הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אמור להראות סייקל חיטוב

Katantzik

משתמש מתחיל
200
1
נק' מוניטין:
19
200
1
איך אמור להראות סייקל חיטוב ל 3 חודשים של מתקדמים?
דיבול,דקה,סוסטנון או כל טסט' אחר בא בחשבון?
הייתי שמח לקבל אפשריות לסייקל חיטוב של 3 חודשים.

לפי תיאור החומרים שהבאת אתה בכלל לא יודע מה זה כל חומר וחומר ואתה עוד רוצה המלצה לסייקל חיטוב למתקדמים? מתקדמים אמורים לדעת לבנות סייקלים לבד ובטח שהם אמורים לדעת איך כל חומר עובד ומה כדאי לשלב כדי לקבל את התוצאות הרצויות. לא נראה לי שאתה בכלל מוכן לסייקל.

• פותח/ת השרשור
דיבול, דקה וסוסטנון לסייקל חיטוב...תגיד לי אין מצב שאתה רציני נכון ?! מחזק את דבריו של עדי^^^

כנראה שלא הבנתם אותי,
אני יודע בהחלט שאלו לא חומרים לחיטוב,
לכן שאלתי כיצד היה ניראה סייקל חיטוב שלכם ל 3 חודשים,
הרי לא רצוי ו\או כדי להיות על וינסטרול\טרן מעל 6-8 שבועות בגלל הרעילות לכבד.
אז... במה ממלאים את שאר הסייקל? אנבר\בולדנון\מסטרון.

בקיצור סה"כ רציתי לראות פרוטוקול של סייקל חיטוב שאתם הייתם בונים עבורכם ללא התחשבות בעלות הסייקל.

אם אתה יודע שאלו לא חומרים לחיטוב. אז אתה גם צריך לדעת מה כן החומרים לחיטוב 😉.
נראה לי שאתה מנסה לקבל פה המלצות לסייקלים מבלי להתאמץ ולחקור את הנושא בעצמך.

בכל מקרה הנה כיוון. ההמלצה היא להשתמש בחומרים שלא עוברים ארומטיזציה בגוף. ובכלל את התוצאות אתה תראה רק אם התזונה שלך מתוקתקת והאימונים שלך מתוקתקים המטרה של חומרים הם לשמור על מסת השריר. זה לא מה שיחטב אותך. אתה לוקח חומרים מסויימים בזמן החיטוב כי הם לא מומרים לאסטרוגן וספיחת הנוזלים ואגירת השומן מהם היא אפסית. אבל זה לא מה שיגרום לשומן להעלם. רק תזונה ושוב תזונה ואימונים.

משום מה נראה לי שאנשים שוכחים את העקרון הזה ורק חושבים על החומרים. זה קישקוש. זה כמו שבחור במכון שלי היה מופתע שאמרתי לו שאני הולך להיות נקי כי אני ורוצה לעלות טיפה טבעי הוא חשב שזה לא אפשרי בגלל שלקחתי חומרים בעבר. שזה כמובן קישקוש מקושקש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית