הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Jay C / Branch W / Victor M

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
סרטון נחמד של החבר'ה מתאמנים ומספרים על עצמם שטויות.
אגב, מישהו יודע למה כל התנועות שלהם לא מלאות?
ולמה הם חוזרים\יוצאים מהראק(בסקוואט) בכיוון ההפוך?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הם בצילומים

יוצאים מהראק לכיוון הצלם

והם בילדרים, לא לומדים מהם איך להתאמן, אלא אם אתה בילדר ברמה שלהם

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת אולי אתה יודע למה הם מתאמנים בצורה כזאת?

קאטלר ענק יחסית אליהם.

אני מניח שככה השריר נשאר מכווץ כל הזמן. נניח בפלייס הם לא יעלו עד למעלה.
זה לא תופס בכל התרגילים, אבל אולי הם עושים את זה בגלל זה וזה נותן להם יותר פאמפ.

וואלה לא יודע

---------- התגובה התווספה ב 16:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:39 ----------

ואיפה אגב ראית שהם עושים תנועה לא מלאה?
מה זה לא מלא בשבילך?
אני אישית ראיתי את הסרטון ויש תנועות בסדר. לא מלא למשל ראיתי בלחיצת כתפיים.

אני חושב שהם שהם מתאמנים בצורה כזאת בגלל שלא משנה איך תעשה ומה תעשה השריר תמיד יגדל בגלל הסטרואידים כמובן

אני חושב שהם שהם מתאמנים בצורה כזאת בגלל שלא משנה איך תעשה ומה תעשה השריר תמיד יגדל בגלל הסטרואידים כמובן
קישקוש מקושקש.

השאלה היא מה זה לא מלא? בוא ניקח את הבנץ לדוגמא או shoulder press
תרגילים שמערבים גם את היד אחורית. כל שליש האחרון של החלק האקוצנטרי זה יד אחורית נטו.

והשריר מטרה במקרה שלנו הוא חזה או כתפיים תלוי בתרגיל. ואתה רוצה לנטרל במקרה הזה את היד אחורית. והם לא נעלים מפרקים מה שההההמממממווווןןן מתאמנים עושים. ועושים נזק לעצמם. שלא תבין אותי לא נכון לדעתי בראנץ וורן עובד מלוכלך לאללה וממש לא נקי בהרבה מהתרגילים שלו. גיי עוד בסדר.

קאטלר דיבר על זה באחת הסדנאות של MD, הוא אומר שבחלק מהתנועות שהוא מבצע מספיק לו לבצע רק חצי או 3/4 תנועה ע"מ להביא לכיווץ מלא של שריר היעד באימון ולכן אין לו שום צורך בביצוע מלא של התנועה, במקבילים ליד אחורית הוא אומר שאם הוא יורד נמוך הוא ירגיש יותר את החזה ולכן הוא מבצע מה שנראה כרבע חזרה..

קישקוש מקושקש.

השאלה היא מה זה לא מלא? בוא ניקח את הבנץ לדוגמא או shoulder press
תרגילים שמערבים גם את היד אחורית. כל שליש האחרון של החלק האקוצנטרי זה יד אחורית נטו.

והשריר מטרה במקרה שלנו הוא חזה או כתפיים תלוי בתרגיל. ואתה רוצה לנטרל במקרה הזה את היד אחורית. והם לא נעלים מפרקים מה שההההמממממווווןןן מתאמנים עושים. ועושים נזק לעצמם. שלא תבין אותי לא נכון לדעתי בראנץ וורן עובד מלוכלך לאללה וממש לא נקי בהרבה מהתרגילים שלו. גיי עוד בסדר.
אני עדיין ניראר בדעה שלי כי לא משנה מה הם יעשו או איך זה השריר תמיד יגדל בכמויות של סטרואידים שהם לוקחים, מספיק להם לתת גירוי קטן אפילו וזה יגרום לגדילה מקסימלית של השריר (כמובן דעתי האישית ואין לי הוכחות)

זה שטויות מה שאתה אומר, זה אומר שלא משנה איך הם יתאמנו השריר עדיין יגדל.
אז בוא תגיד לי למה הם לא עובדים עם משקולת של 5 ק"ג בשביל כל הגוף? נראה לך שסטרואידים זה פתרון קסם, קח קצת ותגדל? האנשים האלה קורעים תתחת כדי להגיע לממדים שהם מגיעים אליהם.

אני עדיין ניראר בדעה שלי כי לא משנה מה הם יעשו או איך זה השריר תמיד יגדל בכמויות של סטרואידים שהם לוקחים, מספיק להם לתת גירוי קטן אפילו וזה יגרום לגדילה מקסימלית של השריר (כמובן דעתי האישית ואין לי הוכחות)

דעתך היא לא נכונה ומגיע מקישקושים שאתה שומע מהסביבה שלך. וחוסר ידע הן בחומרים הן באימונים והן בפן הפיזיולוגי של הדברים. בלי להעליב

זה שטויות מה שאתה אומר, זה אומר שלא משנה איך הם יתאמנו השריר עדיין יגדל.
אז בוא תגיד לי למה הם לא עובדים עם משקולת של 5 ק"ג בשביל כל הגוף? נראה לך שסטרואידים זה פתרון קסם, קח קצת ותגדל? האנשים האלה קורעים תתחת כדי להגיע לממדים שהם מגיעים אליהם.
תגיד לי מה הקשר משקל שאיתם הם מתאמנים אני מדבר על האמפליטוטה של התרגילים שלהם
וחוץ מיזה, ה"קצת" סטרואידים שהם לוקחים זה הרבה מאוד ולזמן ממושך מאוד לא כמו פה בארץ עושים לי סייקל של חודשיים ומתפלאים למה אין תוצאות, האנשים שאתה רואה כמו רוני קולמן הם חצי שנה יושבים על סייקל ובמינונים הרבה יותר גבוהים
דעתך היא לא נכונה ומגיע מקישקושים שאתה שומע מהסביבה שלך. וחוסר ידע הן בחומרים הן באימונים והן בפן הפיזיולוגי של הדברים. בלי להעליב
לא נעלב:)

• פותח/ת השרשור
אמפליטוטה? אתה מתכוון אולי היפרטרופיה? LOL
ואין קשר לבין זה שפה בארץ עושים סייקל של חודשיים לבין הבילדרים שאגב הם כל השנה על סייקל ויש להם תקופה של כמה חודשים שהם מפציצים בסייקל.
כל אחד והרמה שלו וגם בחו"ל אנשים עושים סייקלים של חודשיים ואני מעריך שגם בארץ יש כאלה שכל השנה על סייקל.
בודדים אבל יש.
ולמה ניראה לך שאין תוצאות מסייקל של חודשיים? אתה מתאמן באופן טבעי ורואה תוצאות אז בסייקל של חודשיים לא יהיו תוצאות? OMG

אם ראית עם איזה משקלים הם עובדים לא היית אומר שזה בלי מאמץ, העניין עם כמויות סטרואידים לא קשור לגירוי קטן/גדול- כל אחד רוצה להגיע לגודל מקסימלי לפי כך כל אחד עושה את המיטב

אמפליטוטה? אתה מתכוון אולי היפרטרופיה? LOL
ואין קשר לבין זה שפה בארץ עושים סייקל של חודשיים לבין הבילדרים שאגב הם כל השנה על סייקל ויש להם תקופה של כמה חודשים שהם מפציצים בסייקל.
כל אחד והרמה שלו וגם בחו"ל אנשים עושים סייקלים של חודשיים ואני מעריך שגם בארץ יש כאלה שכל השנה על סייקל.
בודדים אבל יש.
ולמה ניראה לך שאין תוצאות מסייקל של חודשיים? אתה מתאמן באופן טבעי ורואה תוצאות אז בסייקל של חודשיים לא יהיו תוצאות? OMG
אמפליטוטה-טווח תנועה .

ברמה שלהם זה כן משנה מה תעשה. האימונים צריכים להיות ספציפים למטרה וצריך גם לעשות על עצמך ניסויים ולראות איך החומרים והגנטיקה שלך מגיבה לאימון X Y או Z ולעשות כל מיני טריקים ומניפולציות.
בתור מתאמן מתחיל שמזריק, גם אם הוא לא יתאמן הוא יעלה במסת שריר (כמובן שאם הוא יתאמן הוא יעלה יותר מסת שריר וגם יקח פחות זמן).

ברמה שלהם זה כן משנה מה תעשה. האימונים צריכים להיות ספציפים למטרה וצריך גם לעשות על עצמך ניסויים ולראות איך החומרים והגנטיקה שלך מגיבה לאימון X Y או Z ולעשות כל מיני טריקים ומניפולציות.
בתור מתאמן מתחיל שמזריק, גם אם הוא לא יתאמן הוא יעלה במסת שריר (כמובן שאם הוא יתאמן הוא יעלה יותר מסת שריר וגם יקח פחות זמן).

לא יתאמן בכלל ויעלה במאסת שריר? מאיפה יגיע הtension stimulus שבעקבותיו הגוף מגדיל/מתחזק את מאסת השריר שלו?

Back
למעלה תחתית