הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הזמנת מים בקטראוסטטים

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
הזמנתי לפני שבוע מbacterostatic.uk וההזמנה אושרה לי עלידי מייל אפילו קיבלתי מספר הזמנה
אך ההזמנה לא הגיעה וכשאני שולח מייל חזרה עם שאלות המייל מגיע חזרה עם הודעת שגיאה.
מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? שלחתי להם בקשה למספר מעקב בדואר אבל שוב הדואר חוזר עם הודעת שגיאה

מוזר מאוד מאחר ויצא לי להזמין משם פעמיים והכל הלך חלק, טוב זה היה לפני שנה יכול להיות שדברים השתנו שמה או שפשטו רגל וכו'...

לעזאזל, גם אני הזמנתי כמה ימים אחריך, סניור תעדכן בבקשה מה קורה עם ההזמנה שלך.
ומידה וזה לא מגיע מה אפשר לעשות אם בכלל?

מבריטניה הזמנות בד"כ מגיעות נורא מהר, אבל אם החבילה גדולה פיזית, הדואר מעקב את זה אצלם כי הם עצלנים. תלך לסניף שלך יום ראשון בבוקר ותדרוש שיבדקו לך אם החבילה שם.

• פותח/ת השרשור
זו חבילה מאוד קטנה כולה ויאל מים ו5 ויאלים ריקים
המוכר לא עונה למייל נשאר רק להתקשר מה גם שבחרתי במשלוח רגיל ללא ביטוח וכתוב שם שהם לא אחראיים אם משהו קורה נראה לי שאכלתי אותה

טוב סניור, אם אתה לא מעדכן אז אני מבין שאכלנו אותה... אני גם שלחתי מיילים ולא שמעתי ציוץ מהם.
לא ברור כל העניין הזה.
בכל מקרה משהו מכיר אתר אחר שאפשר להזמין ממנו? אתר שהזמנתם מהתקופה האחרונה {חודשיים-שלוש}.

• פותח/ת השרשור
אין קול ואין עונה לדעתי זה כבר לא יגיע אני כבר לקחתי ממקום אחר. אם יהיה חדש אעדכן.וגם אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית