הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר NAC ISRAEL

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
הכרזה רשמית איגוד NAC בישראל.
מאת :דובר האיגוד.

אנחנו שמחים להכריז באופן סופי וחד משמעי על נציגות רשמית בישראל של האיגוד הוותיק בעולם NAC. כנשיא האיגוד בישראל, האיגוד מתחייב ל-2 תחרויות בפיתוח הגוף:

1. אליפות ישראל הפתוחה שתיערך בחודש מאי
2. מר ישראל קלאסיק אשר תיערך בסוף חודש אוגוסט.

להלן מספר נתונים על האיגוד ותנאי ההשתתפות:

* אנו נקיים את שתי התחרויות באותם הכללים אשר מנחים את האיגוד ברחבי העולם.
* חלוקת הספורטאים לתחרות תבוצע על פי קטגוריות גובה:

1. קטגורייה 3 - עד 1.73 מ'
2. קטגורייה 2 - עד 1.79 מ'
3. קטגורייה 1 - מעל 1.79 מ'

* קטגוריית נוער עד גיל 23 ללא שום קשר ושייכות למשקל או גובה.
* קטגוריית פיטנס לנשים.
* קטגוריית מאסטרס מגיל 40+ .
* קטגוריית מאסטרס מגיל 50+ .
* קטגוריית פיטנס לגברים, אשר מותנה בתנאי הקבלה שלהלן:

החישוב יעשה על פי נוסחה, כאשר מורידים 1 מ' מהגובה של המתחרה ומוסיפים 4.

לדוגמה #1:
מתחרה בגובה 1.76 מ', מורידים 1 מ', נשאר לנו 76 ס"מ, על כך מוסיפים 4, כך שהתוצאה תהיה 80.

התוצאה אומרת שהמתחרה לא יוכל לשקול יותר מ 80 ק"ג ביום התחרות, אם ישקול יותר, יועבר אותו המתחרה אוטומטית לקטגוריות בפיתוח גוף גברים (בהתאם לקטגורייה אליה הוא מתאים).

לדוגמה #2:
מתחרה בגובה 1.70 מ', מורידים 1 מ', נשאר לנו 70 ס"מ, על כך מוסיפים 4, כך שהתוצאה תהיה 74.

אותו מתחרה יוכל לשקול עד 74 ק"ג כדי להשתתף בקטגוריית הפיטנס.

חשוב לציין, כי באיגוד NAC ישראל, לא ייגבו דמי חבר ודמיי השתתפות מהמתחרים כלל. פרט נוסף, אנו לא נגביל את פעילות הספורטאי בתחרויות אחרות, כך שאם ירצה להתחרות בתחרויות נוספות הוא אינו יושעה מאיגוד NAC ויכול להתחרות ביותר מאיגוד אחד (אין הגבלת מבחינת NAC ישראל).

בתאריך 26.11.2010 תצא משלחת מישראל בראשותו והדרכתו של סטס סטרוזברג להתחרות במר יוניברס אשר תיערך בהמבורג גרמניה. המשלחת מונה חמישה ספורטאים, מהמובילים ביותר בפיתוח הגוף הישראלי. סטס יתלווה למשלחת כמורה ומנחה אך לא כמתחרה. בשנה הבאה תצא משלחת נוספת לתחרות מר יוניברס שתיערך בלוקסמבורג, במשלחת זו יתחרה גם סטס סטרוזברג.
כל מתחרה אשר ינצח את הקטגוריה שלו בישראל וימצא מתאים להתחרות בתחרויות בינלאומיות בחו"ל, יישלח כנציג מהאיגוד ללא כל השקעה כספית מצדו (טיסה ואירוח על חשבון האיגוד).
חשוב מאוד לציין, כי בתחרויות בישראל יזכו המנצחים בפרסים יקרי ערך ובכסף מזומן.

הגיע הזמן למהפך בענף בישראל, הצטרפו לאיגוד NAC ישראל ותוכלו גם אתם לקחת חלק בהצלחת ספורט פיתוח הגוף בישראל.

---------- התגובה התווספה ב 11:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:09 ----------

אשמח לשתף את חברי הפורום ביוזמה חדשה ובנסיון העבר. עד כה, ללא האיגוד אירגנו 2 תחרויות ברמה גבהה יותר מאשר בשני איגודים הקיימים. אנשים היו סקפטיים וצפו מהצד לרוב ע"מ לא להדפק מהראשי איגוד הקיימים,למרות שבדוקטרינה של NAC- "תיחיה ותן לחיות" ,לא דורשים בלעדיות. מתחרים ב NAC INTERNATIONAL רשאים להתחרות במקביל בכל איגוד אחר. אחרי התחרות אחרונה של NABBA נהייה ברור שחייבים לקחת צד אחד קדימה ולהתחיל לבנות בסיס רציני יותר.
ברגע זה צוותי הקמה של האירגון עובדים על הקמת אליפות הארץ הפתוחה בחודש מאי, בנוסף לכך יוצאת משלחת ספורטאים לתחרות UNIVERSE NAC בהמבורג, שביניהם הצלחנו לשלב גם המתחרה הצעיר המבטיח שלנו-אלירן מורגן ,בן 17,חניך פנימיה צבאית שקיבל מטעם האירגון לא רק אפשרות להתכונן ברמה הכי גבהה ,אלא גם טיסה ומלון על חשבון האיגוד.
זאת הפעם הראשונה בהיסטוריית פיתוח הגוף בישראל שנער בן 17 יוצא לתחרות בינלאומית ויוצא מוכן בעזרת מימון האירגון.

נשמע מעניין, אתה יודע לומר על כמה יועמדו הפרסים הכספיים לזוכים בתחרויות, אפילו הערכה כלשהי??

כל הכבוד על היוזמה
אולי ככה התחום באמת יתפתח וכולם ירוויחו מהעניין

מה עם להשחיל לשם תחרות כוח?
והייתי מנסח קצת מחדש את המכתב, יש שם כמה דברים וזה לא נראה "מקצועי".

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על היוזמה
אולי ככה התחום באמת יתפתח וכולם ירוויחו מהעניין
אתה מוזמן לעלות על הבמה במאי או באוגוסט,כפי שנאמר -הקטגוריות חולקו לגובה,אז תגדל לרוחב

---------- התגובה התווספה ב 09:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:22 ----------

נשמע מעניין, אתה יודע לומר על כמה יועמדו הפרסים הכספיים לזוכים בתחרויות, אפילו הערכה כלשהי??
תחרות אחרונה הזוכה בקטגוריה לקח אלף,אבסולוט לקח 5 אלף,כה שאלוף האלופים לקח הביתה 6 000 שח,אותו בחור לקח אוברול ב IFBB,קיבל 200 שח שבוע קודם לכך...
אנחנו פועלים כדי לגייס פרסים של 5 לקטגוריה,10 אבסולוט,לא נראה בשמיים בשלב הזה

---------- התגובה התווספה ב 09:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:25 ----------

מה עם להשחיל לשם תחרות כוח?
והייתי מנסח קצת מחדש את המכתב, יש שם כמה דברים וזה לא נראה "מקצועי".
תחרות כח במלואה לא בשלב הזה,אבל משהו כמו "לחיצה רוסית" (100 קילו לכמה שיותר חזרות,כולם רשאים להשתתף,גם אורחים) אולי אפשר לנסות
לגבי הניסוחים-אני בעד,תתקן איפה שזה לא נראה טוב ואם אפשר לנעוץ את האשקול- אני מתחייב לעדכן אותו

---------- התגובה התווספה ב 09:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:28 ----------

כל הכבוד על היוזמה
אני בעד כל בלאגן חוממצעד הגאווה 😈😈😈

אני בטוח שאתה יודע שלא לזה התכוונתי 😃

• פותח/ת השרשור
להלן רשימה של נציגים שלנו ביוניברס הקרוב- 26/11/2010
אלון בן שחר,אולגה קורקולינה,וורה ספניייבה,לימור אזוגי,אלירן מורגן ויכול להיות אירה מעיין.
לקווצה מתלווים סגן מר עולם סטס סטרוזברג,נציגי וויטרופין,מאמנים ובני משפחה.
אלירן טס על חשבון האיגוד.

מי זה האלירן הזה אני לא מכיר אותו.

אנטון שלום!
כל הכבוד על היוזמה והאירגון של האיגוד החדש - NAC.
אשמח לתרום פרסי אירוח כמיטב המסורת של מלון "דליה".
ישר-כח.
יקי
נ.ב.
מתי אתה ותמר באים לבקר ב"דליה"?

• פותח/ת השרשור
מי זה האלירן הזה אני לא מכיר אותו.

אלירן מורגן ,תעשה חיפוש בפייס,ילד מוכשר,בן 17,אנחנו עוזרים לו,נראה מה ייצא

---------- התגובה התווספה ב 16:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:19 ----------

אנטון שלום!
כל הכבוד על היוזמה והאירגון של האיגוד החדש - NAC.
אשמח לתרום פרסי אירוח כמיטב המסורת של מלון "דליה".
ישר-כח.
יקי
נ.ב.
מתי אתה ותמר באים לבקר ב"דליה"?

יקי,אין עליך בעולם! בקרוב מאד ניפגש,חייבים לגבש תוכנית גיוס מתחרות למיס ביקיני ופיטנס. בילדיך לא נצליח. יום סגול שיהיה לך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הכרזה רשמית איגוד NAC בישראל.
מאת :דובר האיגוד.

אנחנו שמחים להכריז באופן סופי וחד משמעי על נציגות רשמית בישראל של האיגוד הוותיק בעולם NAC. כנשיא האיגוד בישראל, האיגוד מתחייב ל-2 תחרויות בפיתוח הגוף:

1. אליפות ישראל הפתוחה שתיערך בחודש מאי
2. מר ישראל קלאסיק אשר תיערך בסוף חודש אוגוסט.

להלן מספר נתונים על האיגוד ותנאי ההשתתפות:

* אנו נקיים את שתי התחרויות באותם הכללים אשר מנחים את האיגוד ברחבי העולם.
* חלוקת הספורטאים לתחרות תבוצע על פי קטגוריות גובה:

1. קטגורייה 3 - עד 1.73 מ'
2. קטגורייה 2 - עד 1.79 מ'
3. קטגורייה 1 - מעל 1.79 מ'

* קטגוריית נוער עד גיל 23 ללא שום קשר ושייכות למשקל או גובה.
* קטגוריית פיטנס לנשים.
* קטגוריית מאסטרס מגיל 40+ .
* קטגוריית מאסטרס מגיל 50+ .
* קטגוריית פיטנס לגברים, אשר מותנה בתנאי הקבלה שלהלן:

החישוב יעשה על פי נוסחה, כאשר מורידים 1 מ' מהגובה של המתחרה ומוסיפים 4.

לדוגמה #1:
מתחרה בגובה 1.76 מ', מורידים 1 מ', נשאר לנו 76 ס"מ, על כך מוסיפים 4, כך שהתוצאה תהיה 80.

התוצאה אומרת שהמתחרה לא יוכל לשקול יותר מ 80 ק"ג ביום התחרות, אם ישקול יותר, יועבר אותו המתחרה אוטומטית לקטגוריות בפיתוח גוף גברים (בהתאם לקטגורייה אליה הוא מתאים).

לדוגמה #2:
מתחרה בגובה 1.70 מ', מורידים 1 מ', נשאר לנו 70 ס"מ, על כך מוסיפים 4, כך שהתוצאה תהיה 74.

אותו מתחרה יוכל לשקול עד 74 ק"ג כדי להשתתף בקטגוריית הפיטנס.

חשוב לציין, כי באיגוד NAC ישראל, לא ייגבו דמי חבר ודמיי השתתפות מהמתחרים כלל. פרט נוסף, אנו לא נגביל את פעילות הספורטאי בתחרויות אחרות, כך שאם ירצה להתחרות בתחרויות נוספות הוא אינו יושעה מאיגוד NAC ויכול להתחרות ביותר מאיגוד אחד (אין הגבלת מבחינת NAC ישראל).

בתאריך 26.11.2010 תצא משלחת מישראל בראשותו והדרכתו של סטס סטרוזברג להתחרות במר יוניברס אשר תיערך בהמבורג גרמניה. המשלחת מונה חמישה ספורטאים, מהמובילים ביותר בפיתוח הגוף הישראלי. סטס יתלווה למשלחת כמורה ומנחה אך לא כמתחרה. בשנה הבאה תצא משלחת נוספת לתחרות מר יוניברס שתיערך בלוקסמבורג, במשלחת זו יתחרה גם סטס סטרוזברג.
כל מתחרה אשר ינצח את הקטגוריה שלו בישראל וימצא מתאים להתחרות בתחרויות בינלאומיות בחו"ל, יישלח כנציג מהאיגוד ללא כל השקעה כספית מצדו (טיסה ואירוח על חשבון האיגוד).
חשוב מאוד לציין, כי בתחרויות בישראל יזכו המנצחים בפרסים יקרי ערך ובכסף מזומן.

הגיע הזמן למהפך בענף בישראל, הצטרפו לאיגוד NAC ישראל ותוכלו גם אתם לקחת חלק בהצלחת ספורט פיתוח הגוף בישראל.

• פותח/ת השרשור
שה ,המון תודה ,אני מאד מעריך את העזרה שלך... אם אפשר תנעץ את האשכול,זה יעזור

• פותח/ת השרשור
כמו שאתם בטח יודעים או מנחשים,הקמת האיגוד החדש זו סכנת פגיע משמעותית אם לא סופנית באינטרסנטים ופרזיטים מכל הסוגים סביב הבמות . קבלו את ה"הודעה אישית" פתאומית של הגיבור הלאומי אוקראיני החדש המתגורר בדנפרופטרובסק(אוקראינה) ע"מ להתחרחק ממערכת משפט ישראלית אלי האנה ותגובה של סטס סטרוזברג הארחאי על המתרחש.

חברים וספורטאי נאב"א היקרים נובמבר 2010

מאת : אלי האנה - נשיא נאב"א הבינלאומי.

בשנת 2009 הודעתי כי אני מפנה את מקומי כנשיא האיגוד בשל כתב אישום שהוגש נגדי בעניין פרשת המיסים
מצאתי לנכון למנות את אמנון גאון יושב ראש האיגוד מזה עשר שנים למחליפי בתפקיד, אין אדם הגון שיוכל למלא תפקיד ציבורי אם הוא נחשד בפלילים ואפילו אם זה רק מיסים שזה בעצם הצווארון הלבן של הפלילים.
חשוב לציין ולהדגיש שאני נשארתי נשיא נאב"א הבין לאומי כי זה לא קשור למדינת ישראל ומייצג את ספורטאיי נאב"א הישראליים בעולם.
בחודשים האחרונים אני שומע על כל מיני גופים שמאחוריהם עומדים אנשים פרטיים שמלכלכים את שמו או לכל הפחות מנסים ללכלך את שמו של נשיא האיגוד בפועל אמנון גאון (אני מייד יגיע לאותו אדם )
אבל ראשית אדבר בקצרה על אמנון גאון אנחנו מכירים קרוב לחמש עשרה שנה אדם בעל רקורד של קצין משטרה לוחם בצה"ל איש עם אהבת הארץ, בעל מקצוע מעביר קורסים למדריכי חדר כושר, אדם שאוהב ועוסק מעל 25 שנה בספורט פיתוח הגוף ובאהבת אמת. פשוט אין ספור מילים טובות אפשר לומר על אמנון, אני אישית עברתי איתו את מר
עולם 2003 וביחד זכינו בתחרות.
אין ספק שאמנון הוא האיש המתאים ביותר לתפקיד ולא אתבייש ואומר גם יותר ממני.
עכשיו אני אגיע לאט לאט לנושא עליו אני רוצה לדבר בעצם : בחצי שנה אחרונה החלטתי להדיח שני ספורטאים באיגוד נאב"א : ורה וסטאס. נתחיל עם ורה לפני שלוש שנים היגעה אליי וביקשה אם אני יוכל לעזור לאמן אותה אמרתי שבכיף, התראינו כל שבוע עזרתי לה בכל מה שהיא ביקשה, לא אדבר עלייה רע ,אני מכבד אותה אבל ורה חשוב שתדעי שמהבאר ששותים לא יורקים בה ואת יודעת בדיוק למה אני מתכוון זה לא לרמה שלי ושלך לפתוח את זה פה, יכולת להיות בנאב"א אלופת עולם, היית כבר במקום הרביעי .

סטאס יקר אני לא מתכוון לדבר בלשון לא יפה למרות שאני מאוד הייתי רוצה אבל אשמור על כבודי ומעמדי, בראיון שנתת באינטרנט כתבת שאמנון גאון הוא ברמה של אשר פריג.....
תן לי לומר לך משהו כאשר מדברים על מישהו משהו רע צריך לפחות להיות יותר טוב ממנו
זה אותו אמנון שלקח אותך אלמוני עזר לך, ייעץ לך שלח אותך לתחרויות בחו"ל, פרסם אותך באמצעי התקשורת,העיתונות ובאינטרנט ועשה לך כבוד של אלוף, וכשאתה החלטת שאתה רוצה להקים איגוד הוא לא התנגד רק אמר לך שאתה לא יכול להקים איגוד כשאתה עדיין חבר ומייצג איגוד אחר, וביקש שאל תקרא לזה מר ישראל אבל אתה כן קראת לזה מר ישראל. מה גם שאתה וורה הפרתם את הבטחתכם להופיע במר ישראל לאחר שניצלתם אותו להתפרסם על הפוסטר.
סטאס אתה טוען שאתה תהייה אלוף עולם ומנסה להקים איגוד, רגע - אתה לא מנסה להיות אלי האנה "קטן" זה נראה ככה לפי כל הסימנים לא ?
בן אדם צריך להיות עם נשמה של אלוף, צריך להיות לו דרך, לך אין דרך אתה סך הכל מנסה להיות מישהו דרך האיגוד החדש הזה כי אתה באמת כלום ולעולם אל תשים את שמך והשם של אמנון באותו דרגה כי אתה אפס שבקושי יודע להתבטא ולכתוב בעברית,
תלמד לכתוב אחריי זה תדבר עם אדם בעל עבר כמו של אמנון שהשקיע בך ונתן לך יחס של כבוד, לפחות הייה לך קצת כבוד לכבד אותו אבל גם זה מראה על סוג ואופי של אדם.
אתה יכול לכתוב לנאב"א העולמית כל מה שתירצה אתה חושב שיתייחסו לבוגד כמוך אז אתה טועה.

אני אעבור לנושא האחרון ובזאת אסיים
יש לי משהו קצר לומר לאותם ספורטאים שמזגזגים מאיגוד לאיגוד זה אנשים לוזרים ללא כיוון אני כל חיי התחריתי בנאב"א חוץ מהשנה הראשונה, כל חיי הייתי נאמן לאיגוד אחד ולא צריך לפרט לאן הגעתי.
איגוד נאב"א הוקם לפניי שויידר חלם עליו זה אותו איגוד שבו שורצנייגר וכל טובי מפתחי הגוף בעולם השתתפו והיו חברים בו. ספורטאיי שהולך לאיגוד אחד ונכשל ולאחר מכן רץ לנסות את מזלו באיגוד אחר זה מראה על אופי, ושלא יספרו סיפורים שזה עניין של ניסיון זה אופי כי אם הוא הייה מקבל מקום ראשון באיגוד אחד הוא לא היה רץ לאיגוד אחר.

אני תמיד אהיה בנאב"א כי נאב"א זה מקום שהגשים לי את כל החלומות, זה בית שלי של אירה מעיין ועוד הרבה ספורטאים ואלופים שהשיגו שם הישגים, זה בית של אנשים עם דרך כבוד וסבלנות.
אני מצפה שכל החברים באיגוד נאב"א ימשיכו להשתתף בתחרויות של האיגוד וישארו נאמנים לאיגוד היחידי שפועל,מכבד ומקדם ספורטאים בארץ ובעולם ומאחל הצלחה לכל המתחרים במר הצפון
ולפניי זה
חג אורים שמח
אוהב אתכם

להתראות בקרוב
אלי האנה
נשיא נאב"א הבין לאומי

---------- התגובה התווספה ב 09:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:53 ----------

אמנון גאון ואלי האנה

הנדון : תשובה להודעתך
מאת: סטס סטרוזברג נשיא ומייסד איגוד NAC ישראל .

אני לא מתכוון לרדת לרמתך הנמוכה והבזויה ,גם לא הייתה בכוונתי לכבד אותך בלענות להודעתך המבישה שלא מכבדת אף אדם ,אך חשוב לי מאוד להבהיר מספר נקודות לחובבי הענף בישראל ולהפריך שקרים שנוח לך להאמין בהם ואין להם כל קשר למציאות .

אין בכוונתי להתחקות אחר מעשייך בשום צורה או דרך. אני הוא סטס סטרוזברג לטוב ולרע אני הולך בדרכי בלבד ובאני המאמין שלי .מעשייך בעבר ובהווה לא גורמים לאיש להתחקות אחריו.אולי כאן כדאי להבהיר כיצד נולד הרעיון באיגוד חדש בישראל .בחודש יוני האחרון נקבע עם אמנון לערוך את מר הדרום באשדוד והסכמתי לעזור בכל דרך אפשרית על מנת להקים תחרות זו מלבד המערך האסטרטגי לקחתי תחת חסותי ספורטאים רבים אשר התכוננו לתחרות המדוברת כידוע לך להתכונן לתחרות יש צורך בזמן הכנות ארוך וממושך כשבועיים לערך לפני מועד התחרות החליט והכריז מר אמנון גאון על ביטול התחרות הוא עשה זאת אך ורק באמצעות פרסום ברשת אפילו לא התקשר ,מעל עשרה מתחרים שהכנתי פנו אליי זועמים לאחר כל הדיאטה הקשה לא יהיה להם את הבמה לעלות ולהפגין את עבודתם המפרכת. עקב טענה מגוחכת שאין מספיק הענות של מתחרים החלטתי להרים את הכפפה ולהתחייב בפני אותם מפרסמים ,ומתחרים על המשך המועד שנקבע למר הדרום .

חלק זעום טוען שאין מקום לאיגוד שלישי נוסף במדינה קטנה כמו ישראל האומנם ?
אין אני יכול לעמוד בפניות הרבות אשר אני מקבל מידי יום על מחמאות וחיזוקים מהמון ספורטאים אשר רוצים כל כך בדרך חדשה ומאסו בשרלטנים שכל חפצם הוא לעשוק ספורטאים מתחרים .במצב כיום הענף דורך במקום בישראל זה שנים רבות ,רק עקב אהבתי הרבה לענף ברצוני לחלוק את הידע הרב שרכשתי במרוצת השנים לחלוק עם כל מי שרוצה באמת להגיע לאן שהוא בספורט התחרותי הזה .
אני עדיין ממשיך וימשיך לעמוד מאחוריי דבריי הלא מחמיאים אך לצערי הרב נכונים אין שום הבדל בין אמנון גאון לבין אשר פריג" אם היה ולו במעט הבדל המצב בישראל היה נראה ללא ספק טוב יותר .כל נשיא שקיים באיגודים הישנים מטרתו היחידה היא להעשיר את כיסו הפרטי על חשבון הספורטאים בלבד. אמנון נקט בדיוק באותם אמצעיים ברברים כלפיי מתחרים ואיים עליהם שאם יתחרו בתחרות הפתוחה תישלל מהם הזכות להתחרות שוב אצלו באיגוד .עד היום מנסה אמנון בצעדים נואשים ולא מוצלחים לשכנע חלק מהמתחרים לשוב אליו אך ללא הצלחה . כל התחרויות שבהם התחריתי בחו"ל היו תמיד על חשבוני האישי בלבד מעולם לא קיבלתי כל סיוע ממך או מהאיגוד שאליו אתה משתייך ועצם השתייכותך לאיגוד זה רק מבישה ומכתימה ומורידה את רמת האיגוד .
הנאמנות שלי עמדה בהצלחה כל פעם מחדש כאשר שכנעתי בהצלחה מתחרים אשר הכנתי לתחרויות להתחרות אך ורק באיגוד NABBA ישראל והצלחתי לשכנעם לא להתקרב לאיגוד ה-IFBB ישראל .

ובאלו כלים החלטת לכאורה "לעקוץ " אותי אתה מנסה ללגלג על אופן התנסחות כתיבתי ושליטתי בשפה העברית זה כל מה שמצאת לציין ידוע לי כי אתה נמצא כעת באוקרינה מעניין או שבעצם לא מעניין אף אחד כיצד אתה מתנסח בשפה הרוסית? .כאשר אני דובר בשליטה מלאה בשלוש שפות . את דעותיי ומחשבותיי ידאגו להעביר זאת אליכם אנשי המקצוע של איגוד NAC ישראל .

אתה מנסה לזקוף קרדיט על הצלחתה הכבירה של הספורטאית וורה ספנייב אשר מעולם לא הייתה תלמידה שלך וורה בתחילת דרכה הייתה תלמידתו של אלון בן שחר ולאחר מכאן עברה אליי אין לך שום זכות לזקוף את הישגי או הישגה של ורה לזכותך הפעם היחידה בה נפגשנו הייתה אך ורק למלא טפסים פורמאליים לתחרות בחו"ל. ציינת לטובה לכאורה את אירה מעיין על נאמנותה הרבה לאיגוד NABBA האומנם תן לי לרענן את זיכרונך הסלקטיבי אירה התחרה כבר בעבר האיגוד NAC ותמשיך להתחרות באיגוד זה גם בעתיד זאת ועוד לאחרונה אף לא ייצגה את ישראל בתחרות בינלאומית עקב היעדר תמיכה מוחלטת מהאיגוד בארץ אירה ייצגה את הולנד בתחרות האחרונה שלה .מעניין מאוד למה ?

שוב אני לא יורד לרמתך העלובה רמה כל כך נמוכה עד שאתה מצליח כל פעם מחדש ובהצלחה אף להוריד אותה עוד יותר .איגוד NAC לא דורש דמיי חבר שנתיים מהמתחרים והמנצחים בתחרויות שלנו חוזרים לביתם עם כסף מזומן דבר שאתה לא הצלחת לעמוד בו בתירוצים מבישים .אנו לא דורשים בלעדיות מהמתחרים .

שאזכיר לך שוב את שיחת הטלפון האחרונה שלי עם אותו "מהולל " אמנון גאון ?
התחנן שלא אקרא לתחרות מר ישראל והבטיח להגיע לתחרות כאורח אך כמובן לא קיים. למרות שאני עמדתי בהבטחתי ולתחרות קראנו על שם הספונסר הראשי "אופטימום נוטרישן גראנד פרי" .כבר מזמן יודעים כולם עד כמה "טוב " הנהלת האיגוד עומדת בהבטחתה , או שמא ברצונך לציין את השיפוט ה"מקצועי" של השופטים כאשר כמעט כל שנה מכתירים מתחרה לא ראוי למנצח דבר שאתה בעצמך אף ציינת על שיפוט לקויי אצלכם לא פעם ולא פעמיים כאשר השיפוט אצלכם הוא תמיד פוליטי ואינטרסנטי לקידום מניעים אחרים .
אם אני אהיה אלוף עולם או לא רק ימים יגידו אבל דבר אחד בטוח אני לא אתן לשום תואר כזה או אחר לשנות אותי .המניע העיקרי של איגוד NAC בישראל הוא לקדם ולפתח את הענף בישראל וכך יהיה .

חג חנוכה שמח לכל עם ישראל ,ואמן שאכן זה יהיה חג של אור ויסמן תחילתה של שחרור מהאיגודים השחורים הקיימים בישראל .

סטס סטרוזברג
נשיא ומייסד איגוד NAC ישראל .

• פותח/ת השרשור
2ivd8ux.jpg

אלירן בשדא התעופה

---------- התגובה התווספה ב 13:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:01 ----------

33cxfys.jpg

---------- התגובה התווספה ב 13:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:05 ----------

207qbzm.jpg

---------- התגובה התווספה ב 13:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:12 ----------

10p7fhf.jpg

בהצלחה לכל המתחרים וביחוד למתחרות.
אלירן יפה לך הצבע.

• פותח/ת השרשור
1764nm.jpg

חטוב ויבש בצורה מטורפת!
כל הכבוד ובהצלחה =)

Back
למעלה תחתית