הדרך לריו 2016

תום

משתמש פעיל
320
0
נק' מוניטין:
2,608
320
0
אחרי שנה +כמה חודשים
שעשיתי
SS
מאד קאו
וקצת טקסס

החלטתי לנסות את מזלי בWL

הצטרפתי למכבי תל אביב
עדיין משקלי טכניקה
מנסה להתרגל למעבר
ולאימונים הארוכים ולעשות סקאווט בסוך אימון של שעתיים או יותר זה לא קל

אתמול היה אימון שני שלי בWL

פאוואר קלין
2X6X50
3X5X60
קלין נמוך-פעם ראשונה
5X5X40
דחיקה-פעם ראשונה
בעיקר טכניקה
סקאווט HB
5*100
2*6*110
סך הכל דיי כיף להתאמן שם,אתמול היה פיצות וקולה באימון השמועות אומרות שבזכות זה בנדיקט מג'ונסון עושה דדלפיט של 400 ל5 חזרות אז זה לא יכול להזיק..

יאללה סייט אייבל וסומו המשקולנים ,אנחנו נשתלט במשקולנות על הפורום

בהצלחה, ממשקלי העבודה שלך לאימון שני אתה נשמע כמו בחור חזק 😃

מה השיאים שלך בסקוואט ובדד ליפט?

(ולמה לא לונדון 2012? 😛)

בהצלחה. תיזהר רק מהפיצות, שלא תהפוך לשמן חסר תועלת עם סקוואט 180 (כמו שכתבת באיזו תגובה לסטטוס בפייסבוק).

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, ממשקלי העבודה שלך לאימון שני אתה נשמע כמו בחור חזק 😃

מה השיאים שלך בסקוואט ובדד ליפט?

(ולמה לא לונדון 2012? 😛)

לא ממש חזק..לדוגמא דחיקה המאמן לימד אותי היום פוש ג'רק ולא מספרת משום מה, עבדתי על 40 בטכניקה...

אחר כך העלתי ל50 ולא היה משהו הרגשתי שזה הפך יותר לפוש פרס..
אימון הבא אני כבר אלמד ספליט ג'רק מקווה שזה ילך יותר טוב.
דדליפט כמו שצריך בטכניקה טובה היה 190 לסינגל..סקוואט הייתי עושה לואו באר והוא גבוהה משמעותית מהיי באר..ופוש פרס 75 סינגל ו70 לחמישיה היה לי...

היום היה אימון
נפילות הנפה,לא מצליח עדיין ליפול עמוק תרגלתי המון את זה בערך 40 דקות עם מנוחות של 3 דקות..עשיתי 35 ל5 חזרות כל פעם

הנפה גבוה 40*5*5
משיכות הנפה70*5*5
קלין נמוך- 40*5
3X5X50
2X3X60
רציתי ללמוד היום ספליט לעשות פוש פרס ופרונט סקוואט אבל לא היה זמן..

יאיר מתי אתה מגיע ביום ראשון?
אני רוצה ללמוד ספליט ג'רק אבל שוני מתעקש משום מה שאני אדע קודם דחיקה בפוש ג'רק(חצי דחיקה)..

יאיר מתי אתה מגיע ביום ראשון?
אני רוצה ללמוד ספליט ג'רק אבל שוני מתעקש משום מה שאני אדע קודם דחיקה בפוש ג'רק(חצי דחיקה)..

לא יודע עדיין מה קורה איתי מחר, אני מקווה להגיע מוקדם אבל לא בטוח שאני אצליח.

יותר הגיוני ללמוד חצי דחיקה קודם (אולי אפילו שווה לעשות פוש פרס כמה אימונים). בספליט יש לך פשוט עוד דברים לדאוג להם - גם את הדחיפה וגם מה לעשות עם הרגליים בשביל להכנס לספליט. התנועה של הרגליים הרבה יותר פשוטה בפוש ג'רק ויותר קל ללמוד אותו ואז המעבר לספליט הוא די פשוט. ללמד אותו קודם זה פשוט דרך לחלק את הלימוד לשלבים יותר פשוטים. במקומך הייתי נשאר עם הפוש ג'רק עד שאתה בטוח שאתה עושה אותו נכון (שזה בשבילך אומר שכנראה תדחק איתו פחות או יותר פי 2 ממה שאתה עושה עכשיו) לפני שאתה מתחיל להכניס עוד סיבוך לעניין.

(אגב, אם אתה לחוץ מעניין המשקלים בדחיקה, אז קח בחשבון שבד"כ יכולים לעשות 90-95 אחוז מהמשקל של ספליט בחצי דחיקה, ככה שזה לא ממש מה שיעשה את ההבדל כרגע.)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פאוור קלין
3*5*60
2*5*65
קלין נמוך- משום מה לא הלך טוב,אני חייב לעבוד על הגמישות כי אחרת אני לא אצליח להתקדם
5*40
3*5*50
2*3*60-לא הצלחתי לתפוס הפעם נמוך לא יודע למה
דחיקה-יאיר אני שמח שהקשבתי בעצתך מרגיש שיפור באמת בחצי דחיקה,תרגלתי המון סטים על 45*3 מתחיל להבין את הענייןלא היה זמן להמשיך להתאמן כי הלכתי לעבוד, אה ובתחילת האימון תרגלתי גם נפילות הנפה,מתחיל ליפול יותר נמוך וגם להיכנס אם יותר עוצמה..
סך הכל אימון קצר עם משקלים נמוכים חלק הלך טוב וחלק פחות טוב..
מקווה בשבועיים הקרובים לסגור את עניין הטכניקה ולהתחיל להתקדם במשקלים..

• פותח/ת השרשור
הנפות גבוהות
עד 40 קילו..אני מושך את המוט עם הידיים ולא באמת מתנתק ממנו צריך לשפר את זה כדי להניף יותר מ40
קלין נמוך-יצא הפוך המשקל והחזרות
40*5
50*5
3*5*60-עדיין אין שיפור,אבל אני לא מאבד סבלנות ממשיך להילחם
דחיקות
3X45
3X3X50
2X2X55
פרונט סקאווט
3X5X90
1X3X100

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית