עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התנסיתי.
למה? כי לא היה לא יותר משקלים.
אחרי שנהיה לא יותר משקלים עשיתי אימוני סקווט X20 פעם בשבוע כי ממש רציתי לעשות 120 על 20 (נשבר לי הזין ב 18-17 ועברתי ל 5X5). ממש גדלו לי הרגליים.
אבל זה לא עזר לי במשקלים גבוהים.
אז בלי להתייחס כרגע ל-widow maker, היית אומר שהנפח הגבוה של החזרות לסט הגדיל לך את הרגליים משמעותית יותר מתוכניות הכוח? (זה מעניין אותי בתור נושא בפני עצמו).
כן, זה ממש הגדיל לי אותן. אבל כל הזמן הסתובבתי עם כאבים בכל הפלג הגוף התחתון ועם פחד מיום הסקווט 😆 .אז בלי להתייחס כרגע ל-widow maker, היית אומר שהנפח הגבוה של החזרות לסט הגדיל לך את הרגליים משמעותית יותר מתוכניות הכוח? (זה מעניין אותי בתור נושא בפני עצמו).
הבעיה עם ה"שיטת עבודה" הזו זה שהנפח אמנם גבוה, אבל יהיה לך קשה להתקדם.
בכל אופן תעשה פנדליי ותגיד לי אם ל"תכניות כוח" אין נפח גבוה
תקרא את המאמר בפוסט שפתחתי זה יבהיר לך הרבה דבריםאז בלי להתייחס כרגע ל-widow maker, היית אומר שהנפח הגבוה של החזרות לסט הגדיל לך את הרגליים משמעותית יותר מתוכניות הכוח? (זה מעניין אותי בתור נושא בפני עצמו).
התכנית הזאת היא לא בשביל להתקדם
אתה אמור לקחת RM10 ולעשות איתו 20. כתוב שצריך לעשות טכניקת מסויימת של נשימות.
אני מניח שלא מדובר בRM10 כי RM10 אומר שב10 אתה מגיע לכשל. כנראה מדובר בסתם משקל שבחזרה העשירית כבר קשה לך.
בכל מקרה זה שלא מתקדמים אז מה. אני מניח שאם זה עובד זה עובד, כנראה שיש עוד דברים שעובדים חוץ מלעלות משקל.
הבעיה עם ה"שיטת עבודה" הזו זה שהנפח אמנם גבוה, אבל יהיה לך קשה להתקדם.
בכל אופן תעשה פנדליי ותגיד לי אם ל"תכניות כוח" אין נפח גבוה
תגדיר להתקדם. גם להוסיף חזרות / עוד סט לאותו משקל, לגדול במסת שריר ולעלות במשקל גוף זה להתקדם. אף אחד לא אמר שתוכנית שלא מתקדמים בה במשקלים כל שבוע (או אפילו כל שבועיים) היא תוכנית גרועה. זו שטיפת המוח של "תוכניות הכוח" והיא מצחיקה. מדדי ההתקדמות נקבעים בהתאם למטרות התוכנית.
אגב, עשית פנדליי ואתה מדבר מניסיון?
מחר זה האימון האחרון בחלק של הנפח בפנדליי, אני מדבר איתך במצבים של תשישות מתקדמת עקב הרעלת נפח. מי שמדבר ש"אין נפח בתכניות כוח" לא מבין, הוא לא מבין חיים.
הבעיה עם "תכנית ל20 חזרות" זה שאין לה פריודיזציה. הרעיון הוא לקבל את היתרונות שבטווח הזה בתכנון נכון. WIDOWMAKER עושה את זה יפה.
אז בלי להתייחס כרגע ל-widow maker, היית אומר שהנפח הגבוה של החזרות לסט הגדיל לך את הרגליים משמעותית יותר מתוכניות הכוח? (זה מעניין אותי בתור נושא בפני עצמו).
אני יודע מה זה פנדליי, נוכחתי בשני סיבובים שלה. מי אמר לך שבתוכניות של 20 חזרות אין פריודיזציה? פריודיזציה היא עיקרון, והיא ניתנת ליישום בכל תוכנית, גם ב-ABC. שלא לדבר על זה שאפשר לעשות פריודיזציה גם בנפח (חזרות וסטים).
וכנראה לא קראת נכון את מה שכתבתי - כיוונתי במיוחד לנפחים שעולים על 5-8 חזרות. זה אין בתוכניות כוח. לא דיברתי על נפח מבחינת סטים, אלא עם נפח מבחינת חזרות.
יכולה להיות פריודזציה, כמו שאמרתי, WIDOWMAKER היא תכנית טובה. אבל סתם לעשות 20 חזרות כמו שהבחור תיאר זה דבילי.
אותו דבר. נפח זה סטים * חזרות * משקל.
דבילי זה לקפוץ למסקנות בלי להפעיל את המוח על המידע שהתקבל. עשיתי 20 כי זאת היתה התכנית (ולא "סתם").יכולה להיות פריודזציה, כמו שאמרתי, WIDOWMAKER היא תכנית טובה. אבל סתם לעשות 20 חזרות כמו שהבחור תיאר זה דבילי.
.