הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איום לבעיטה מהחד"כ ללא אלטרנטיבות

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אוקיי הסיפור הזה בסופו של דבר(היום) התפוצץ לי ולחבר שלי בפנים,באנו לעשות אימון וכריגל המדריכים זיינו את השכל,אמרו כלכך הרבה שטויות שנאי כבר לא זוכר מרוב כמות הטמטום שהוכנסה בהם(אני זוכר אבל שאמרו שאני לא יכול לדחוק משקל שיותר גובהה ממשקל הגוף שלי,זה באמת היה אחד טוב),קיצר היו ריבים וויכוחים קראו להנהלה,עכשיו אמרו לנו אתם ממשיכים בSS אנחנו מעיפים אותכם מהחד"כ(ההנהלה).
להורים שלנו יתקשרו הם גם מאוד כועסים ותומכים בכל מילה שיוצאת לזונות האלו מהפה.
בקיצור אין לי מושג מה לעשות,אם יש פה מישהו שעובר בצפון או משוה ויכול לבוא לסדר שם עניינים\להביא לנו טיעונים להגיד להם או כל משוה שיכול לחלץ אותנו כי תבינו האלטרנטיבות שלנו כרוכות בנסיעות ארוכות של יותר מחצי שעה ולא באות בחשבון.
אמן ישבר להם הגב אחד אחד.

בעיה קשה.. לי הפסיקו לזיין תשכל אחרי שנה כשהגעתי לגיל 16.. תבקש מהם משהו שתחתום עליו שאתה לוקח אחריות על כל דבר שקורה לך

שאני אבין רגע משהו, מה המשקלים שלכם בסקוואט ובדדליפט? (כי אני בטוח שאין להם שום בעיה עם הבנץ')

באיזה מכון אתה מתאמן?
אחד המאמנים שלכם הוא רפי בורשטיין?
מחר אניר ואה אותו בקורס ויש מצב שאני דיבר איתו שפחות יציקו לכם.. =P
הוא בסדר איתי לגמרי בקורס ומביןם היחידים מהמדריכים שבאמת מקשיבים ואפילו מפנימים את המ שאני מסביר להם

• פותח/ת השרשור
באיזה מכון אתה מתאמן?
אחד המאמנים שלכם הוא רפי בורשטיין?
מחר אניר ואה אותו בקורס ויש מצב שאני דיבר איתו שפחות יציקו לכם.. =P
הוא בסדר איתי לגמרי בקורס ומביןם היחידים מהמדריכים שבאמת מקשיבים ואפילו מפנימים את המ שאני מסביר להם
חח וואלה הוא באמת אחד המאמנים שם,חשבתי אבל שהוא לא מבין הרבה:O
מגניב אתה:)

ומר לטסימוס בסקוואט אני 60+ ודדליפט 62+
אני שוקל 50 ומשהו קילו(המשקל שם קצת מחסיר)

אני ידבר איתו מחר שירביץ למי שיציק לכם.. מה השמות שלכם?

שאני אבין רגע משהו, מה המשקלים שלכם בסקוואט ובדדליפט? (כי אני בטוח שאין להם שום בעיה עם הבנץ')

זה לא ממש משנה המשקלים, כל עוד רואים שאתה בערך בן 15 אז יותר משקל על המוט יביא אותם יותר מהר להגיד לך להפסיק. פשוט הפחד שתיפצע ותתבע אותם פשוט הורג אותם.

• פותח/ת השרשור
קוראים לי אביב ולחבר שלי בר.
ואנחנו די מכירים את רפי דיברנו איתו כמה פעמים הוא חמוד 😃

למה אתה צריך להסביר להם דברים ולזיין את השכל.. תעשה את האימון שלך בשקט ולך הביתה אם הוא אומר לך משהו על התרגילים תגיד לו תודה ותמשיך באימון..

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך להסביר להם דברים ולזיין את השכל.. תעשה את האימון שלך בשקט ולך הביתה אם הוא אומר לך משהו על התרגילים תגיד לו תודה ותמשיך באימון..
ישלהם בעיה עם כל מה שנאחנו עושים,הטכניקה(הLOW BAR,הירידה יותר מ90 מעלות,בלי פוסיפאד,שהראש לא למעלה,ועוד מליון דברים) אלב בעיקר שאנחנו עושים 5 חזרות,הם אומרים שזה יותר מידי וחרטא כזה ואןי מה לעשות בנאדם הם קראו שם להנהלה,תאמין לי שהתעלמנו מהם הרבה זמן אבל יש גבול עד שזה מתפוצץ

כמובן, המנטרה הקבועה...
זה בדיוק (כנראה. אני מפרגן להם שאכן התאמנו ב 'שקט') מה שהביא אותם לקראת פיטורים מהמכון

"אם יש פה מישהו שעובר בצפון או משוה ויכול לבוא לסדר שם עניינים..."

כן פשוט כולם פה מאפיורנים ויזרקו רימון הלם לתוך החדר כושר 🙄

מה כבר מישהו יוכל לעשות בנינו? לבוא ולהקריא להם מאמרים?

אם מדובר בבעיטה (kick) אז אני לא מבין מה הבעיה, פשוט תחזרו. זה מה שאני עושה תמיד כשנותנים לי קיק משרתי משחק. אם זה היה באן אז זה כבר סיפור אחר. ואתם מדברים פה רק על איום לקיק. ממש לא רציני.

קוראים לי אביב ולחבר שלי בר.
ואנחנו די מכירים את רפי דיברנו איתו כמה פעמים הוא חמוד 😃

טוב.. דיברתי עם רפי.. אבל אין לי ושם דבר לחדש לכם..ה וא לא בעד לעבוד בעומסים של RM5 מסיבות בטיחתיות וכו'..
כי הוא לא יכול להשגיח עליכם חצי שעה עד שתסיימו את הסקוואט ולראות שאתם לא נפצעים או משהו כזה...

מצטער

• פותח/ת השרשור
טוב אז פשוט נצטרך לחתום על איזה אישור שכל מה שקורה לנו באחריותנו נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית