אתה טועה, מוריניו כשהיה עם אינטר שהיא יותר דפנסיבית הבין שאת ברצלונה אפשר לנצח רק עם שמירה אישית ומתפרצות, בקיצור בונקר-מתפרצות סטייל מוריניו, אין שום דבר פסול בזה אבל נכון להיום זאת כמעט הדרך היחידה למנוע מברצלונה נצחון(ואני לא מדבר כשהיא ביום לא טוב) - וכן, מול אינטר בסאן סירו היא הייתה ביום ממש לא טוב, שלא נדבר על המסע לאיטליה של יומיים באוטובוס.אני לא אוהד של בארסה וגם לא של ריאל(אוהד של רומא), וברצלונה קבוצה טובה מאוד, אבל איזה הגזמות(קבוצה של פעם בדור?!), רק שנה שעברה מוריניו עם אינטר(ותסלחו לי אבל סגל השחקנים של בארסה בהרבה יותר טוב מאינטר), עשה להם בית ספר גם אם בונקר או לא, במשחק הראשון הוא שם לבארסה שלישיה.
זה הרי לא הבדל הרמות בין בראסה לריאל, זה כמו שלפני כמה שנים יונייטד נצחה את רומא 8-1, זה קורה, תופסים יום גרוע אין מה לעשות, נראה מה בארסה תעשה ברגעי האמת בליגת האלופות ובליגה...
אתמול הייתה ההוכחה לכך שברגע שמשחקים מול ברצלונה פתוח, מאוד מאוד קשה לנצח אותה, לרוב היא מחסלת את המשחק כבר ב20 דקות הראשונות.
האמת אתה קצת שוכח מה בארסה עשתה בשנים האחרונות, שזה למה אני מכנה אותה קבוצה של פעם בדור, מה בארסה תעשה ברגעי האמת אתה שואל? אני באמת צריך להגיד לך? תסתכל שנתיים שלוש אחורה ותבין מה היא עשתה, בארסה לא צריכה להוכיח כלום, היא ממזמן עמדה במבחן האופי האמיתי שלה.
בארסה כיום נמצאת בכושר טוב, והיא רק הולכת ומתחזקת. ורק בסוף השנה תבין באמת על מה דיברתי, תזכור את ההודעה הזאת.