הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים לא עובדים עלי יותר

BigMarkus

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכל חברי הפורום,
אני בן 28 ועשיתי בחיים שלי 6 סייקלים של חודשיים כל אחד בתקופה של 4 שנים,
שנה כבר שלא הייתי בסייקל,
לפני חצי שנה ניסיתי דיאנבול וטסטוסטרון מדילר אחר ולא עבד עליי כלום,
ולפני 3 חודשים ניסיתי מעוד דילר אחר לגמרי וגם זה לא עבד, ואני כרגע חודש בסייקל מעוד דילר אחר של:
1. טסטוסטרון איננטט 500 מ"ג
2. דיאנבול 40 מ"ג
עכשיו השאלה היא כזאת:
למה החומרים הפסיקו לעבוד עליי????
אני לא מרגיש שום פאמפ ושם צבירת נוזלים ושום דבר קרוב אפילו למה שהיה לי פעם,
ויש לציין שלפני שנה וחצי שעשיתי סייקל עם דיאנבול הפכתי לחיה רעה מלאה נוזלים, שרירים וגם שומן, עם מלא פאמפ, למה החומרים לא עובדים עליי??? בבקשה כל המומחים של הפורום אני חייב את עצתכם

• פותח/ת השרשור
כן אבל חבר'ה אני בכלל לא מרגיש אפילו טיפה את המתאן, לא פאמפ, לא הצתברות נוזלים, לא כוח , כלום!
אז זה מינון או חומר מזוייף?
זה של חברת biogen

מהניסיון שלי עם ביוג'ן אחרי שלושה שבועות פשוט הפסקתי לקחת כאבי ראש וסחרחורת איומה מהטרן שלהם כמו גם בחילות והחומר כואב בזריקה. לגבי האפקטיביות שלושה שבועות זה לא מספיק אז יענו לך כאן אנשים שעשו איתו סייקל שלם . נסה לחפש הפורומים בחול אין עליהם ביקורות טובות

מהניסיון שלי עם BIOGEN זבל של דבר לקחתי את הטסטווירון שלהם והבולדנון פשוט זבל של דבר. אני לא אתפלא אם זה היה זיוף לא מתקרב לזבל הזה יותר

לא לקחתי ביוגן,אבל חברי דווקה ווייטליפטרס מאד התאכזבו עליו. זיוף זה לא,אבל חומר פעיל נדיר למצוא שם בריכוז כלשהו

אתה יודע,אני מאד רוצה להיות על הבמע 110,גם סטס רוצה,גם האשם...מי לא? אבל אין קורולציה ישירה בין כמה שאתה מזריק למשקל. האמיתי שלך....רד מזה,ועוד קראת לזה מטרות...
Imho

אם מה שאתה אומר נכון, אז מה בודיבילדרים ברמה המקצועית וגם פחות מזה פשוט נהנים להזריק 2-3 גרם טסט בשבוע + שאר ירקות ??

נכון משקל הגוף שלהם גדול יותר אבל לא ברמה של להכפיל ולשלש מינונים..

אם מה שאתה אומר נכון, אז מה בודיבילדרים ברמה המקצועית וגם פחות מזה פשוט נהנים להזריק 2-3 גרם טסט בשבוע + שאר ירקות ??

נכון משקל הגוף שלהם גדול יותר אבל לא ברמה של להכפיל ולשלש מינונים..
היה על זה פעם דיון חזק בMD וכמה פרו הגיבו שם, OP רשם שמה שבעצם ההכנה לתחרות תלוייה בתיזמון של חומרים בין היתר הוא הביא דוגמאות לכל מיני תיזמונים כאלה
כמה פרו הגיבו לו ואמרו שהם בפעם הראשונה שומעים על החומרים האלה ושמה שהרבה חושבים על זה שהם לוקחים מינונים מטורפים זה לא נכון, כן יש פריקים פה ושם אבל לדעתם אפילו לטופ בודיבילדרס אין סיבה להגיע לזה.
מצד שני אחד מהBULKING סייקל של matt mclean הלך ככה:
testerone cyp 3000-4000mg weekly
synthol daily injections for 3 month periods, both calves, forearms, medial deltoid
insulin 4 times daily
standard HGH protocol all year round
trenbelone acetate 125mg ED
femera for water retention

מה שאני מנסה להגיד זה שאין פה משהו לגמריי מוחלט, ובדיון הזה קבעתם המון עובדות אבל בתכלס חוץ מעקרונות בסיסיים אין בכל העניין הזה משהו מוחלט.

בין מה שפרו יגיד בפומבי לבין המציאות יש קצת הבדל ידידי...
פרוס לא יורדים מחומר כל השנה הם רק מורידים את המינון בתקופות שנקראות PHASES... ראה שלבים...
הם נותנים פיצוץ במינון למשך כמה שבועות רצופים שמלווים בהעלאה קלורית כמובן בעיקר מחלבון והאימונים שלהם לא עוברים את ה 15 סטים של עבודה (לא כולל חימום אלא סטים לכשל) בתקופות האלה... לאחר מכן הם מורידים מינון וגם כן את הצריכה הקלורית. כמובן שהכל בהאתם למשקל שהם צברו... מורידים את נפח האימונים לזמן קצר ואז חוזרים חלילה להפציץ בהכל
ככה בנדם יכול להנות מפעולת ריבאוונד, תחשוב על זה שאתה חוזר למסה אחרי חיטוב או שאתה חוזר להתאמן אחרי זמן ארוך של מנוחה... אתה צובר כל כך הרבה שריר בזמן כל כך מועט שזה פסיכי...
השאלה היחידה היא עד כמה אחד מוכן ללכת רחוק...
נ.ב עם כל הכבוד לMD שיש אגב מה לראות שם, כל הסקשן של ה QA הוא בערבון מוגבל

נערך לאחרונה:
אפרופו "פרו" - התמזל מזלי ליפני הרבה שנים עוד שהיותי שחיף מת - יצאה לנו לשבת במסעדע עם ברנצ' וורן ולשאוש אותו כמה שאלות על העניין בזה,אז הוא נתן לנו מינונים מאוד לא שגרתיים עם לא נומר-מעבר לכל דמיון ומייד אמר שזה מה שמתאים לו ולא לכל אחד אחר...."מה שתמתאם לי-לא מתאים לך"...אמר לא לנסות את זה בבית. היה מאד אמיתי

קאלינה.. אתה מוכן לשפוך קצת אור ממה שבראנצ' ווארן סיפר? כמובן שלא לפרטי פרטים כי אולי אתה לא זוכר... אבל זה יהיה ממש ממש מענין לשמוע מהמקור אפילו אם אתה זוכר רק כמה פרטים שוליים
נדיר מאד ששומעים בארץ ישירות ממקצוען, זה יהיה יותר ממגניב אם תוכל לשפוך טיפה של אור 🤘

מה?
30 IU של GH? או 4 גר טסט?...הוא אמר ישירות- אף אחד מכם(וישב שם גם סטס-יש תמונות) לא ישרוד לא מינונים שלי ולא תזונה...אמר יש 20 מיליון בילדרים בעולם,רק 20 מתפרנסים כמו שצריך- כל השאר הורגים את עצמם לשווה,לא כדאי. אמר שלמרות כל המעכב רפואי ותזונאי של צוות שמוצמד אליו-לא הוא לא אף אחד אחר לא מבינים איך הוא שרד

זה מה שהוא אמר,אין לי אינטרס לא לעוות את דבריו ולא להפיץ מינונים הזויים. חוצזה שמאד התחברתי לגישה

מה?
30 IU של GH? או 4 גר טסט?...הוא אמר ישירות- אף אחד מכם(וישב שם גם סטס-יש תמונות) לא ישרוד לא מינונים שלי ולא תזונה...אמר יש 20 מיליון בילדרים בעולם,רק 20 מתפרנסים כמו שצריך- כל השאר הורגים את עצמם לשווה,לא כדאי. אמר שלמרות כל המעכב רפואי ותזונאי של צוות שמוצמד אליו-לא הוא לא אף אחד אחר לא מבינים איך הוא שרד
tאני מודה שהפגנתי התלהבות בשאלה שלי, אבל זה ממש ממש מגניב לדבר עם מישו שישב עם מקצוען שאשכרה סיפר לו דברים כאלה
נששמע די מגניב חח תודה אחי 👹

השאלה הנשאלת כמה הדברים שנאמרו שם נכונים וכמה זה שקר, ויש סבירות שזה שקר כי זה נשמע קצת לא הגיוני.

כן זה בבהחלט נשמע הזוי בראנץ וורן או לא הוא עדיין עשוי בשר ודם כמות כזאת של אנדרוגניים ושל GH יגרמו לתופעות לוואי נראות לעין לא יעזור בית דין לא יודע נשמע מופרח (אני לא אומר שאתה סתם ממציא אנטון)
אבל לך תדע כבר ראתי דברים מוזרים בחיים חח

34yblfa.jpg

20it5c0.jpg

smzjus.jpg

אלו תמונות ממסעדה

1984fb.jpg

2me8v9l.jpg

orp89z.jpg

אלו מסמינר למחורת

---------- התגובה התווספה ב 11:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:02 ----------

השאלה הנשאלת כמה הדברים שנאמרו שם נכונים וכמה זה שקר, ויש סבירות שזה שקר כי זה נשמע קצת לא הגיוני.
מכל מה שהוא אמר לי אישית קשה מאד להאמין ששעון שלו עולה 50 אלף דולר:victory:.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית