הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחקיר ביטחוני

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
תתקשר מחר על הבוקר אל צה"ל ותבדוק.

לי היה משהו הפוך: התקשרו אלי כמה פעמים והזכירו לי שהצו שהייתי אמור לקבל בוטל, רציתי לדעת מה זה, אז אימי אמרה לי "תחשוב על כל המטומטמות שיש לך בשכבה, לאן הן הולכות? למשהו עם מחשבה? לא! סתם פקידות שלא יודעות ללחוץ על כפתורים"

• פותח/ת השרשור
ד"א, אתם יודעים במקרה איפה יש אוטובוסים מתל השומר בחזרה? אני זוכר שפעם אחרונה לא מצאתי שום קווים והייתי צריך לקחת לתל אביב ומשם רכבת (יכול להיות שזה בגלל שהיה מאוחר? סיימתי בסביבות ~4)

תירגע, גם אני עברתי את זה בתל השומר לפני כמה חודשיים, לא סיפור.
אתה צריך להוריד טפסים מהאינטרט ולמלא אותם..

• פותח/ת השרשור
תירגע, גם אני עברתי את זה בתל השומר לפני כמה חודשיים, לא סיפור.
אתה צריך להוריד טפסים מהאינטרט ולמלא אותם..

תל השומר, זה היה בלישכת הגיוס? כן הורדתי ומילאתי את הטפסים

יש לך אוטובוסים בשער צפון ודרום.

לי אישית זה היה בביתן חייל הים.. זה תלוי, פשוט תגיע לתל השומר (לא כזה קשה מליון ואחת חיילים נוסעים לשם, תשאל), ומשם זה כבר בכלל לא בעיה.

קו 35 בשער צפון. וואי אני כבר לא זוכר. נראה לי זה צפון. בכל מקרה זה השער המרכזי מאיפה שהרוב נכנסים, ליד הבית חולים. קו 35 לוקח אותך לתחנה מרכזית תל אביב. סתם ציינתי אותו, יש שם עוד קוים.

בקשר לזימון...
תראה, סביר להניח שכדי להיכנס אתה צריך זימון, אבל אני לא מבין מה הבעיה להתקשר למספר שולשאול אותם לגבי זה. מקסימום הם ידברו עם החמ"ל שיכניס אותך ויתן אישור לש"ג.

לגבי התחקיר עצמו. תיהיה רגוע, זה חארטה. כלומר אל תדבר שטויות, אבל גם אל תחשוב יותר מדי על מה אתה אומר.

למשל אותי שאלו אם אני מתעסק במאגיה (WTF) ואמרתי שלא.. אבל זה נושא מעניין לדעתי.
או שאלו אותי אם סמים היו חוקיים היית מעשן אותם? אמרתי לה שאולי, לא יודע. אבל לא נראה לי כי גם סיגריה זה חוקי ואני לא מעשן.

---------- התגובה התווספה ב 14:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:41 ----------

ואגב... אשכרה החתמת אנשים כמו מורות ומורים? בשאלון הזה שמביאים לך. 🙄

• פותח/ת השרשור
אני פחות לחוץ מהפגישה עצמה, אלא איך להגיע לשם וכאלה...כי אין לי את הכתובת המדוייקת
לא רשום לי באתר עולים על מדים ( כבר פעמיים ביומיים האחרונים התעדכן הקיוסק האישי, הכל על הנתוני גיוס)
לא קיבלתי שום זימון
התקשרתי אפילו ליחידה והיא אמרה שהיא לא יודעת איך להפנות אותי, אבל הציעה ללכת ללשכת הגיוס ומשם ידריכו אותי
><

בקשר למורים ומורות, למה אתה מתכוון? בעמוד ששואלים על המוסדות שלמדת בהם והייתה צריך לרשום מידע על המורים או משהו?

בקשר למורים ולמורות זה באמת תלוי עד כמה מסווג אתה הולך להיות.
עקרונית, אמורים לשלוח לך דפים עם הנחיות אם יש איזה דברים מיוחדים שאתה חייב \ לא חייב למלא, וגם בראיון אם המראיינת תראה משהו שחסר לך תצטרך לעשות טלפונים ולמלא שם.

בכללי פשוט תעקוב אחרי ההוראות שיש בטופס זה לא אמור להיות בעיה.

• פותח/ת השרשור
כמה אנשים שמתם בממליצים (חברתי + מבוגר)

כן. אני עשיתי את התחקיר בזמן הצבא, אבל שמתי רק חברים, בני משפחה. זה נראה לי מה שהיה חוץ ממורים ועוד אנשים שלך תחפש אותם. אמרתי לה תכלס שמאיפה אני אמצא אותם אז היא אמרה לי שזה לא באמת חשוב.
אבל אל תתפוס אותי במילה, אם יש לך אפשרות למלא את זה, תעשה את זה.

כעיקרון מי שלא רשם מורים ביקשו מימנו לשבת שם ולחפש אותם, אבל אני לא בטוח שזה אותו דבר, אני לא בטוח אם מודיעין שדה זה סיווג 3 או 4.

• פותח/ת השרשור
מאיפה אני אשיג את המורה שלי מהיסודי?!

במקרה את המורה שלי מהיסודי הפלצתי מ http://www.b144.co.il
היה קל לחפש אותה, שם מיוחד וישוב נידח 😛
אבל את המורה של החטיבה לא הצלחתי למצוא.. הקצין אמר לי שזה לא משנה וצריך רק מכר (יענו מישהו שהכיר אותך לא משנה מי) מאותה תקופה.

• פותח/ת השרשור
במקרה את המורה שלי מהיסודי הפלצתי מ http://www.b144.co.il
היה קל לחפש אותה, שם מיוחד וישוב נידח 😛
אבל את המורה של החטיבה לא הצלחתי למצוא.. הקצין אמר לי שזה לא משנה וצריך רק מכר (יענו מישהו שהכיר אותך לא משנה מי) מאותה תקופה.

לא הצלחתי למצוא מידע על אף אחת מהמורות שלי...אני זוכר רק את השם שלהן, אני בכלל לא יודע איפה הן גרות
נדפקתי? בטח יאלצו אותי להשאר שם שעות :|||

מורה זה אופציה אחת, אתה צריך פשוט מכר.
אם יש לך איזה שכן שהכיר אותך באותה תקופה זה גם טוב

אמרתי לך, זה חארטה. מספיק שתביא הורים, חברים ואולי מכר כלשהוא...
אני לא רשמתי שום מורה.

תמיד אפשר ליפול על קצין או על משק בטחון מידע צהוב והוא יגיד לך כן ללכת לחפש, אבל תחשוב שכמוך יש עוד 1000 אני בספק שהם מחייבים את כולם לחפש את המורות מהיסודי.

---------- התגובה התווספה ב 20:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------

כמובן שחוץ מהורים גם את כל המשפחה הקרובה

אתה חייב משפחה לא?

ממה שזכור לי זה קטגוריות. יש כמה מקומות לכתוב בהתאם לסוג אדם...

אני פשוט זוכר שאיפה שמכניסים מורים וכל זה זה בסוף, נכון?

• פותח/ת השרשור
המורים זה בדף של המוסדות לימוד, שם צריך לרשום בכל תקופה ממליץ\מכר\מחנך (בערך בהתחלה)
חוג חברתי וממליץ (אדם לא קשור למשפחה ובן 30+) בסוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית