הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיול לארה"ב

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
אני וחבר רוצים לטוס לסביבות החודש חודש וחצי

אין לנו מושג מהיכן להתחיל ואיך לתכנן בגלל כמות המקומות שצריך וכדאי לראות ולהיות...

כמה בערך יוצא לאדם חודש? אני לא מתכוון לישון במלונות פאר מן הסתם ואוכל לא מעניין אותי.

יש הצעות? יש מישהו שעשה כזה טיול שיכול לתת אתר טוב שעוזר? יש הרבה אתרים אבל לא ממש ממקדים

זה תלוי.
אתם משכירים רכב?
טיסות פנים?
רוצים ללכת לפארקים?
מוטלים זה באזור ה 30-50 דולר ללילה, מלונות זה 100+ תלוי במיקום. אוכל אפשר לחיות על ג'אנק אבל לא ממליץ לפחות לא 3 פעמים ביום כל יום. ארוחת צהריים טובה תעלה באזור ה 10-15 דולר לבן אדם, ארוחת בוקר איזה קפה עם משהו באזור ה 3-5 דולר או שתאכלו דברים רגילים ותקנו בסופר כמו קוורנפלקס, בשר וכו' אבל השאלה אם יהיה לכם זמן לבאמת להכין דברים וזמינות לזה.
אני מאמין שאוכל ביום בהנחה שהכל נאכל בחוץ באזור ה 20-25 דולר לאדם, 30 דולר אם אתם מפונקים. אז אוכל נגיד כולל קינוחים ושטויות יצא לך באזור ה $1000 בחודש. טיסה לניו יורק זה $1000 בערך, טיסה ל LA זה באזור ה 1500-1800 דולר, תלוי בתקופה. ככה שכבר יש לך באזור ה 2500 דולר.
נקח ממוצע של 25 דולר מכל אחד למוטל ביום כפול 30 זה עוד 750 דולר, נעגל ל $1000 כי תישנו לפעמים במקומות יותר יקרים (מנהטן לדוגמה) אז יוצא כבר 3500 דולר, נעגל ל $4000 בשביל הביטחון.
אז אם נוסיף פארקים, רכב/דלק, או טיסות פנים, או תחבורה ציבורית, שטויות ואטרקציות אני מהמר שלחודש יצא בסביבות ה 6-7 אלף דולר כולל הכל (ועם כל העיגולים שלי, זה אולי גם יספיק לחודש וחצי)

מקסימום אם יישאר לכם עודף מהעיגול של משה תקפצו לבקר אותו בקליפורניה, הוא בכוונה דחף איזה 1000 דולר ספייר כדי לפגוש שוב ישראלים שיבואו לבקר אותו 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית