תרומות לאתר חברים, תרומות לאתר ! ! !

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
נכנסתי לאתר פעם ראשונה אתמול וכבר הבנתי כמה משקיעים פה.
האתר היחיד שאין לו מטרת רווח וההפך, מוציא כסף על דברים שהם לא חובה כמו שרת - הוא מוציא כסף על מחקרים ! ! !
האתר היחיד שלא ממליץ על מוצר במטרה לקבל טובות מהיבואן.

קראתי כבר עשרות דיונים אחורה ותמיד המנהלים ובמיוחד משה התותח מראים נכונות לעזור.
מעבר לכל זה רואים את הרמה והמקצועיות של החברה פה.

בכל מקרה, אני תרמתי עכשיו 50 שקל.
יש לכם דרך לתרום בכל צורה - דואר במזומן, בנק אפילו דרך המחשב וכרטיס אשראי דרך פיפל.

אם יש לכם חשבון עם גישה לאינטרנט אתם בשניה עושים העברה לחשבון של האתר - זה בדיוק דקה וחצי ואין עמלות כמו פעם ! ! ! דרך האינטרנט זה 0.67 שקל עמלה !
נראה לי שעדיף לאתר שתעבירו את הכסף דרך החשבון או דרך הדואר כי הפיפיל בטח לוקחים להם כמה שקלים.

בקיצור חברה, אתם משקיעים כלכך הרבה על חלבונים וכל "החרא" הזה ופה מעבר לידע שאתם מקבלים נותנים לכם מחקרים אמיתיים.

אני לא נכנס לכיס של אף אחד, שכל אחד יעשה מה שהוא יכול.
תאמינו לי שהמצב הכלכלי שלא לא משהו - רק עכשיו סגרתי את העסק שפתחתי ואני בחובות - 20 שקל לאתר מכמה אנשים יריצו עוד מחקרים !

יאללה - בואו נעשה רשימה של אנשים שרוצים לתרום !

דבר ראשון ברוך הבא.
דבר שני אנחנו [אני מדבר בשם כל הפנאל הניהולי] מאוד שמחים בראש ובראשונה שאכן אתה רואה את המאמצים שאנחנו משקיעים באתר וכיף לשמוע מילה טובה מאנשים שכן מעריכים את מה שעושים בשבילם, תודה.
דבר שלישי בנוגע לתרומות - אכן זה משהו שהולך אך ורק לטובת הציבור ולא לכיס שלנו, המודעות לתרומות לשמחתנו עולה והתרומות מגיעות. אני רק יכול להגיד לכם שיש לנו המון הפתעות בדרך ואתם תופתעו בבדיקת מעבדה הבאה 😉

שיהיה לכולם סופ"ש מדהים!!!

• פותח/ת השרשור
הבנתי שאתם כרגע בודקים את החלבון של ISS
אני מקווה שההפתעה לא באה משם כי יש לי עוד קופסא חדשה והטעם מדהים ! !

PANIC בודקים אתם עושים בדיקה עכשיו גם לצ'מפיון? ( מת לדעת מה עם טעם בננה שקניתי).
ובאמת כל הכבוד, זה הפורום ( אולי הישראלי היחיד ) בתחום שמשרת אך ורק את האינטרסים של הציבור.👏

• פותח/ת השרשור
תזכרו את המילה שלי - ISS יתן תוצאות זהות לאופטיום שנבדק ויצא שהוא עדיף בגלל הטעם והמחיר.
וצמפיון יהיה אחרון משלושתם.

ה ISS זה משהו כמו 68-69 אחוז חלבון כך שאין סיכוי שיצא 74 אחוז כמו של האופטימום 😃

• פותח/ת השרשור
ה ISS זה משהו כמו 68-69 אחוז חלבון כך שאין סיכוי שיצא 74 אחוז כמו של האופטימום 😃

זה לא משנה - אם הם אומרים שיש 22 גרם חלבון לדוגמא וזה מה שיש מבחינתי הם מצויינים.

בכל מקרה
כבר 4 אנשים (כולל אותי) תרמו בימים האחרונים אז יאללה בואו ניתן עוד איזה פוש קטן !

• פותח/ת השרשור
הקפצה...
משה אמר שהשבוע יהיו תשובות של הבדיקה האחרונה, מה שאומר שבטח יריצו בדיקה בימים הקרובים למוצר נוסף.

זה לא משנה - אם הם אומרים שיש 22 גרם חלבון לדוגמא וזה מה שיש מבחינתי הם מצויינים.
בכל מקרה
יוצא שם פחות מ-20 גרם חלבון למנה.,תסכור תמילים של דיזל
smiley9.gif

ויש שם יותר שומן וסוכר מהאופטימום. ואין שום סיבה לקחת ISS , כאשר אפשר להביא אופטימום ב-300 ש"ח.

• פותח/ת השרשור
יוצא שם פחות מ-20 גרם חלבון למנה.,תסכור תמילים של דיזל
smiley9.gif

ויש שם יותר שומן וסוכר מהאופטימום. ואין שום סיבה לקחת ISS , כאשר אפשר להביא אופטימום ב-300 ש"ח.

אולי...
בכל מקרה, קשה מאוד להשיג במחיר שכתבת.

מה שכן, הטעם של ISS קרם עוגיות (רק עם חלב) יותר טעים משמעותית מכל אבקה אחרת שטעמתי ובדקתי לא מעט (רק את הטעמים - לא קניתי הרבה קופסאות).

יהיה את ISS השבוע ועוד הפתעה שרק תורמים יקבלו, בכל מקרה אין כסף יותר לבדיקה הבאה.

נכון, הוצאנו מספיק על בניית האתר - את הבדיקות מעבדה לא נוכל לממן במיוחד לאנשים שלא תרמו ורק נרשמים לפה בשביל זה ועוד בשיא חוצפתם שואלים מה עם הבדיקות מעבדה.
אז לא נעשה בדיקה כל חודש, נעשה כל 3 חודשים אף אחד לא ימות, זה הכל תלוי באנשים מי שרצה תרם מי שירצה יתרום ומי שלא - אז לא, אני לא מכריח אף אחד סה"כ לי ממש לא אכפת כמה גרם יצא באבקת חלבון, אני עושה את זה בשביל הקהילה. מה גם כל הריצות והטלפונים והנסיעות למעבדות ושאר הכאבי ראש לדעתי זו גם סוג של תרומה עצמית.

אם יהיו כאן עוד 10 אנשים שמתחייבים לתרום אני שם עוד 20-40 שקל

איזה חברה בדקו בכלל ?
חבל שיעצרו את זה. צריך להמשיך עם הבדיקות.
ואני מיתחייב, עוד שבוע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית