ייעוץ grippers

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
אני מעוניין לחזק את האחיזה שלי...וחשבתי לקנות גריפרס טובים

עכשיו אני יודע שאם הדדליפט ושאר הדברים יתחזקו אז האחיזה תתחזק,אבל פשוט בא לי שזה יהיה החלק החזק אצלי...

ראיתי שיש המון סוגים,יש 130 פאונד,200 פאונד וכל מיני כאלה,השאלה שלי היא כמה אתם חושבים שבן אדם ממוצע+- יוכל לסגור? (אם זה משנה משהו האחיזה שלי בדדליפט 130 היא דיי קלה ולא מרגיש בעייה באחיזה ואני גם לא מחזיק משולב עדיין)

מכמה אתם חושבים שאפשר להתחיל? 130 פאונד יהיה קצת מדיי? (מכוון למשהו בסביבות ה5 חזרות)

דרך אגב,בארץ אין מצב למצוא כאלה? אולי אפילו קצת יותר חלשים,פשוט לא בא לי להזמין מחו"ל...בחנויות ספורט אין כאלה שהם "קצת" יותר חזקים מאלו שמקבלים עם הבירות? חח

תודה בכל מקרה

HG 150 "Intermediate" - Consumers that have a fairly strong grip can usually squeeze out a few reps with the HG150, but it can be difficult for females and younger athletes although those athletes can easily work up to the HG150 in a short time with consistent training. Most athletes with consistent HG training will find that the HG150 only provides resistance for 3 to 15 reps for 2 to 6 weeks and they are ready to step up to the HG200 or beyond because the hand responds so well to resistance training with low repetitions.

HG 200 "Advanced" - The HG200 is the level that even athletes with a naturally strong grip may have trouble closing. Athletes with advanced grip training will not have too much trouble with the HG200, but those with no grip training experience will most likely find it very difficult to close the HG200 at the beginning of their training. When you are closing the HG200 for reps, your performance for any sport using your hands will be greatly enhanced.​

אגב, אל תצפה שזה ישפר לך את האחיזה בדדליפט. זה אולי יעזור קצת, אבל לא באופן משמעותי. הסיבה היא שאלו סוגים שונים של אחיזה.

• פותח/ת השרשור
אגב, אל תצפה שזה ישפר לך את האחיזה בדדליפט. זה אולי יעזור קצת, אבל לא באופן משמעותי. הסיבה היא שאלו סוגים שונים של אחיזה.

תודה!

אני יודע שאלו סוגים שונים של אחיזה,אבל הם כן יעזרו זה לזה במידה כזאת או אחרת,בכל מקרה המטרה היא לא רק לדדליפט,אלא פשוט לאחיזה טובה יותר...

מאיפה אני מזמין את ה HG 150 וה 200 האלו?
את ה150 אני אמור לסגור או שאמור להיות לי נסיון עם גריפרים לפני?

נערך לאחרונה:
בעיקרון כמו שכתוב ה-150 הוא לאנשים עם חוזק מסוים, כאלו שלא עבדו הרבה עם גריפרים אבל כן יש להם רמה טובה של אחיזה. בגלל הדדליפט הידיים שלך לא חלשות ויש סיכוי טוב שתצליח, אבל אין לי ניסיון עם ואני לא יודע להגיד לך 100%. מקסימום עושים חזרות שליליות כמו עם מתח.
נדיר למצוא גריפרים מקצועיים בארץ.. (בכלל נדיר למצוא משהו מקצועי בארץ 🤡 ע"ע חגורות\נעליים)
אפשר להזמין מאיביי

• פותח/ת השרשור
האתר של HC או COC או משהו כזה עושים משלוחים לארץ? נראה לי קצת יקר 20$ רק לגריפר עצמו,כמה המשלוח עולה?

תזמין מאיביי

someone

אני לא רואה את ההבדל בין להחזיק מוט כבד [שרוצה לפתוח לך את האחיזה] לבין גריפר שרוצה לפתוח את האחיזה

אני מדבר על עבודה בגריפרים אל לחזרותא לה ללחוץ אותו [לסגור] ולהחזיק אותו כשהוא סגור מס' שניות

תקן אותי אם אני טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית