הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים לא עובדים עלי יותר

BigMarkus

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכל חברי הפורום,
אני בן 28 ועשיתי בחיים שלי 6 סייקלים של חודשיים כל אחד בתקופה של 4 שנים,
שנה כבר שלא הייתי בסייקל,
לפני חצי שנה ניסיתי דיאנבול וטסטוסטרון מדילר אחר ולא עבד עליי כלום,
ולפני 3 חודשים ניסיתי מעוד דילר אחר לגמרי וגם זה לא עבד, ואני כרגע חודש בסייקל מעוד דילר אחר של:
1. טסטוסטרון איננטט 500 מ"ג
2. דיאנבול 40 מ"ג
עכשיו השאלה היא כזאת:
למה החומרים הפסיקו לעבוד עליי????
אני לא מרגיש שום פאמפ ושם צבירת נוזלים ושום דבר קרוב אפילו למה שהיה לי פעם,
ויש לציין שלפני שנה וחצי שעשיתי סייקל עם דיאנבול הפכתי לחיה רעה מלאה נוזלים, שרירים וגם שומן, עם מלא פאמפ, למה החומרים לא עובדים עליי??? בבקשה כל המומחים של הפורום אני חייב את עצתכם

• פותח/ת השרשור
של כל החברות נפוצות כיום, גם המתאן ניסיתי גם בריטיש של 10 מ"ג כל כדור, וגם עוד חברות של זה, חברה מה אין עוד תגובות? יאללה תראו לי כמה הפורום הזה מקצועי

זו השאלה הכי לא ברורה שניתקלתי בה כאן...אתה כבר שנה לא בסייקל אבל לפני חצי שנה עשית דיאנבול וגם לפני שלושה חודשים... לא מובן

מסכים עם עדי, אני יודע בוודאות שיש לא מעט זיופים גם של חומרים רפואיים בארץ.
הרבה דילרים משיגים דברים בתוך הארץ, חומרים עוברים ידיים וייתכן שהמקור הראשי זה אותו מקור.

לא חסר, כל מה שרפואי מזויף, למשל דקה - נורמה. בארץ אפשר לומר שהרב זה זיופים, כנ"ל דקה אורגנון שכבר שנים לא מיוצר. שניהם ויאלים של 2 מ"ל.
סוסטנון אורגנון פקיסטן, טסט אננתת איראני - השוק בעולם מוצף בזיופים.
כיום הסוסטנון הפקיסטני מיוצא ע"י OBS פקיסטן ולא ע"י אבוט.
אומנדרן - גם לא חסרים זיופים.

כדורים - מתאילנד יש ייצור מזויף של הדאנבול DS - הלבבות הכחולים והאנאבול(המחומשים הוורודים).

• פותח/ת השרשור
רגע וכשאני מקבל את החומרים לידיים שלי אני יכול לזהות זיופים עוד לפני שאני מתחיל להשתמש בהם?
איך אני מזהה זיופים מבלי להשתמש?

זה תלוי כמה הזיוף היה מוצלח.
אפשר לבדוק לפי הציורים על הכדורים או מבנה וצבע הכדור, אם זה אמפולות אז לפי התווית על האמפולה ולפעמים לפי הפקק.
לעיתים גם אפשר לפי המרקם של החומר, יש ספרים שלמים על זיופים אפשר לקרוא ולראות.

אובג'קשן,אני אומר יש בעיה התזונה, עד שלב מסויים גודלים יופי-יופי עם 350-400 גר פחמימה 250 חלבון, שצריך לעבור ולהתקדם ל 500 גר פחמימה איכותית,לא כולם יכולים וזה מנ שנדרש כדי לבנות 100 קילו בטיכןת סבבה. פה מתחילים זיוני מח- החומרים כבר לא אותו הדבר כמו פעם,שעליתי מ 60 ל 70 תוך חודש. ..

אובג'קשן,אני אומר יש בעיה התזונה, עד שלב מסויים גודלים יופי-יופי עם 350-400 גר פחמימה 250 חלבון, שצריך לעבור ולהתקדם ל 500 גר פחמימה איכותית,לא כולם יכולים וזה מנ שנדרש כדי לבנות 100 קילו בטיכןת סבבה. פה מתחילים זיוני מח- החומרים כבר לא אותו הדבר כמו פעם,שעליתי מ 60 ל 70 תוך חודש. ..

בגדול אתה צודק. אבל לפי מה שהוא מתאר זאת לא בעיית תזונה. הוא טוען שהוא אפילו לא מרגיש את ההתופעות האנדרוגנייות כמו עליה באגרסביות עליה בכח וכו. תזונה או לא תזונה את החומר אתה אמור להרגיש. עם אתה עולה במשקל ובמשקלים בגלל שהתזונה לקוייה או חסרה זה כבר נושא אחר. אבל להרגיש שאתה על חומרים זה אתה אמור להרגיש. לפחות עליה בלבידו משהו.! אבל הוא טוען שהוא לא מרגיש כלום. בגלל זה זה נראה יותר כמו חומר מזוייף או underdosed בצורה חמורה.

אני היום שם דגש לא על חומרים ולא על מונונים,יותר,הרבה יותר על תזונה,חומרים אולי 10% מכל העסק,ראיתי המון אנשים שלא מץנה מנ וכמה הם לוקחים- לא יוצא מזה כלום בגלל התזונה. ובז. חייבים להקדיש מירב המאמץ. לא כולם יכולים

בזה אני מסכים איתך בכל מילה. לצערי הרוב חושבים שחומרים זה העיקר ושאם הם יעלו על סייקל אז הם יראו כמו בראנץ וורן או משהו.

אני כבר. 3 חודשים. נקי, אק עם קיאנפי,95 קילו,כרס הכי יפה בארץ ואין לי חשק לחזור להזריק. 😃

15% בבנצת , על דד ליפט אני מוותר לחצי שנה לטובת איזשהו ניסוי10%

---------- התגובה התווספה ב 13:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:06 ----------

10% בסקווט,15% בבנצ' על הדדליפט אני מוותר לחצי שנה לטובת איזשהו נוסוי

---------- התגובה התווספה ב 13:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:08 ----------

10% בסקווט,15% בבנצ' על הדדליפט אני מוותר לחצי שנה לטובת איזשהו נוסוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית