הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מסעדה טובה

המסעדה הכי טובה שאני הייתי בה היא מחניודה בירושלים. בחיים שלי לא נהנתי ככה במסעדה, ועוד הייתי עם ההורים (אין יותר כייף מלהשתכר עם אבא).

אתה רציני 🤫 ?
ברור שאני רצינית.

אבל מה שאני מנסה להבין זה לפי מה החלטת שאני בחור? בגלל שכתוב "מנהלת פורום..." או "a girl but squat..." או שאולי זו הדמות הורודה הגדולה שמופיע מתחת לאווטאר שבגללה החלטת שאני בחור?

טוב בקיצור בואו נסכם את זה SOHO זו המסעדה הכי טובה בארץ, מי שאומר אחרת:
(אזור התעשייה הישן בראשל"צ)
א. קמצן
ב. לא היה שם
ג. אין לו חוש טעם
ד. עמד בתור שעה ולא נכנס

wtf
חרא מקום - חוץ מלפעמים שהם שמים לך על המסכים FTV ובלילה מראים שם כוסיות מצטלמות בעירום 😛 אבל פעם שעברה זה סתם גרם לריב עם החברה חחחחח
קסה דה ברזיל באילת לוקח. וכמובן אבו חסן 😛 או סעיד בעכו

ברור שאני רצינית.

אבל מה שאני מנסה להבין זה לפי מה החלטת שאני בחור? בגלל שכתוב "מנהלת פורום..." או "a girl but squat..." או שאולי זו הדמות הורודה הגדולה שמופיע מתחת לאווטאר שבגללה החלטת שאני בחור?
1. לא שמתי לב לתואר שלך כמנהלת
2.האווטאר שלך!!
3.אין הרבה בנות בפורום של גברים 🙄
4. זה היה ספונטני
5.אני מצטער אם זה פגע בך,כמה את לוחצת?

wtf
חרא מקום - חוץ מלפעמים שהם שמים לך על המסכים FTV ובלילה מראים שם כוסיות מצטלמות בעירום 😛 אבל פעם שעברה זה סתם גרם לריב עם החברה חחחחח
קסה דה ברזיל באילת לוקח. וכמובן אבו חסן 😛 או סעיד בעכו
שיפודי עזרא אחי, הכי טוב

• פותח/ת השרשור
טוב אני מעדכן
היינו בסוף ברנה ואני רוצה להגיד לכם נהנתי מכל דקה שם
הזמנתי סטייק סינטה ויש עליו מריחה של פסטו עם תוספת של צ'יפס בצד ואני רוצה להגיד לכם זה היה ממש חלום
מסעדה אולי מהטובות שאכלתי, טעמתי גם מהמנות של המשפחה אחותי הזמינה שניצל בגודל של צלחת ממש טעים וגם טעמתי מההמבורגר שאבא שלי הזמין בקיצור מסעדה מעולה
לקינוח הלכנו ללה גופרה לאכול וופל בלגי ששם עלה לי הסוכר עד לשמיים חחח אבל נהנתי מכל רגע

אממ בחיפה
שיפודי התקווה :D אל גאוצו או שתלך לעיר (רחוב העצמאות) יש שמה תמסעדה האיטלקית הזאת..
והכי קל זה הבתי קפה שמוכרים כל מה שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית