הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טרן והתופעות לוואי

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רציתי לשתף בתופעות לוואי שיש לי מהטרן של סיירוקס ( לוקח גם 40 מג ביום דיבול ו625 טסט אנטט) לא נרדם בכלל בלילה ויש לי הרגשה שאני בהיי תמידי, אין עייפות בכלל, קצת רגישות בבטן ,אין הרבה תאבון, קצת אמפולסיביות, יש עלייה של כוח באימונים אבל אני מנסה לשמור על קצב איטי בלי העמסות מיותרות.
אני בתחילת השבוע השלישי וההרגשה האמת די טובה
עליתי גם ב3 קילו ואני עומד על 99 עם איזה 20 אחוז שומן ( יש מצב שהרבה מים ואני מגזים)
החלטתי להתחיל ab ולהוסיף משקל כל שבוע
אעדכן בהמשך

נראה לי שאתם מגזימים עם התופעות לוואי חברה. לי בחיים לא הייתה את הביה הזאת ויש לי קילומטרג' על החומר הזה. ויפה הזעות בלילה וחוסר שינה זה הכל.

• פותח/ת השרשור
איך הטרן של סירוקס לדעתך?
אני יכול לצפות לעלייה של מים איתו?

---------- התגובה התווספה ב 13:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:11 ----------

ושאלה לא קשורה ככ
כמה טמוקסיפן יכול למנוע עלייה של מים דה פקטו?

טרן לא עובר ארומטיזציה אז אתה לא תעלה איתו מיים. זה חומר יבש. הטרן של סיירוקס נחמד לא יותר מזה. (לדעתי) טמוקסיפן לא מונע עליה בנוזלים טמוקסיפן זה SERM הוא חוסם את פעילות האסטרוגן ברקמות ספציפיות בשד ופיטמה אבל אסטרוגן עדיין פעיל בכבד ובשאר הרקמות כגון שומן ושריר. אם אתה רוצה ללמנוע עליה בנוזלים אז ארימידקס יותר מתאים לנושא

טרן של סיירוקס נחשב לטוב מאד...
היה לי נסיון טוב מאד איתו,לא העלה אותי במשקל אבל הוסיפ איכות בצורה משמעותית...
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית