ייעוץ סקר- IGF1 מול GH

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
רציתי לשאול את אלה שהשתמשו בשני החומרים;
האם יש הבדל משמעותי ביניהם?
מי מהם נתן לכם תוצאות טובות יותר?
איך זה בא לידי ביטוי?

אני יודע שבגדול כולם מעדיפים GH ושIGF1 נחשב בזבוז כסף אבל הייתי רוצה לראות כמה זה באמת נכון.
אני מנסה להבין גם מה הסיבה. הרי GH הופך לIGF1 בסופו של דבר.

IGF בזבוז זמן,כסף ומבחינתי הכי חבל שציפיות...
GH גם לא חומר לא לכל אחד,ז"א לא כולם ולא בכל שלב יוציאו ממנו תועלת המצופה. אני עשיתי 5 פעמים ,התוצאות לא יותר מדי בשביל הסכומים שהוקצעו...בקיצור,רק אם אתה מתחרה ולסיכום- יש במרכז גרינטופס עם מדבקות של היי גטרופין במחיר ממש זול,אין שם לא 8 ולא 10 IU,זה בקבוקונים של 4 במחיר מופקר

EMZ הסקר בעייתי כיוון שאתה לא יודע אם הם הכניסו באמת IGF ו/או GH
ומה עוד היה או לא היה שם

• פותח/ת השרשור
מה ז"א? אני סומך על אנשים כמו קלינה- הם בטוח קונים את החומרים שלהם ממקום אמין.
אני לא מאמין שיכניסו גם וגם. וגם IGF יותר יקר לא? אז למה שיעשו שילוב?

אולי אין בכלל בIGF IGF כי הוא יקר
יכול להיות שאתה מזריק חומר שרשום עליו GH ובכלל יש שם חומר אחר או מעט GH
אני חושב שאי אפשר לדעת מה יותר טוב כיוון שצריך לעשות לחומרים בדיקות והמתאמנים צריכים להיות בפיקוח רפואי
ולהתחשב בתפריט/אימונים/חומרים אחרים

אם אתה שואל באופן כללי בלי לעשות מחקר שיהיה סביר אז לדעתי 99% יגידו לך לך על GH המצוי בשוק ולא על IGF המצוי בשוק, ולאוו דווקא כי הוא יותר טוב (אולי כי הוא יותר אמין או סיבות אחרות)

• פותח/ת השרשור
אתה צודק. אבל זה משהו שאני לא יכול לעשות כלום לגביו.
השאלה היא שלי התחילה מהסיבה הפשוטה שGH מומר לIGF1 בגוף. לכן לא הבנתי למה אנשים מרוצים מGH ולא מIGF1.
ההשערה שלך אולי מסבירה את התשובה- הIGF1 עשוי בצורה גרועה/לא נמצא שם בכלל.
אבל במקרה וזה לא ככה ובשני הבקבוקים יהיה חומר טהור- מעניין אותי אם יש הבדל בתוצאות ואם יש סיבה אחרת מלבד "אין שם באמת IGF1".

IGF זול יותר מGH,מה סיבה הזאת הוא מושך פריירים. אבל. יכול להיות בבקבוק של IGF חוריגון(HGC) שעוד יותר זול.
חכו עוד לא הגיע עד אלינו מגפה של MGF- זה בכלל מלכדת פריירים המונית. אני מצפה שבחודשים הקרובים מישהו יביא את החרה הזה כולנו נתחיל לדבר על זה כי "אמרולין" פרסם מחקרים סודיים .
פה בפורום הזה חוצמה אולי KA4OK שהוא גם ככה טבעי לא הייתי ממליץ לאף אחד לבזבז על זה כסף. אולי לבנות כן 2 IU ביום...IMHO

אני מסכים עם קלינה...
GH זה חומר מצוין אבל לא לכל אחד וכמובן שלא בכל רמה כי מתחת לסטטוס מסוים הוא פשוט לא נחוץ כדי להתקדם וחבל על הכסף... IGF זה כמו ללכת לסופר לבחור ברוקולי אורגני...שמן קנולה בכבישה קרה ואז לקנות לופ בתור מקור חלבון, IGF מבלי להיכנס להתחכמויות זה להתעסק בקטנות משום שמי שבאמת צריך אותו כבר ידע את התשובה לסקר הזה

כמו שצויין, אי אפשר לדעת מה יש בדיוק בויאל, לרב ה GH אשר מגיעים מסין הם לא יציבים מבחינת הכמות חומר, הסיניים זה עם שמבחינתם הם יכולים לומר ליצרן שישים 4IU ולמכור במחיר של 10IU.
רק בדיקת מעבדה יכולה לאושש את התוצאות, מה גם שקשה למצוא מעבדה כזו שתעשה - אם כן אז גם המחיר יהיה לא זול.

אני אתייחס לגוף השאלה.

בהנחה שאכן מדובר בחומר אמיתי לדעתי ההשפעה האנבולית טובה יותר עם IGF מאשר עם GH אבל GH טוב יותר בכל מה שכשור למטבוליזם של שומן (חיטוב) בתמורה לכסף לדעתי IGF בחירה טובה יותר.

עכשיו בנוגע לדיון.
אין ספק ש GH הוא בעייתי בשוק השחור בגלל בעיה של איכסון שטיפול של החומר. אין לי ספק שכל ב blue tops למינהם לא מכילים שום איזכור של GH במקרה הטוב GH הרוס ברמה המולקולרית.
ה GH היחידי לפי מה שאני שומע שהוא יציב וברמה טובה (מעבר ל GH רפואי פר אקסלנס) זה riptropin ו hygetropin אלה מגיעים באריזת ואקום עם הולוגרמה שקשה לזייף. כמובן שהמחיר הרבה יותר יקר מ blue tops שלך תדע מה יש בכלל.

לגבי IGF זהו חומר מחקרי שקשה להשיג ככה שרוב הסיכויים שהרוב מזוייף בשוק השחור אני בטוח לא הייתי סומך על IGF סיני שמגיע ללא שום יכולת לאמת מאיפה זה הגיע.

עוד נקודה מהרבה נסיון-מי שכבר החליט לקחת את זה לא יעזור שום יעוץ בפורומים-הוא ייקח..👋

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית