הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטיןgnc

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
קיבלתי מחבר קריאטין מונו של gnc רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת..זה קריאטין של החברה עצמה..וזה קצת מרתיע.תודה מראש

לאו דווקא קריאפיור...
הקריאפיור זה בונוס לזה שהוא מתערבב בקלות עם מים ואם הוא לא קריאפיור אז זה לא נוראי...
לי כרגע יש שאריות מקריאטין שהוא לא קריאפיור ואני פשוט שם כפית בתוך הפה ולוקח שלוק מים LOL

לאו דווקא קריאפיור...
הקריאפיור זה בונוס לזה שהוא מתערבב בקלות עם מים ואם הוא לא קריאפיור אז זה לא נוראי...
לי כרגע יש שאריות מקריאטין שהוא לא קריאפיור ואני פשוט שם כפית בתוך הפה ולוקח שלוק מים LOL

נכון ככה יותר נוח לקחת!? 🤩🤪

לגבי ה CREPURE

לפי מה שידוע לי CREPURE אומר שהחומר המדובר הוא קריאטין מונו.. זה כאילו תעודת ביטוח שזה לא קוקאין או חול

אתם עושים סלט בין קריאפיור לבין מיקרונייזד.
מיקרו'=טחון. משמע מתמוסס טוב יותר.
קריאפיור- שיטת ייצור. מעידה על טיב החומר וריכוזו. אומר שיש לך באמת מעל 99 אחוז קריאטין ולא אבקת אפיה.

אתם עושים סלט בין קריאפיור לבין מיקרונייזד.
מיקרו'=טחון. משמע מתמוסס טוב יותר.
קריאפיור- שיטת ייצור. מעידה על טיב החומר וריכוזו. אומר שיש לך באמת מעל 99 אחוז קריאטין ולא אבקת אפיה.

me-is-right.jpg

השתמשתי פעם בזה
לא היתמוסס במיים וזה היה אשכרה כמו חול וגם לא נתן לי שום דבר(כנראה לא משפיע עליי הקריאטין הזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית