הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים לא עובדים עלי יותר

BigMarkus

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכל חברי הפורום,
אני בן 28 ועשיתי בחיים שלי 6 סייקלים של חודשיים כל אחד בתקופה של 4 שנים,
שנה כבר שלא הייתי בסייקל,
לפני חצי שנה ניסיתי דיאנבול וטסטוסטרון מדילר אחר ולא עבד עליי כלום,
ולפני 3 חודשים ניסיתי מעוד דילר אחר לגמרי וגם זה לא עבד, ואני כרגע חודש בסייקל מעוד דילר אחר של:
1. טסטוסטרון איננטט 500 מ"ג
2. דיאנבול 40 מ"ג
עכשיו השאלה היא כזאת:
למה החומרים הפסיקו לעבוד עליי????
אני לא מרגיש שום פאמפ ושם צבירת נוזלים ושום דבר קרוב אפילו למה שהיה לי פעם,
ויש לציין שלפני שנה וחצי שעשיתי סייקל עם דיאנבול הפכתי לחיה רעה מלאה נוזלים, שרירים וגם שומן, עם מלא פאמפ, למה החומרים לא עובדים עליי??? בבקשה כל המומחים של הפורום אני חייב את עצתכם

15% בבנצת , על דד ליפט אני מוותר לחצי שנה לטובת איזשהו ניסוי10%

---------- התגובה התווספה ב 13:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:06 ----------

10% בסקווט,15% בבנצ' על הדדליפט אני מוותר לחצי שנה לטובת איזשהו נוסוי

---------- התגובה התווספה ב 13:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:08 ----------

10% בסקווט,15% בבנצ' על הדדליפט אני מוותר לחצי שנה לטובת איזשהו נוסוי
טוב הבנו לא צריך לרשום כל דבר 3 פעמים חחח.

---------- התגובה התווספה ב 4:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 4:18 ----------

---------- התגובה התווספה ב 4:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 4:18 ----------

נערך לאחרונה:
רק אני שמתי לב שמדובר בבחור שכבר עשה 6 סייקלים ובסייקל הזה הוא לוקח מינון של 500 מ"ג טסט', 40 מ"ג דיבול, מינון נמוך ביותר לסייקל שביעי, גם אם תקח את החומרים הכי טובים שיש סביר להניח שלא תראה יותר מידי תוצאות...

אני נוטה להסכים עם אנטון. למרות שאם הבחור הגביר את המינון עם כל סייקל אז סביר להניח שהוא יצטרך מינונים גבוהים יותר בכל סייקל על למנת לקבל את אותו אפקט שהוא היה מקבל עם מינון נמוך יותר.

לא מסכים. עדיף לחשב מונון לפי משקל גוף. כבר כמה שנים לא עובר 750 מג

תגיד אתה רציני ???

זה שאתה לא עובר את ה750 מ"ג טסט' סבבה, מה עם טרן, דקה בולדנון ועוד ועוד חומרים ששילבת בסייקלים שלך שלא נדבר על HGH וכן הלאה...

לאחר כל סייקל שאתה עושה הרצפטורים בגוף נהיים פחות ופחות רגישים לקליטה של החומר והיכולת של הגוף להגיב לחומר יורדת וזה לא משנה אם אתה 50 ק"ג או 150 ק"ג ככה זה עובד אלא אם אתה עושה הפסקה ארוכה של כמה שנים בין סייקל לסייקל ומאפשר שיקום מלא יותר של הרצפטורים.

כמובן שגם אני בדעה שתמיד צריך להשתמש במינונים הכי נמוכים שאפשר ע"מ להשיג תוצאות, רק שכל בן אדם עם הגיון סביר יכול להבין שסייקל מס' 7 לא נכון שיראה כמו סייקל מס' 1 או 2..

תמיד אותו סייקל,כי מצאתי את הסטאק שלי,שמתאים לי 750 טסט,600 בולד ו 30 דיבול. ...
הבעיה של כל המתחילים- רדיפה אינסופית אחאי ''משהו שיפוצץ לי ת'תחת''... מפה סטאקים מטורפים,מינונים מופרזים ותיסכול שלא נרמר... באסכולה שלנו כולם עושים ככה וברוח ה' כולם תמיד בפרסים בתחרויות ...

---------- התגובה התווספה ב 12:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:14 ----------

תמיד אותו סייקל,כי מצאתי את הסטאק שלי,שמתאים לי 750 טסט,600 בולד ו 30 דיבול. ...
הבעיה של כל המתחילים- רדיפה אינסופית אחאי ''משהו שיפוצץ לי ת'תחת''... מפה סטאקים מטורפים,מינונים מופרזים ותיסכול שלא נרמר... באסכולה שלנו כולם עושים ככה וברוח ה' כולם תמיד בפרסים בתחרויות ...

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:15 ----------

יש אנשים שלא מבינים בפעם הראשונה,צריך לחזור על הדברים 😃 סתממם,באג בנייד או משהו. .

תמיד שהתוצאות בסייקלים לא משהו, אז מאשימים את החומרים שהם מזויפים.
תמיד שלא מצליחים להסתדר עם גאדג'ט מתקדם, אז מאשימים את המכשיר שיש בו באגים.
😃

בכל אופן יש הבדל גדול לפי דעתי בין סייקל של 500 מ"ג טסט' ו40 מ"ג דיבול, לבין 750 מ"ג טסט', 600 מ"ג בולדנון ו30 מ"ג דיבול..

כבר לא מדובר פה במינונים של סייקליסט מתחיל, אני לא הייתי מתקרב למינונים כאלה עד סייקל מס. 4-5 , לא שאני חושב שזה מינונים גבוהים במיוחד כן..

סייקל 1-3 יכולים להיות זהים לאחר מכן כדאי לעלות מעט בין 3-6 ומ6 אפשר רק להחליף חומרים מסויימים ולהשאר תמיד עם 750 מ"ג טסט', לא יותר..

נראה לי שיש באג עם HTC והפורום, צריך לבדוק את זה.

עריכה: בדקתי עם אלכס וזה טוב, לא יודע מה הבעיה של קלינה.

גם ל-somo זה יוצא מדי פעם. אולי דפדפן מסוים, אלכס לא משתמש בדפדפן ברירת המחדל של הטלפון הסיני שלו.

בכל אופן יש הבדל גדול לפי דעתי בין סייקל של 500 מ"ג טסט' ו40 מ"ג דיבול, לבין 750 מ"ג טסט', 600 מ"ג בולדנון ו30 מ"ג דיבול..

כבר לא מדובר פה במינונים של סייקליסט מתחיל, אני לא הייתי מתקרב למינונים כאלה עד סייקל מס. 4-5 , לא שאני חושב שזה מינונים גבוהים במיוחד כן..

סייקל 1-3 יכולים להיות זהים לאחר מכן כדאי לעלות מעט בין 3-6 ומ6 אפשר רק להחליף חומרים מסויימים ולהשאר תמיד עם 750 מ"ג טסט', לא יותר..

אני שוקל כמעט 100,יודע לאכול ולהתאמן (נראה לי) ועדיין זה מינונים עממיים מאד. אדם ששוקל 20 פחות,צריך 20% פחות. Imho

גם ל-somo זה יוצא מדי פעם. אולי דפדפן מסוים, אלכס לא משתמש בדפדפן ברירת המחדל של הטלפון הסיני שלו.
אייפון גירסה 4.1 לא יוצא מהפורום? לא ניסיתי את האמת.
צריך לשדרג ל VB4 אני מחכה לגירסה 4.1

אני שוקל כמעט 100,יודע לאכול ולהתאמן (נראה לי) ועדיין זה מינונים עממיים מאד. אדם ששוקל 20 פחות,צריך 20% פחות. Imho

הכל תלוי במטרה של הבן אדם... מי ששואף להיות בודיבילדר תחרותי ואני לא מדבר על הרמה פה בארץ.. תסכים איתי שיצתרך להעלות במינונים, אם אתה רוצה להיות מפלצת של 110+ ק"ג משקל תחרות, תצתרך להעלות את הרף במינונים...

הכל תלוי במטרה של הבן אדם... מי ששואף להיות בודיבילדר תחרותי ואני לא מדבר על הרמה פה בארץ.. תסכים איתי שיצתרך להעלות במינונים, אם אתה רוצה להיות מפלצת של 110+ ק"ג משקל תחרות, תצתרך להעלות את הרף במינונים...

אתה יודע,אני מאד רוצה להיות על הבמע 110,גם סטס רוצה,גם האשם...מי לא? אבל אין קורולציה ישירה בין כמה שאתה מזריק למשקל. האמיתי שלך....רד מזה,ועוד קראת לזה מטרות...
Imho

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית