הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 121 -לסנר נגד ואלסקז

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10
מכיל ספויילרים!!

ראיתי את הקרב לפני כמה ימים ופשוט לא האמנתי למה שהלך שם. לא רוצה לגרוע מואלאסקז מהניצחון, אבל זה נראה כאילו מישהו סימם את ברוק, או שהקרב היה מכור.
יש מישהו שגם חושב כמוני?

לפי דעתי גם סנצ'ז נגד טיאגו היה משהו לא הגיוני בעליל, השופטים העניקו אותי חד משמעית לסנצ'ז למרות שהיה ברור שבסיבוב הראשון טיאגו הוביל!

ברוק פשוט לא לוחם טוב, הוא בחור גדול ומאוד חזק.
אבל כמו שראינו בשני הקרבות האחרונים שלו, הוא לא יודע להלחם בעמידה ולא אוהב או יודע
איך לחטוף מכות.

היה לא יותר מזל משכל נגד קארווין, ולקיין בניגוד לקארווין יש מנוע שלא נגמר.
חוץ מכישרון יותר גדול כנראה.

תשמע, היו כמה קרבות בUFC שאני חושב שהשופטים עצמם היו מסוממים.
למשל היה פעם קרב של מייקל ביספינג נגד מט המיל, שהמיל ניצח אותו 3 סיבובים(אולי היה לביספינג סיבוב אחד של תיקו וגם זה בלחץ), והשופטים נתנו לביספינג את הנצחון, למה? כי הערוע היה באנגליה, והיה פעם קרב של ליאוטו מצידה נגד שוגן, שוגן קרע אותו, והשופטים נתנו למצידה(למרות שבקרב החוזר שוגן ניצח אבל עדיין...), בקיצור יש שם הרבה דברים מלוכלכים ורואים את זה...

בקשר ללאסנר, אני חושב שהוא מתאבק טוב, ולקארווין לא נגמר המנוע, פשוט לאסנר תפס והכניע אותו(אם אני זוכר נכון), עכשיו בנוגע לולאסקז, אז בניגוד לברוק לאסנר שטוב רק באהבקות, וגם פה יש יותר טובים ממנו, ופרט לזה שיש לו כח, אין לו עוד הרבה להציע, וכמו במקרה של פודונוזקי שניסה את מזלו הmma וטים סילביה סיבב אותו על האצבע, כח זה לא הכל...

מאז עברו ימי צ'אק ורנדי, אני טוען שUFC מכור וזה רק עניין של זמן עד שיעלו על זה.
אבל כולם חושבים שאני מסומם.

ללסנר יש בעיה ברגע שהוא חוטף אגרוף שנכנס טוב הוא מאבד את זה. אבל אל תדאג הוא עוד יחזור
לגבי טיאגו כמו שאמרת אכן טיאגו הוביל סיבוב ראשון בבירור, אבל גם הפסיד את שני הסיבובים הבאים בבירור.(ואכן השופטים דירגו 29-28)

• פותח/ת השרשור
ברוק פשוט לא לוחם טוב, הוא בחור גדול ומאוד חזק.
אבל כמו שראינו בשני הקרבות האחרונים שלו, הוא לא יודע להלחם בעמידה ולא אוהב או יודע
איך לחטוף מכות.

היה לא יותר מזל משכל נגד קארווין, ולקיין בניגוד לקארווין יש מנוע שלא נגמר.
חוץ מכישרון יותר גדול כנראה.

אני לא מדבר על היכולות הטכניות שלו.. אני מדבר ספציפית על הקרב הזה.. משהו בו נראה לי OFF, ממש נראה מכור, הוא בקושי מתגונן רק חוטף שם.. לא יודע, משהו מוזר

תשמע, היו כמה קרבות בUFC שאני חושב שהשופטים עצמם היו מסוממים.
למשל היה פעם קרב של מייקל ביספינג נגד מט המיל, שהמיל ניצח אותו 3 סיבובים(אולי היה לביספינג סיבוב אחד של תיקו וגם זה בלחץ), והשופטים נתנו לביספינג את הנצחון, למה? כי הערוע היה באנגליה, והיה פעם קרב של ליאוטו מצידה נגד שוגן, שוגן קרע אותו, והשופטים נתנו למצידה(למרות שבקרב החוזר שוגן ניצח אבל עדיין...), בקיצור יש שם הרבה דברים מלוכלכים ורואים את זה...

בקשר ללאסנר, אני חושב שהוא מתאבק טוב, ולקארווין לא נגמר המנוע, פשוט לאסנר תפס והכניע אותו(אם אני זוכר נכון), עכשיו בנוגע לולאסקז, אז בניגוד לברוק לאסנר שטוב רק באהבקות, וגם פה יש יותר טובים ממנו, ופרט לזה שיש לו כח, אין לו עוד הרבה להציע, וכמו במקרה של פודונוזקי שניסה את מזלו הmma וטים סילביה סיבב אותו על האצבע, כח זה לא הכל...

אז לגבי הדברים האלה,מאט האמיל לא ממש הצליח לעשות נזק לביספינג כל הקרב,בקשר לשוגון נגד מצ'ידה 1 נראה לי שבקרב על האליפות אם אתה הטוען לכתר אתה צריך לנצח משמעותית את האלוף,זה כבר קיים עשרות שנים באגרוף.בקרב של שיין נגד לסנר שיין היה גמור כבר בסיבוב השני כי הוא שפך על לסנר הכל,הוא ילמד לפעם הבאה.אני ממש מסרב לחשוב על הטענה שהדבר הזה מכור,זה נשמע מגוחך,אם באמת היו מוכרים הם היו דואגים שלא יהיו קרבות משעממים אף פעם וכמו שראינו ביו אף סי 120 היו הרבה קרבות שנרדמתי בהם חוץ מהנוקאאוט המטורף של קרלוס קונדיט

אני לא מבין למה אנשים "מופתעים" מהביצעו של ברוק, עם כול הכבוד, הוא חרא לוחם ויש לו ניסיון מאוד דל בזירה של הUFC. הוא לא יצא נגד מתמודדים "קשים" ודנה וויט סתם אוהב אותו ושפוט עושה לו מלא פירסום.
הוא עשה סה"כ 7 קרבות, כשהרוב שם היה נגד חרא מתמודדים. שיין קרווין לא יכל לנשום אחרי 5 דקות, זה משקל כבד מכובד? שייצא נגד אליסטר אבראיים, סיבוב ראשון יהיה שם נוקאווט שלא נראה כמותו וברוק לסנר ישלח לאישפוז.
אני לא מבין מה ההייפ סביבו, הוא לוחם ממוצע עם הסתמכות על גודל נטו, הוא זז כמו בבון בזירה כול פעם שהוא חטף כמה אגרופים(קיין או קרווין) הוא איבד את עצמו לגמרי.
זה בדיוק מה שהיה עם ברט רוג'רס, קצת הייפ סביבו ואז הוא רצה לצאת נגד פיודר חטף נוקאווט, יצא נגד אובראיים ובכלל חטף השפלה שם. במשקל כבד זה נראה לאחרונה כאילו לוחמים רוצים ישר לקפוץ לטופ, צריך גם קצת ניסיון בזירה 4-5 קרבות זה לא בדיוק ניסיון.

אני לא מדבר על היכולות הטכניות שלו.. אני מדבר ספציפית על הקרב הזה.. משהו בו נראה לי OFF, ממש נראה מכור, הוא בקושי מתגונן רק חוטף שם.. לא יודע, משהו מוזר
ברור שמשהו היה מוזר בו. אתה רגיל לראות אותו בצד התוקף ובצד האגרסיבי יותר, וברגע שמעבירים אותו לצד שהוא לא מכיר הוא לא יודע איך להתמודד עם זה 😃
בכל מקרה הקרב של פולו טיאגו ודיאגו סנצ'ז היה מדהים!! נהניתי מכל שניה

ראיתי את הקרב. לא נראה מכור. נראה פשוט שברוק הוא לוחם לא טוב.

נכון שהוא חזק וגדול, ולא צריך להיות חכם גדול כדי לשבור לבן אדם את האף ולהשיג נוק האוט, אבל מעבר לזה הוא לוחם די גרוע. הוא נורא איטי בסטרייקינג שלו. יש לו כוח מתפרץ בטייקדאון, אבל המכות שלו נורא איטיות. חוץ מזה נראה שהוא מתעייף מהר. תכלס איך אפשר שלא עם כל המשקל שלו והאנרגיה שהגוף שלו צריך.

מעבר לזה אני שונא אותו. נראה שהבן אדם פשוט אלים ואגרסיבי בצורה די קיצונית. לא סובל אנשים כאלה.

איפה כולכם צפיתם בקרב ?!
שעה אני מחפש לינק 😡

מישהו יכול להביא לינק בבקשה ?

• פותח/ת השרשור
ברור שמשהו היה מוזר בו. אתה רגיל לראות אותו בצד התוקף ובצד האגרסיבי יותר, וברגע שמעבירים אותו לצד שהוא לא מכיר הוא לא יודע איך להתמודד עם זה 😃
בכל מקרה הקרב של פולו טיאגו ודיאגו סנצ'ז היה מדהים!! נהניתי מכל שניה

עזוב אותך, אני לא מדבר על זה.. היה שם נקודות שפשוט נראו כאילו הוא בכוונה נשאר למטה, הפרשנים אמרו שזה בגלל החתך ושנכנס לו דם לעין ובלה בלה, משום מה, הקרב הזה לא שיכנע אותי.

מה גם שבהתחלה הוא הוריד את ואלסקז לרצפה והיה מעליו ופשוט נראה כאילו הוא וויתר

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:54 ----------

איפה כולכם צפיתם בקרב ?!
שעה אני מחפש לינק 😡

מישהו יכול להביא לינק בבקשה ?

אין לינק.. תוריד את הקרב מטורנטים.

אני לא מבין למה אנשים "מופתעים" מהביצעו של ברוק, עם כול הכבוד, הוא חרא לוחם ויש לו ניסיון מאוד דל בזירה של הUFC. הוא לא יצא נגד מתמודדים "קשים" ודנה וויט סתם אוהב אותו ושפוט עושה לו מלא פירסום.
הוא עשה סה"כ 7 קרבות, כשהרוב שם היה נגד חרא מתמודדים. שיין קרווין לא יכל לנשום אחרי 5 דקות, זה משקל כבד מכובד? שייצא נגד אליסטר אבראיים, סיבוב ראשון יהיה שם נוקאווט שלא נראה כמותו וברוק לסנר ישלח לאישפוז.
אני לא מבין מה ההייפ סביבו, הוא לוחם ממוצע עם הסתמכות על גודל נטו, הוא זז כמו בבון בזירה כול פעם שהוא חטף כמה אגרופים(קיין או קרווין) הוא איבד את עצמו לגמרי.
זה בדיוק מה שהיה עם ברט רוג'רס, קצת הייפ סביבו ואז הוא רצה לצאת נגד פיודר חטף נוקאווט, יצא נגד אובראיים ובכלל חטף השפלה שם. במשקל כבד זה נראה לאחרונה כאילו לוחמים רוצים ישר לקפוץ לטופ, צריך גם קצת ניסיון בזירה 4-5 קרבות זה לא בדיוק ניסיון.

לסנר ימעך את אוברים. אוברים בחיים לא יצליח להתמודד עם הטייקדאון שלו. ועל תשכח שלאוברים יש סנטר חלש הוא אכל כבר כמה וכמה פעמים נוקאאוט בקריירה שלו.
בכלל אם יש מישו שעשו ממנו יותר ממה שהוא זה אוברים, חוץ מהניצחון על רוג'רס, בכמה שנים האחרונות הוא ניצח רק לוחמים טופ 200.
לסנר אולי לא לוחם מדהים(מלבד ההיאבקות שלו שהיא מדהימה) אבל זה מספיק בשביל לנצח 98-99 אחוז מהלוחמים במשקל כבר.

לסנר ימעך את אוברים. אוברים בחיים לא יצליח להתמודד עם הטייקדאון שלו. ועל תשכח שלאוברים יש סנטר חלש הוא אכל כבר כמה וכמה פעמים נוקאאוט בקריירה שלו.
בכלל אם יש מישו שעשו ממנו יותר ממה שהוא זה אוברים, חוץ מהניצחון על רוג'רס, בכמה שנים האחרונות הוא ניצח רק לוחמים טופ 200.
לסנר אולי לא לוחם מדהים(מלבד ההיאבקות שלו שהיא מדהימה) אבל זה מספיק בשביל לנצח 98-99 אחוז מהלוחמים במשקל כבר.

אובראיים סטרייקר ברמה כזאת שלסנר בכלל לא יצליח לעמוד איתו, אובראיים לא התחרה בUFC הרבה זמן בגלל שלא היה שם לוחמים ששווה לו לצאת נגדם. קח בחשבון שהוא אחד האנשים היחידים בUFC שיש לו חוזה עם כמה חברות בו זמנית.
לוחמים טופ 200? הוא ריסק את קרוקופ במהלך הקרב שהיה להם(שהופסק בגלל ברך לאשכים) אבל בכמה דקות שהיו שם, קרוקופ היה בצרות צרורות.
מארק האנט ששקל 20 קילו יותר מאובראיים בקרב שלהם, לא הצליח להשתלט עליו, כשהוא שלט לגמרי בפיודר כשהוא לקח אותו לטייקדאון.
אני לא אומר שאובראיים הוא הלוחם הכי טוב בעולם, אני רק אומר שהוא בכמה רמות יותר טוב מלסנר ויש רשימה ארוכה של אנשים שמגיע להם הטייטל לפני לסנר.

אובראיים סטרייקר ברמה כזאת שלסנר בכלל לא יצליח לעמוד איתו, אובראיים לא התחרה בUFC הרבה זמן בגלל שלא היה שם לוחמים ששווה לו לצאת נגדם. קח בחשבון שהוא אחד האנשים היחידים בUFC שיש לו חוזה עם כמה חברות בו זמנית.
לוחמים טופ 200? הוא ריסק את קרוקופ במהלך הקרב שהיה להם(שהופסק בגלל ברך לאשכים) אבל בכמה דקות שהיו שם, קרוקופ היה בצרות צרורות.
מארק האנט ששקל 20 קילו יותר מאובראיים בקרב שלהם, לא הצליח להשתלט עליו, כשהוא שלט לגמרי בפיודר כשהוא לקח אותו לטייקדאון.
אני לא אומר שאובראיים הוא הלוחם הכי טוב בעולם, אני רק אומר שהוא בכמה רמות יותר טוב מלסנר ויש רשימה ארוכה של אנשים שמגיע להם הטייטל לפני לסנר.

לסנר לא צריך לעמוד איתו. אוברים לא בufc
הקרב עם קרוקופ הופסק (תיקו/בלי מנצח) אחרי שאליסטר הכניס לו כמה ברכיות לביצים (הוא ריסק לו את הביצים)
+ אל תשווה את קרוקופ והאנט של התקופה האחרונה למה שהם היו פעם(בפרייד) היום האנט מפסיד לכל מה שזז.
נכון שלסנר קיבל טייטל שוט מהר מידי אבל אם תסתכל עלהתקופה הזאת תגלה שלא היו מי יודע מה מתחרים אחרים ששווים טטיטל שוט. (מיר ונוגיירה התחרו על החצי השני של התואר הזה)

אז לגבי הדברים האלה,מאט האמיל לא ממש הצליח לעשות נזק לביספינג כל הקרב,בקשר לשוגון נגד מצ'ידה 1 נראה לי שבקרב על האליפות אם אתה הטוען לכתר אתה צריך לנצח משמעותית את האלוף,זה כבר קיים עשרות שנים באגרוף.בקרב של שיין נגד לסנר שיין היה גמור כבר בסיבוב השני כי הוא שפך על לסנר הכל,הוא ילמד לפעם הבאה.אני ממש מסרב לחשוב על הטענה שהדבר הזה מכור,זה נשמע מגוחך,אם באמת היו מוכרים הם היו דואגים שלא יהיו קרבות משעממים אף פעם וכמו שראינו ביו אף סי 120 היו הרבה קרבות שנרדמתי בהם חוץ מהנוקאאוט המטורף של קרלוס קונדיט

אז אני מצטער להגיד לך אבל המיל פתח לביספינג את התחת(כן פתח), וביספינג כל 3 הסיבובים התגונן(כשב2 מהם הוא לא התגונן אפילו טוב) ובעורך פלא הוא ניצח כשהקרב היה באנגלה?
כןןןןןןן ממש לא מכור

ומצידה ושוגן(שמצידה הוא הלוחם האהוב עלי שם), אבל לצערי הוא לא גירד לשוגון, ושוגון גרם לו גם כן להתגונן כל הקרב ושלט בכל הקרב הזה, ומצידה פשוט לא עשה כללללללללום, רק הסתובב סביב שוגון, ושוגון תקף, ואיכשהוא מצידה ניצח...

לגבי קארווין לאסנר, קארווין פשוט הרג את לאסנר בסיבוב הראשון הייתי בטוח שהשופט עוד שניה מפסיק תקרב, ללאסנר יש סנטר חזק מאאאאאוד אם זה היה כל בן אדם אחר, הוא כבר היה ישן ממזמן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית