הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פרוהורמונים

תלוי במוצר, אבל אם כבר אתה לוקח סיכון ומתעסק בזה למה לא ללכת על הדבר האמיתי ולא על שינוי מהונדס שלא נבדק בשום מקום?

הFDA מוציא כל כמה זמן רשימה של חומרים אסורים לפי ההרכב הכימי שלהם. חברות התוספים עושות שינויים קלים בהרכב ומשחררות לשוק מוצר דומה וככה עד ששוב הן מורדות מהמדפים ומחליפים אותם מוצרים אחרים.
אני לא ממש מכיר את חוקי הפורום אבל לא נראה לי שזה במה לשאול איפה קונים. בארה"ב זה נמכר בחנויות תוספים רגילות.

גלוטמין - ממש לא. ולפי השאלה אני מציע שתחשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו שסביר להניח שאין לך מושג מה הסיכונים וההשלכות ממנו. קריאטין כבר ניסית?

גלוטמין היא חומצת אמינו והיא לא יעילה ממקור חיצוני אם יש לך מספיק חלבון בתזונה היומית.
לגבי פרוהורמונים, דובר על זה רבות כאן בפורום, אתה מוזמן להריץ חיפוש למה לא כדאי ללכת עליהם ואם כבר חושבים על משהו עדיף את הדבר האמיתי ועדיף בזריקות מאשר בכדורים בגלל התערבות הכבד.
ועכשיו לשאלות החשובות.
מה הגובה שלך? משקל? אחוז שומן? מה העבר שלך באימונים? כמה אתה מרים בסקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, פרס? סיימת את ההתקדמות הלינארית שלך בתרגילים (מאימון לאימון?), ניסית לעשות התקדמות כזו בכלל? אתה מתאמן מתחיל/בינוני/מתקדם?
אלו כל השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך לפני שאתה רוצה בכלל להיכנס לעולם הזה של חומרים, פרוהורמונים ושאר השטויות למינהן (לא שטויות, אבל בהחלט לא משחק ילדים ונדרש לחקור את העניין קצת יותר לעומק מאשר לתת שמות של 1-2 חומרים, לומר תקח פעמיים ביום XX מ"ג ושלום על ישראל).

בכל אתרי התוספי מזון בארה"ב ניתן לרכוש פרו-הורמונים, לרב זה סתם מיותר, כמו שמשה ציין - אותם תופעות לוואי כמו סטרואידים אבל התוצאות ממש לא קרובות לדבר האמיתי.

אני סיימתי להשתמש בפרו הורמון פצצה והתוצאות עלו על ציפיות משמעותית. היה זרוק לי בבית יותר משנה,אחרי הפסקה מסטרואידים של כ 4 חודשים לקחתי וואללה,היה שווה. אין אותו יותר בשוק,חבל,הייתי נשאר איתו בכיף,אבל אי אפשר להשיג. WICKED. 50

זה לא מדוייק שפרוהורמונים זה קישקוש. יש כאלה שהם ממש חזקים. (למרות שרוב הטובים כבר הורדו מהמדפים) ברור שהתוצאות לא כמו חומרים אבל זה בהחלט מניב תוצאות יש לזכור שיש להריץ PCT לאחר שימוש בפרו הורמונים.

אני סיימתי להשתמש בפרו הורמון פצצה והתוצאות עלו על ציפיות משמעותית. היה זרוק לי בבית יותר משנה,אחרי הפסקה מסטרואידים של כ 4 חודשים לקחתי וואללה,היה שווה. אין אותו יותר בשוק,חבל,הייתי נשאר איתו בכיף,אבל אי אפשר להשיג. WICKED. 50

יש שם 2 חומרים: שילוב של פרו-הורמון שעובר המרה לדיאנבול וסופרדרול (שכבר פעיל ללא המרה) - בהחלט נשמע פוטנטי.

זה 40 מ"ג M1,4ADD ו10 מ"ג סופרדרול.
M1,4ADD - Methyl-1,4 androstenediol הוא רכיב מעניין כפרוהורמון, כי הוא בעל השפעה אנאבולית עוד לפני ההמרה לדיאנאבול. הרווח כפול: ככה שאתה "מרוויח" שילוב של עוד חומר אנאבולי בגוף לפני ההמרה- וככה גם תוחלת החיים שלו ארוכה יותר (אנאבולי לפני הפירוק ואנאבולי אחרי הפירוק).
נגיד שאם לקחת 2 כדורים ביום, זאת אכן כמות נאה.
אני דיי משוכנע שמאחר ו2 הרכיבים האלה פעילים ללא המרה - זה הסיבה שהמוצר גם ירד מהמדפים.

אומרך- היו לי כל מיני סטאקים עם דברים הכי טובים וכמה שאני רוצה,שום דבר לא מתקרב..ועוד רציתי למסור את הקופסה למישהו...היה זרוק לי בבית שנה וחצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית