הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אנשים טפשים/מעצבנים בחד"כ

• פותח/ת השרשור M_A
  • פורסם בתאריך
הכי מרגיז בעולם זה שאי אשפר לבקש מאף אחד שישמור עליך בבנצ' בלי שהוא יתחיל לתת לך 1000 טיפים ותיקונים על איך אני לא עושה טוב או איך אני צריך להרים רגליים כדי לבודד חזה או שאני עובד קצת מדי חזרות או יותר מדי משקל או שאני עוזר עם הרגליים או שאני לא שוכב ישר (שכיבת פוואר) או שאני צריך להכנס לספסל כשהמוט מעל הצוואר (ולא קצת מעל הראש).

אוף. כל פעם שצריך שישמרו לי זה לעשות סט ואז להעביר את המנוחה בלהתווכח עם הבחור שיעזוב אותי. בדרך כלל בתרגילים אחרים אף אחד לא מפריע לי ואם מישהו בא אני נוהם לו ומתעלם אבל פה אני צריך ספוטר לסט מס' 2 ו- 3.. דיי בעייתי.. אני מת למצוא מישהו להתאמן איתו קבוע..:(

כך תיפטר מהטיפוסים הכי מעצבנים בחדר הכושר
הגעת לחדר כושר בשביל להתאמן, להזיע ולנפח שרירים? כמה חבל שיש שם כמה טיפוסים שנראים יותר טוב ממך ומתעקשים להרוס לך את החוויה. רוצה להיפטר מהם? בוא תלמד איך

http://www.mako.co.il/men-mirror/fitness/Article-af6aa97e9cab421006.htm

בכלל בחדרי כושר של הקריות יש המון תופעות כאלו.
בגלי גיל יש כלוב? או ראק? או שדיברת על סמית'? 🤡
אנשים כאלו ישר נכנסים אצלי לבלק ליסט (מה שאומר שהם מקבלים פרצוף מוזר של "פחח." באמצע סופרסט לכשל בפרפר, והצעה להשגיח עליהם בבנצ' חימום של 30 ק"ג כאות זילזול. כמובן שבסטים הכבדים אני לא יכול כי יש לי שיחה חשובה בדיוק. והחלק האחרון רק תיאורטי כי אין להם סטים כבדים).

דברתי על כלוב, הבן אדם עושה 3/4 סקוואט, ונכון לחלק מחדרי הכושר יש על המוט סקוואט את הכרית השחורה הזאת "כדי שזה לא יכאב בצוואר:("? כמובן שהוא לא שוכח לשים אותה...

הכי מעצבנים זה המדריכים הרזים האלה שמחכים בצד שתסיים ואז שאתה הולך הם עוצרים אותך ש"תחזיר את המשקולות למקום".... אני לא מבין על מה הם רוצים להרוויח כסף.. זה העבודה של המדריך הממוצע.
וכמובן המיקרה הקלאסי זה המדריך 62 קילו יד 28 שבא בביטחון אליך עם "תיקוני עבודה" ושאתה צועק עליו הוא בהלם..
המיקרים הכי מצחיקים היו שלאחד אמרתי טוב אחי לך תעשה את היוגה שלך אל תפריע למי שבאמת יודע להיתאמן וזה היה מול הזה שהוא הדריך והוא קלט שהוא עשה טעות שהוא מתאמן איתו.
ולאחד בסוף שהוא דיבר אמרתי לו "אתה יכול לעזור לי שנייה" והוא חשב שאני מתכוון לשמור אז הוא אמר כן ,אמרתי לו "תחזיר תשמקולות למקום" שמתי תאוזניות והלכתי חחח

הכי מעצבנים זה המדריכים הרזים האלה שמחכים בצד שתסיים ואז שאתה הולך הם עוצרים אותך ש"תחזיר את המשקולות למקום".... אני לא מבין על מה הם רוצים להרוויח כסף.. זה העבודה של המדריך הממוצע.
וכמובן המיקרה הקלאסי זה המדריך 62 קילו יד 28 שבא בביטחון אליך עם "תיקוני עבודה" ושאתה צועק עליו הוא בהלם..
המיקרים הכי מצחיקים היו שלאחד אמרתי טוב אחי לך תעשה את היוגה שלך אל תפריע למי שבאמת יודע להיתאמן וזה היה מול הזה שהוא הדריך והוא קלט שהוא עשה טעות שהוא מתאמן איתו.
ולאחד בסוף שהוא דיבר אמרתי לו "אתה יכול לעזור לי שנייה" והוא חשב שאני מתכוון לשמור אז הוא אמר כן ,אמרתי לו "תחזיר תשמקולות למקום" שמתי תאוזניות והלכתי חחח

לדעתי זה לא התפקיד שלהם. מדריך הוא מדריך, הוא לא סבל. אני יכול להבין למה הם מבקשים.

בקשר לגדול. נכון שיש עניין של פרקטיקה, ומאמן שלא ביצע סקוואט מימין יהיה לו קשה לעביר ביקורת על סקוואט, אבל הידע שלו לא חייב לבוא לידי ביטוי בגודל שלו 🙄

אתה אידיוט. במקומו הייתי דואג שיעיפו אותך מהחדר כושר הזה לתמיד.

יש גבול.. אתה סתם מתנהג כמו ערס. למה אתה צריך לצעוק עליו ולדבר ככה? נכון זה מעצבן כשקשקשנים מעירים שטויות אבל למי אכפת. פשוט אל תתייחס או תגיד "הבנתי" ותמשיך בשלך. אפילו תתווכח איתו על העניין ותגיד לו שהוא טועה אבל לא סתם לבוא בקטע של לריב.

דברים נוספים מעצבנים:

משפטים של "שריר הופך לשומן כשמפסיקים להתאמן"
אנשים ששומעים שאתה צורך תוספות מזון ואומרים לך שזה לא בריא, מסרטן ומיותר.
אנשים שמזיעים כמו סוסים על ספסל הבנצ' בלי מגבת ומשאירים שלולית.

הופה, נראה שיש לנו כאן גבר גבר. גבר גבר, אף אחד לא צריך להחזיר את המשקולות המזוינות שלך למקום. השתמשת? תחזיר בשביל אנשים אחרים! אולי אתה רוצה גם שינקו לך את התחת באותה הזדמנות?

תכלס מצחיק

אתה אידיוט. במקומו הייתי דואג שיעיפו אותך מהחדר כושר הזה לתמיד.
סתום סתום תפה יא מפגר אתה לא הייתה בסיטואציה הזו.
המדריך זה אחד מפגר שכל הזמן מעיר לאנשים ופעם אמר לי משהו אמרתי לו בסדר, דיברתי אליו יפה ואמרתי לו שזה לא משנה מה שהוא אומר כי אני יודע שמה שאני עושה זה טוב.
אחרי כמה ימים הוא בא בפוזה ושיחק אותה חכם ליד המתאמן שלו וניסה 'ללמד' אותי וזה מה שעצבן אותי.
תאמין לי אני לא אחד שמחפש לריב,ממש לא . אבל יש דברים שפשוט משגעים אותי וכמעט כל בנאדם היה עושה אותו דבר.
הופה, נראה שיש לנו כאן גבר גבר. גבר גבר, אף אחד לא צריך להחזיר את המשקולות המזוינות שלך למקום. השתמשת? תחזיר בשביל אנשים אחרים! אולי אתה רוצה גם שינקו לך את התחת באותה הזדמנות?
כנ"ל למה שכתבתי למעלה. בדר"כ אני מחזיר אבל לפעמים אני שוכח וגם בחדר כושר שלי הם לא עושים כלום חוץ מלהתחיל עם בנות. גם שהם רואים אנשים עושים תכניקה חרא הם לא מרימים אצבע לעזור לו. אנשים כאלה אני לא מחשיב שמדריכים והם גם שאתה שוכח או שנייה הולך לשתות באים לך "תפסתי אותך, עכשיו תחזיר תמשקולות".

יש גבול.. אתה סתם מתנהג כמו ערס. למה אתה צריך לצעוק עליו ולדבר ככה? נכון זה מעצבן כשקשקשנים מעירים שטויות אבל למי אכפת. פשוט אל תתייחס או תגיד "הבנתי" ותמשיך בשלך. אפילו תתווכח איתו על העניין ותגיד לו שהוא טועה אבל לא סתם לבוא בקטע של לריב.
לא באמת 'צעקתי' עליו. הייתי בטון עצבני כי הוא ניסה בכוונה לשחק לי על העצבים.

איזה דיבור נגוע..... ועוד למנהל

המדריך זה אחד מפגר שכל הזמן מעיר לאנשים ופעם אמר לי משהו אמרתי לו בסדר, דיברתי אליו יפה ואמרתי לו שזה לא משנה מה שהוא אומר כי אני יודע שמה שאני עושה זה טוב.
אחרי כמה ימים הוא בא בפוזה ושיחק אותה חכם ליד המתאמן שלו וניסה 'ללמד' אותי וזה מה שעצבן אותי.
תאמין לי אני לא אחד שמחפש לריב,ממש לא . אבל יש דברים שפשוט משגעים אותי וכמעט כל בנאדם היה עושה אותו דבר.

כנ"ל למה שכתבתי למעלה. בדר"כ אני מחזיר אבל לפעמים אני שוכח וגם בחדר כושר שלי הם לא עושים כלום חוץ מלהתחיל עם בנות. גם שהם רואים אנשים עושים תכניקה חרא הם לא מרימים אצבע לעזור לו. אנשים כאלה אני לא מחשיב שמדריכים והם גם שאתה שוכח או שנייה הולך לשתות באים לך "תפסתי אותך, עכשיו תחזיר תמשקולות".

איזה גיבוב של שטויות. לפני הודעה וחצי כתבת שזה התפקיד של המאמן להחזיר את המשקולות. ותלמד לדבר, גם כשקוראים לך אידיוט.

"יש רק שני דברים אינסופיים: היקום והטמטום האנושי. ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון" - אלברט איינשטיין.

תאכלס אתה טמבל.. אבל גם אצלי יש מדריך שמבקש כל הזמן לסדר את הפלטות לפי סדר של משקלים במעמד, לא שזה כל כך נורא אבל אחרי שאני מחזיר איזה 4 פלטות של 20 קילו ועוד קצת זה הורג אותי שהוא עוד בא אליי אחרי פעם אחת ששכחתי ובוכה שלא סידרתי אותם לפי הסדר.

תאכלס אתה טמבל.. אבל גם אצלי יש מדריך שמבקש כל הזמן לסדר את הפלטות לפי סדר של משקלים במעמד, לא שזה כל כך נורא אבל אחרי שאני מחזיר איזה 4 פלטות של 20 קילו ועוד קצת זה הורג אותי שהוא עוד בא אליי אחרי פעם אחת ששכחתי ובוכה שלא סידרתי אותם לפי הסדר.

חחח אחי איש הגשם מדריך במכון שלך?

מדריכים שרואים מישהו עובד בטכניקה גרועה ולא אומרים כלום... בשביל מה הם שם?

אנשים שבאים עם כפפות ועם שייק חלבון וזה נותן להם מראה נורא "הארד קור". :-P

מדריכים או אנשים שמדברים איתך בזמן הסט או בזמן המנוחה של הסט. בכלל מדברים איתך יותר מדי בזמן האימון.

מתאמנים מטרוסקסואלים או סמרטוטים (סליחה אם זה פוגע במישהו זה בהומור) שאומרים משהו כמו "אני מתאמן עם כפפות כי חברה שלי לא אוהבת את העור הקשה בידיים שלי". WTF. תגיד לה שאתה לא אוהב את הציצי שלה ושתעשה הגדלה נראה מה היא תגיד.

אנשים שבאים יותר לדבר מלהתאמן. הם יותר נחים מאשר מרימים (או דוחקים... או מושכים) והם אחר כך מתלוננים למה הם נתקעים.

אנשים (או חברים למי שיש כאלה) שמכירים אותך ויגידו לך "משקל X בתרגיל Y? שמע יש מצב זה לא בריא זה נראה לי עושה נזק"

אני באופן אישי לא מבין למה אתם מתרגשים מכל מיני ליצנים, מדריכים או מתאמנים, רוב החברים בפורום פה כן יודעים להתאמן ככה שהם לא צריכים את עזרת המדריכים, שימו פס על כולם ותתרכזו באימון שלכם..

אני אומר שבמקום להתעצבן על האנשים האלה אפשר פשוט לצחוק עליהם (בלב כמובן לא בקול)

להתעצבן לדעתי=בזבוז אנרגייה מיותר

אבל קל לי לדבר כי אני מתאמן בקיבוץ ובדרך כלל אני לבד ככה שאין ליצנים 🤘

מתאמנים מטרוסקסואלים או סמרטוטים (סליחה אם זה פוגע במישהו זה בהומור) שאומרים משהו כמו "אני מתאמן עם כפפות כי חברה שלי לא אוהבת את העור הקשה בידיים שלי". WTF. תגיד לה שאתה לא אוהב את הציצי שלה ושתעשה הגדלה נראה מה היא תגיד.
זה לא בריא זה נראה לי עושה נזק"

חחחחחחח, באמת יש כאלה אנשים?
ווהאי זה לא מטרו אחי זה כבר gay...
יש לי חבר שמתאמן איתי לפעמים שעובד עם כפפות אבל זה בגלל שהוא עובד באיזשהיא עבודת נגרות וכל הזמן נכנסים לו שבבים ליד, וזה כואב לו לעבוד בלי כפפות, ולפעמים מפריע להרמות אז הוא עובד עם, אבל סיבה כזאת מפגרת...😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית