הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נהיגה על מכונית...

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
האם זה נכון שאם אתה בא לצומת על הילוך 5, ויש אור אדום...
אז אסור לך לעצור על 5, ואז להעביר ל1..
אלא בדרכך לרמזור האדום אתה צריך להוריד מ5-4-3-2-1
האם אני יכשל בטסט אם אני אעשה את מה שכתבתי קודם, שאני עוצר על 5 ואז שאני כבר בעצירה אני מוריד ל1 ואז בירוק מתחיל נסיעה???????
או שזה לא ככה?

• פותח/ת השרשור
באמת?
אז נגיד אני בא לצומת ורואה אדום ואני על 5...
אז אני לוחץ קלא'ץ,מוריד ל5 ואז ממשיך ללחוץ על הקלא'ץ? ומוריד לרביעי וכן הלאה?
או שאני לוחץ קלא'ץ, מוריד ל4, עוזב את הקלא'ץ שם טיפה גז, ואז עוד פעם קלא'ץ מוריד לשלישי ואז שוב מוריד את הקלאץ ושם קצת גז וכן הלאה..?????

באמת?
אז נגיד אני בא לצומת ורואה אדום ואני על 5...
אז אני לוחץ קלא'ץ,מוריד ל5 ואז ממשיך ללחוץ על הקלא'ץ? ומוריד לרביעי וכן הלאה?
או שאני לוחץ קלא'ץ, מוריד ל4, עוזב את הקלא'ץ שם טיפה גז, ואז עוד פעם קלא'ץ מוריד לשלישי ואז שוב מוריד את הקלאץ ושם קצת גז וכן הלאה..?????

אתה לומד נהיגה בלי מורה?

• פותח/ת השרשור
אני עוד לא התחלתי, אבל אני רק רוצה להבין חלק מהדברים שלא הבנתי עדיין , במקום ללמוד על הכביש עם עוד מכוניות ודברים כאלה...

בגדול אתה אמור לעצור על הילוך לא גבוה מ 3

אז נניח אתה נוסע על 5 [מה שלא יקרה בטסט.. וסביר להניח גם לא בשיעורים]
ורואה מרחוק רמזור אדום .. אתה תאט לאט .. פשוט תרפה מהגז ותוריד ל 4 ואז שוב תאט לאט ותוריד ל 3..
ועם 3 אתה יכול כבר לעצור ותוך כדי העצירה להוריד ל 1

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה רבה..
וחוץ מזה יש עוד משהו מסובך/קשה שצריך ללמוד?
כי בנתיים לא עולה לי כלום בראש...

אתה יכול להוריד הילוך הילוך,מה שנקרא בלימה ע"י הילוכים.
או שאתה יכול להוריד גם מ-5 ל-1,כמובן לא ישר ורק כשאר הורדת את המהירות(תוך כדי שאתה מחזיק קלאץ') עד 20 קמ"ש מקסימום,אם תזרוק קלאץ' על הילוך ראשון כשאתה נוסע 50-60,זה לא יהיה בריא לגיר בכלל.

לטעמי כל השאלות האלה מיותרות,אתה צריך לנסות לבד ולהרגיש איך הכל הולך ואיך הכל עובד.
גם לי לא היה מושג עד שלא ניסיתי.

אוקיי תודה רבה רבה..
וחוץ מזה יש עוד משהו מסובך/קשה שצריך ללמוד?
כי בנתיים לא עולה לי כלום בראש...

תפסיק לדאוג לדברים מיותרים, אתה תלמד הכל בבוא העת.
לגבי מה שנאמר פה על זה שיכשילו אותך במקרה שתיארת, אני כמעט בטוח שזה לא נכון. מחר אני אברר את זה בוודאות.

מורידים לניוטרל ועוצרים בלי ללחוץ על הקלאץ, על הזין האוטו של המורה.

דבר ראשון אתה לא אמור להגיע לצומת מלכתחילה על הילוך חמישי (מהר מידי) סביר להניח שכאן אתה כבר תיכשל.
דבר שני, האפשרות היחידה שאתה יכול להוריד מהילוך גבוה (3) להילוך ראשון זה אחרי שעצרת עצירה מוחלטת אז אתה יכול להעביר להילוך ראשון.
וכן, בעיקרון אתה אמור להוריד הילוכים לפי הסדר עד הילוך 2 ואז לעבור את הצומת. (אם אני לא טועה)

מכשילים על זה, בזמנו כשהייתי עושה שיעורי מהגיה הייתי מגיע לרמזור מקסימום על שני.

אין מצב של הילוך 5 ליד רמזור. תמיד לפני יש הגבלות מהירות ותמרורים כמו כניסה לאיזור עירוני.

יש רמזורים בכביש מהיר לפעמים אבל מותר לנסוע שם 80 לערך, ככה שלא תגיע בדיוק להילוך 5

לא נכון. אין להילוך המשולב משמעות כשהקלאץ' לחוץ. לא בשבילך ולא בשביל הבוחן

אם אתה מגיע לצומת עם הילוך 5 זה אומר שלא שמת לב לרמזור ועצרת מהר מדי,במקרה הזה תכשל!!
הסיבה שמורידים הילוך הילוך זה כדי לא לבלום חזק,זה מאוד משמעותי בירידות כי יש מצב שהבלמים יתקלקלו אם תעשה את זה המון (אני לא מבין גדול אבל זה ההסבר שאני מכיר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית