה לי הגיוס

צריפין זה לא לשכת גיוס (גם לא עשיתי את זה בדיוק בצריפין.. אלא בבה"ד 7 ליד)

ואלעד, כמו שהוא אמר, יש תפקידים שצריכים סיווג טיפה גבוה אז צריך לעבור סיווג בטחוני.

מיקום וזמן התחקיר משתנה בהתאם ליחידה שאליה המלשב מתמיין, בתור חייל מודיעין אני יכול להגיד לך שאצלנו התחקיר מגיע בשלב הסופי לאחר שעברת את כל המבחנים+ראיונות ושיחת פסיכולוג.

מיקום וזמן התחקיר משתנה בהתאם ליחידה שאליה המלשב מתמיין, בתור חייל מודיעין אני יכול להגיד לך שאצלנו התחקיר מגיע בשלב הסופי לאחר שעברת את כל המבחנים+ראיונות ושיחת פסיכולוג.
אני מאמין שאצל כולם זה ככה. אף אחד לא יבזבז זמן ומשאבים על סיווג בטחוני לאנשים שרק התחילו להתמיין. (כי יש סיכוי גבוה מאוד שהם לא יתקבלו)

אני מאמין שאצל כולם זה ככה. אף אחד לא יבזבז זמן ומשאבים על סיווג בטחוני לאנשים שרק התחילו להתמיין. (כי יש סיכוי גבוה מאוד שהם לא יתקבלו)

הבעיה שההיגיון אומר שהתחקיר צריך להגיע בסוף, אבל הבעיה שבצה"ל אין היגיון, ככה שאני לא רוצה לזרוק הכללה לגבי כל היחידות בצה"ל...

הבעיה שההיגיון אומר שהתחקיר צריך להגיע בסוף, אבל הבעיה שבצה"ל אין היגיון, ככה שאני לא רוצה לזרוק הכללה לגבי כל היחידות בצה"ל...
זה נכון, אבל בגלל שהשב"כ עושה את הסיווג הבטחוני אני די בטוח שהם היו נותנים לכמה אנשים על הראש אם הם היו עושים סיווגים לחינם 🤡

זה נכון, אבל בגלל שהשב"כ עושה את הסיווג הבטחוני אני די בטוח שהם היו נותנים לכמה אנשים על הראש אם הם היו עושים סיווגים לחינם 🤡

ללא ספק. נדיר לראות אנשים שמגיעים לשלב התחקירים ולא נכנסים ליחידות אליהן הם התמיינו.

• פותח/ת השרשור
אני מתפלל שמחר יהיה בדואר זימון לתחקיר ביטחוני >< כך אני אדע בוודאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית