הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעייה עם נייטול

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
קניתי קופסא של נייטול עקב בעיות שינה מזדמנות, עכשיו שלשום ואתמול לא נרדמתי בשעה שאני רגיל אז אמרתי שזאת ההזמדנות לקחת אותם.

לפי ההוראות, לקחתי 2 כדורים, ו-כלום!! לא הרגשתי עייפות\נמנום, הייתי עירני כמו לפני הנטילה, ובטח שלא נרדמתי 20 דקות אחרי הנטילה.

לקח לי משהו כמו שעתיים עד שנרדמתי לגמרי..

מוזר, קניתי את הכדורים לפי המלצה של כמה חברים מהפורום, אגב, עוד חבר שלי שללקח ממני פעם אחת אמר לי שגם זה לא עזר לו בשיט.

יכול להיות שפשוט נפלתי על קופסא דפוקה?

2 לא מזיז לי בכלל, אני בדרך כלל לא לוקח אבל לעיתים מאוד רחוקות אם אני צריך להירדם אני לוקח 6.
קח בחשבון ש-2 זה הכמות המומלצת בישראל, אבל יש מדינות שהכמות המומלצת אצלם זה עד 4 (100 מג).
ובדרך כלל כמויות מומלצות כאלה הם הרבה יותר נמוכות בשביל שיתאימו לכלל האוכלוסיה.

הבעיה עם התרופות האנטי-היסטמיניות האלה (שנודעו בראש ובראשונה לטפל באלרגיות אם אני לא טועה) היא שההשפעה שלהן אינדיבידואלית. נסה לקחת שוב ואם זה לא עוזר, החומר כנראה לא משפיע עליך מבחינה היפנוטית.

• פותח/ת השרשור
הבעיה עם התרופות האנטי-היסטמיניות האלה (שנודעו בראש ובראשונה לטפל באלרגיות אם אני לא טועה) היא שההשפעה שלהן אינדיבידואלית. נסה לקחת שוב ואם זה לא עוזר, החומר כנראה לא משפיע עליך מבחינה היפנוטית.

תודה חיים, רק שאלה אחת: מה זה היפונטית?? 😃

יש לך אולי המלצה לתחליף אחר שאפשר לרכוש בלי מרשם?

או שפשוט אני אקבע תור לרופא ואבקש מרשם..

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnotic (מה שקנית מופיע ראשון תחת אנטי-היסטמין)

אין לי ניסיון עם תרופות שינה, יש לי קצת ניסיון עם תרופות אנטי-היסטמין וכמה מהן אכן גרמו לי לעייפות נוראית (אני מנסה להיזכר בכדור, הוא היה ללא מרשם וללא הגבלת לקיחה). לפני חצי שנה בערך (כשעשיתי SS קצר, האמת) היו לי הפרעות שינה ולא הצלחתי להירדם בלילה, זה נפתר על ידי מגנזיום + העברת האימונים לצהריים.

ממליץ על מלטונין,תזמין מחו''ל.
כשישנתי צהריים ובכלל לא הייתי עייף נרדמתי אבל השינה לא הייתה משהו,אבל זה רק אחרי שינה עצבנית.
ולא שווה לך לקנות מלטונין במרשם,30 כדורים של 5 מ''ג עולים 120 ש''ח 😃,לקחתי לתקופה של חצי שנה בערך,חור בכיס,לעומת זאת אם תביא מחו''ל זה יהיה יותר זול ממנטוס.
5 מ''ג זה חזק,10 מ''ג ישנתי יממה שלמה.
בשבועות הראשונים אתה תהיה כמו זומבי,וסביר להניח שלא תצליח לקום בבוקר,קח בחשבון.

נערך לאחרונה:
נייטול זה אנטי היסטמין. לרוב האנטי היסטמינים יש השפעה "מרגיעה" גם על מערכת העצבים ובכך הם "משרים" שינה.
נייטול=בנדריל בארה"ב. גם עליי הכדור לא משפיע ולא מרדים. כנל לגבי כל שאר האנטי היסטמינים.
ניצלו את זה שזה תרופה ללא מרשם כי היא נגד אלרגיות והפכו לה את ההתוויה.
התוצאה בהתאם. יש אנשים שזה עובד ויש אנשים שלא.
אם יש לך בעיות שינה לך לרופא ולמעבדת שינה. יש המון דברים שניתן לעשות בעניין.
בחיים לא הייתי לוקח כדורי שינה כי לטווח הארוך זה רק יחמיר.
אתה יכול לנסות דברים טבעיים כמו ולריאן ומשם להתקדם למלטונין (עושה את העבודה יופי עם מעט מאוד תופעות לוואי), תרופות הרגעה והשראת שינה ולבסוף כדורי שינה (לא מומלץ).
הייתי מוסיף גם מגנזיום לפני שינה.

נייטול זה אנטי היסטמין. לרוב האנטי היסטמינים יש השפעה "מרגיעה" גם על מערכת העצבים ובכך הם "משרים" שינה.
נייטול=בנדריל בארה"ב. גם עליי הכדור לא משפיע ולא מרדים. כנל לגבי כל שאר האנטי היסטמינים.
ניצלו את זה שזה תרופה ללא מרשם כי היא נגד אלרגיות והפכו לה את ההתוויה.
התוצאה בהתאם. יש אנשים שזה עובד ויש אנשים שלא.
אם יש לך בעיות שינה לך לרופא ולמעבדת שינה. יש המון דברים שניתן לעשות בעניין.
בחיים לא הייתי לוקח כדורי שינה כי לטווח הארוך זה רק יחמיר.
אתה יכול לנסות דברים טבעיים כמו ולריאן ומשם להתקדם למלטונין (עושה את העבודה יופי עם מעט מאוד תופעות לוואי), תרופות הרגעה והשראת שינה ולבסוף כדורי שינה (לא מומלץ).
הייתי מוסיף גם מגנזיום לפני שינה.
מגנזיום נותן לי שינה ממש חזקה,ממש קשה להתעורר בבוקר,אבל הוא לא מרדים,אני מדבר על 800 מ''ג בערך.

אני השתמשתי במוצר שנקרא knock out של חברת Schiff .
כדור אחד לפני השינה ותוך 10 דק' פשוט נשפכתי על המיטה.ממליץ בכל לב.
Amount Per Serving% Daily ValueVitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride)0.5mg25%Calcium (As Calcium Carbonate)200mg20%Magnesium (As Magnesium Hydroxide)10mg3%Melatonin3mg*Glycine40mg*L-Theanine50mg*Valerian Extract (Valerian Officinalis)(Root)100mg*Valerenic Acids0.8mg*Gamma-Aminobutyric Acid (GABA)100mg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית