הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרמניה בסילווסטר

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
למי שהיה/נמצא בגרמניה ויש לו המלצות:
לאיזו עיר בגרמניה כדאי לנסוע בסילווסטר?
הדגש הוא על: 1. יש מה לראות גם בחורף 2. יש דוברי אנגלית בעיר 3. יש מקומות בילוי טובים

למי שהיה/נמצא בגרמניה ויש לו המלצות:
לאיזו עיר בגרמניה כדאי לנסוע בסילווסטר?
הדגש הוא על: 1. יש מה לראות גם בחורף 2. יש דוברי אנגלית בעיר 3. יש מקומות בילוי טובים

ברלין, מרכז קוסמופליטי דיי גדול בגרמניה, יש שם הכל מהכל ובטח בערב כזה.

(יש לי אזרחות גרמנית, אני גם חושב לבקר שם מתישהו:s85:)

כל אחת מהערים הגדולות יתאימו (ברלין, מינכן, פרנקפורט, קלן). אם אתם רוצים לראות סילווסטר אמיתי (יעני קתולי וצבעוני מאוד) תסעו למינכן, אם אתם רוצים עיר יותר קוסמופוליטית תסעו לברלין. איך שלא יהיה המחירים בשמיים, כדאי להזמין כבר מעכשיו.

רק ברלין.סילבסטר בשער ברנדנבורג,חוויה של פעם בחיים, חזרה לילדות

• פותח/ת השרשור
כל אחת מהערים הגדולות יתאימו (ברלין, מינכן, פרנקפורט, קלן). אם אתם רוצים לראות סילווסטר אמיתי (יעני קתולי וצבעוני מאוד) תסעו למינכן, אם אתם רוצים עיר יותר קוסמופוליטית תסעו לברלין. איך שלא יהיה המחירים בשמיים, כדאי להזמין כבר מעכשיו.
החוויה שלי מקלן היתה הרבה דיבור בשפת סימנים עם מלצריות ומוכרות.. אמנם זה היה לפני 9 שנים אבל בכל זאת הייתי מעדיפה מקום שבו אני לא אצטרך לסמוך על הידע הדל שלי בגרמנית... 😆
המחירים הם באמת בשמיים - נראה לי שהיינו צריכים להזמין כבר לפני חודש. :(

זה השתפר מאז, אפילו במינכן המוכרים מדברים כבר אנגלית. אבל כן, המחירים פשוט מטורפים - טיסה לדוגמה לישראל שעולה ביומיום 99 יורו עולה עכשיו כבר 180, וככל שהחג יתקרב זה ימשיך לעלות.

• פותח/ת השרשור
זה השתפר מאז, אפילו במינכן המוכרים מדברים כבר אנגלית. אבל כן, המחירים פשוט מטורפים - טיסה לדוגמה לישראל שעולה ביומיום 99 יורו עולה עכשיו כבר 180, וככל שהחג יתקרב זה ימשיך לעלות.
וואלה.. אז נבדוק גם את מינכן- קודם שקלנו רק את ברלין.
תודה!

ביקרתי בגרמניה 3 פעמים בשנתיים האחרונות.
לצערי, היכולת תקשורת עם הגרמנים היא בעיקר בעזרת הידיים וסימנים, הם לא מבינים יותר מדי אנגלית, חוץ מהפקידים של הבתי מלון/השכרות רכב.
הכי גרוע זה היה במקדונלדס, שמה לרב עובדים מהגרים טורקיים, איתם בכלל זה היה נורא.

המקום היחידי שבו הצלחתי לתקשר באנגלית בצורה טובה הוא בעיירת פרייבורג, אבל זאת לא דוגמא טובה, מהסיבה שפרייבורג זו עיירה אוניברסיטאית ולומדים שמה אנשים מרחבי גרמניה והעולם.

לגבי מקומות טיול, אני אישית לא יודע עד כמה זה יעיל שתסעי בתקופה הזו, בתקופה הזו יש שלג וגרמניה מאוד קרה עד כדי שיש מינוס של 11 מעלות אם לא יותר.
יותר מדי לראות לא תצליחי.

ביקרתי בגרמניה 3 פעמים בשנתיים האחרונות.
לצערי, היכולת תקשורת עם הגרמנים היא בעיקר בעזרת הידיים וסימנים, הם לא מבינים יותר מדי אנגלית, חוץ מהפקידים של הבתי מלון/השכרות רכב.
הכי גרוע זה היה במקדונלדס, שמה לרב עובדים מהגרים טורקיים, איתם בכלל זה היה נורא.

המקום היחידי שבו הצלחתי לתקשר באנגלית בצורה טובה הוא בעיירת פרייבורג, אבל זאת לא דוגמא טובה, מהסיבה שפרייבורג זו עיירה אוניברסיטאית ולומדים שמה אנשים מרחבי גרמניה והעולם.

לגבי מקומות טיול, אני אישית לא יודע עד כמה זה יעיל שתסעי בתקופה הזו, בתקופה הזו יש שלג וגרמניה מאוד קרה עד כדי שיש מינוס של 11 מעלות אם לא יותר.

אם זה נחשב בשבילך "גרועים באנגלית" אז אני לא רוצה לדעת איך תקרא לאיטלקים או בשמם השני "החוראנים של אירופה"

• פותח/ת השרשור
מינוס 11 זה סבבה. ככה בערך אני מצפה שיהיה.
השלג והחגיגות הוא הסיבה העיקרית שאנחנו נוסעים לשם - אבל בנוסף היינו רוצים גם לראות דברים (ארכיטקטורה, מוזיאונים, חנויות, מועדונים...) 😃

---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:27 ----------

אם זה נחשב בשבילך "גרועים באנגלית" אז אני לא רוצה לדעת איך תקרא לאיטלקים או בשמם השני "החוראנים של אירופה"
לא יודעת על מה אתה מדבר - הייתי בהרבה מקומות באיטליה (רומא ונציה ורונה פירנצה) ובכולם היו דוברי אנגלית.

נערך לאחרונה:
בתור אחד שהיה בגרמניה לפני חודשיים הייתי במינכן והאזור והם לא יודעים מילה באנגלית רק פקדי הקבלה באכסניה ידעו אנגלית אפילו נהגי המונית אוטובוסים לא יודעים אנגלית.
הייתי בפרנקפורט ושם היה יותר נורמלי מבחינת אנגלית נראה לי בגלל שיש
שם יותר מהגרים. בכל מקרה היה מצב שנתקענו בבוץ כשהיינו במירוץ פורמולה בהוקינהיים ואפילו השוטרים לא ידעו
אנגלית מהבחינה הזאת הגרמנים מפגרים באנגלית וזה מעצבן ומתסכל.
בוא נגיד המדינות הנורמליות שידעו לדבר איתנו באנגלית (רוב האוכלוסיה) היה שוויץ והולנד.
הכי מצחיק היה בבלגיה היינו בבית של קרוב של אחד החברים שטיילתי איתם והוא פירסם את האוטו שלו למכירה
והוא גר בצד הפלמי של בלגיה באו אליו בחורים מהצד הצרפתי שלא ידעו מילה בהולנדית שזה הזוי ביותר מכיוון שיש
חלקים נרחבים מהמדינה שלהם שמדברים את השפה הזאת*

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!
בסוף אנחנו טסים לברלין 🤘
אני מקווה שנמצא שם איזו מסיבה טובה לליל סילבסטר.
משה, אנחנו בחופשה זוגית - אין כוסית שהחומר האנושי לא יכול לשנות בעזרת מסור חשמלי והרבה רצון טוב 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית