הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופרקלאסיקו

אני לא אוהד של בארסה וגם לא של ריאל(אוהד של רומא), וברצלונה קבוצה טובה מאוד, אבל איזה הגזמות(קבוצה של פעם בדור?!), רק שנה שעברה מוריניו עם אינטר(ותסלחו לי אבל סגל השחקנים של בארסה בהרבה יותר טוב מאינטר), עשה להם בית ספר גם אם בונקר או לא, במשחק הראשון הוא שם לבארסה שלישיה.

זה הרי לא הבדל הרמות בין בראסה לריאל, זה כמו שלפני כמה שנים יונייטד נצחה את רומא 8-1, זה קורה, תופסים יום גרוע אין מה לעשות, נראה מה בארסה תעשה ברגעי האמת בליגת האלופות ובליגה...
אתה טועה, מוריניו כשהיה עם אינטר שהיא יותר דפנסיבית הבין שאת ברצלונה אפשר לנצח רק עם שמירה אישית ומתפרצות, בקיצור בונקר-מתפרצות סטייל מוריניו, אין שום דבר פסול בזה אבל נכון להיום זאת כמעט הדרך היחידה למנוע מברצלונה נצחון(ואני לא מדבר כשהיא ביום לא טוב) - וכן, מול אינטר בסאן סירו היא הייתה ביום ממש לא טוב, שלא נדבר על המסע לאיטליה של יומיים באוטובוס.

אתמול הייתה ההוכחה לכך שברגע שמשחקים מול ברצלונה פתוח, מאוד מאוד קשה לנצח אותה, לרוב היא מחסלת את המשחק כבר ב20 דקות הראשונות.

האמת אתה קצת שוכח מה בארסה עשתה בשנים האחרונות, שזה למה אני מכנה אותה קבוצה של פעם בדור, מה בארסה תעשה ברגעי האמת אתה שואל? אני באמת צריך להגיד לך? תסתכל שנתיים שלוש אחורה ותבין מה היא עשתה, בארסה לא צריכה להוכיח כלום, היא ממזמן עמדה במבחן האופי האמיתי שלה.

בארסה כיום נמצאת בכושר טוב, והיא רק הולכת ומתחזקת. ורק בסוף השנה תבין באמת על מה דיברתי, תזכור את ההודעה הזאת.

בסדר בסדר, בקיצור אתה אוהד בארסה לא מסוגל לחשוב בהיגיון...😃
זה מובן, אבל מה שכן נגד אינטר שנה שעברה, מוריניו גרם להם להראות כמו חבורה של היפוטנטים, וה"בונקר" נתן להם שלישיה במשחק הראשון, בונקר היה במשחק השני.

ובוא נראה מה יהיה בסוף השנה, יכול להיות שאתה צודק כי ברצלונה אחת מהקבוצות הגדולות בעולם, ויש לה סיכויי גבוה לקחת תואר אפשרי, אבל יש עוד קבוצות גדולות, כולל ריאל מדריד שגם יש סיכויי טוב שיקחו.

אני אישית חושב שברצלונה תקח השנה רק את האליפות, לא את ליגת האליפות אבל שוב קשה להגיד יש הרבה קבוצות שנראות לא רע בשלב הזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית