הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחקיר ביטחוני

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
שאלתי את חבר שלי שעשה גם לפני. הוא כתב רק מורות או מורים מהתיכון

• פותח/ת השרשור
ליום הזה היה פוטנציאל להיות סיוט 😃 הייתי צריך לקום ב5 כדי להספיק להגיע לאוטובוס של תל השומר ב6:30, ואז פגשתי באחד החברים הטובים שלי עם מדים (עוד לא ראיתי אותו עם מדים) באוטובוס 😉

כשהגעתי ללשכת גיוס כמעט ורציתי לזרוק משהו >< לא רצו להכניס אותי לתחקיר הביטחוני ללא צו, אמרתי להם התקרשו אלייי הם אומרים שלא יכולים לעשות כלום, שום חיל לא ענה לי בטלפון ואז פתאום קיבלתי שיחה מאיזו אחת שאמרה לי שהם יודעים שלא מכניסים אותי ושלחו מישהו שהכניס אותי 😃
פגשתי שם גם כמה חברים שהולכים להתגייס..נראה לי עשיתי בחירה טובה 😃 והתחקיר היה די ליצני לומר את האמת

פעם הבאה כשאתה בא בלי זימון אני יודע לפחות בתל השומר יש שם ממש ליד הכניסה איזה תא קטן.. דבר עם מי שנמצא שם תגיד אני מזומן לפה פה ופה ואין לי זימון יבדקו שאתה ברשימה ויכניסו.

• פותח/ת השרשור
פעם הבאה כשאתה בא בלי זימון אני יודע לפחות בתל השומר יש שם ממש ליד הכניסה איזה תא קטן.. דבר עם מי שנמצא שם תגיד אני מזומן לפה פה ופה ואין לי זימון יבדקו שאתה ברשימה ויכניסו.

כן..." ש"ג "...כל אחד הפנה אותי לאחד אחר ובסוף האחרון אמר שהוא לא יכול לבדוק כלום ושהוא לא יכול לעזור לי ><

• פותח/ת השרשור
תודה...יש לי פרופיל 72 אז נראה מה אני אעשה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית