הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה LEGS

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אני שונא בודיבילדינג, אבל בעקבות הסמסונג גאלקסי החדש שקניתי אז אמרתי למה לא...

רגליים, על 86 קילו ובערך 15% שומן~(בערך כי אני ממש לא בודק).

Uploaded with ImageShack.us
juromanlp

כבודד רגליים מסיביות ! אתה עושה תוכנית לינארית ?
אגב תתחדש על הגלקסי למרות שהיית חייב אייפון

אין לך היפרטרופיה משמעותית.... הייתי ממליץ לך לעבור לטווח חזרותג בוה יותר ולנוח פחות בין הסטים

רגליים מאסיביות

• פותח/ת השרשור
כןןן אחי, אני אבל אני מתלבט בין bcdef לabcdefgh...

סתם, תודה לקחתי galaxy כי הוא פלאפון בן זונה ומבחינת המחיר לדעתי הרבה יותר משתלם מאייפון 4, ואני בחיטוב, 86 קילו(1.73), על בילי סטאר ליניאר.

• פותח/ת השרשור
זה אחרי שיהיה לי היקף יד 50 בתוכנית abcd, אז אני יעשה התפתחות לסייבורג!!!

• פותח/ת השרשור
galaxy s
זה של חברת at&t והדגם שלהם מנקרא captivate...

לכל חברה בארצות הברית יש את הדגם שלה של galaxy s, זה בערך אותו פלאפון פשוט נראה קצת שונה חיצונית, אבל לדעתי הcaptivate והvibrant הכי יפים.

מי שאומר שאייפון 4 גרוע זה:
1. כי אין לו כסף לרכוש את המכשיר אז הוא ממציא דברים
2. יש לו שנאה כלפי אפל
3. הוא לא נגע והחזיק לעולם את המכשיר
4. הוא לא מבין שום דבר בטכנולוגיה ובטלפונים בפרט

אי אפשר לומר שמכשיר X יותר טוב מ Y כי זה תלוי בשימושים.
אחד שישתמש יותר בתוכניות ניהוליות ירוויח יותר מטלפונים עם מקלדת אמיתית ואפילו כאלו שמבוססים וינדוס וסוג של מחשבי כף יד.
אייפון זה נחמד בתור צעצוע למי שהשימושים שלו זה אינטרנט, שיחות, SMS, אפליקציות נחמדות וזה הכל.

2. יש לו שנאה כלפי אפל

אחד שישתמש יותר בתוכניות ניהוליות ירוויח יותר מטלפונים עם מקלדת אמיתית ואפילו כאלו שמבוססים וינדוס וסוג של מחשבי כף יד.
אייפון זה נחמד בתור צעצוע למי שהשימושים שלו זה אינטרנט, שיחות, SMS, אפליקציות נחמדות וזה הכל.
ויש כאלו שפשוט שונאים מגע

2. יש לו שנאה כלפי אפל

2 נובע מ1

• פותח/ת השרשור
IPHONE4 הכי טוב.
אהבתי תרגליים אבל יש הרבה עוד להוסיף

בחור, איפה כתוב לי שאני בילדר?
אם כבר אני רוצה להוריד, לא להוסיף, כמובן שזה לא בשלטתי, ונמשיך לעלות בדדליפט ובסקוואט בלי קשר.

אגב לגבי המכשירים, לדעתי הHTC DISIRE בכלל הכי טוב, iphone וsamsung galaxy לפי דעתי שוב שווים, אולי יתרון קל לiphone בגלל האפליקציות הרבות, למרות שאני מעדיף android וגם הsamsung galaxy יותר גדול ויש לו גם היתרונות על פני הiphone 4, אבל ההבדל העיקרי, הוא שלהביא iphone=800$, ולהביא samsung galaxy s=400$ ככה שהסמסונג בה-ר-ב-ה יותר שווה, כי תאכלס זה אותו פלאפון רק בחצי המחיר.

בחור, איפה כתוב לי שאני בילדר?
אם כבר אני רוצה להוריד, לא להוסיף, כמובן שזה לא בשלטתי, ונמשיך לעלות בדדליפט ובסקוואט בלי קשר.

אגב לגבי המכשירים, לדעתי הHTC DISIRE בכלל הכי טוב, iphone וsamsung galaxy לפי דעתי שוב שווים, אולי יתרון קל לiphone בגלל האפליקציות הרבות, למרות שאני מעדיף android וגם הsamsung galaxy יותר גדול ויש לו גם היתרונות על פני הiphone 4, אבל ההבדל העיקרי, הוא שלהביא iphone=800$, ולהביא samsung galaxy s=400$ ככה שהסמסונג בה-ר-ב-ה יותר שווה, כי תאכלס זה אותו פלאפון רק בחצי המחיר.

אבל אין לך היפרטרופיה משמעותית!
הייתי ממליץ על עבודה מבודדת לסיבים העמוקים של הואסטוס-מידיאליס מכונת פשיטת ברכיים כאשר הרגל מופנית כ 45 מעלות כלפי חוץ

רגליים מאוד מסיביות. אין ספק. הסקוואטים המטורפים עושים את העבודה

2. יש לו שנאה כלפי אפל

ובצד השני של המטבע.

מי שאומר שאייפון 4 הכי טוב זה:

1. כי יש לו בעצמו אייפון 4 והוא פאן בוי של אפל.
2. כי הוא לא קרא ביקורת אחת אובייקטיבית בנושא והוא מושפע רק מהפרסום ומהשיווק האגריסיבי של המכשירים.

כלל אצבע 🤡 מכשיר שטוב רק בזכות האפליקציות שלו הוא לא מכשיר טוב.

ובצד השני של המטבע.

מי שאומר שאייפון 4 הכי טוב זה:

1. כי יש לו בעצמו אייפון 4 והוא פאן בוי של אפל.
2. כי הוא לא קרא ביקורת אחת אובייקטיבית בנושא והוא מושפע רק מהפרסום ומהשיווק האגריסיבי של המכשירים.

כלל אצבע 🤡 מכשיר שטוב רק בזכות האפליקציות שלו הוא לא מכשיר טוב.

נגעת בכלל באייפון שאתה מדבר?
בכל מצב הוא לוקח כל פלאפון וזה מוכח בשוק שהוא הפלאפון הכי טוב שיש! מבחינת הטאץ' המצלמה המשחקים הגאדג'טים וכל דבר אחר אין טוב ממנו..
אם הפלאפון היה יותר זול ולכולם הייתה את האפשרות להחזיק אחד כזה, הרוב היו קונים אותו.
ואם כבר להשוות כל פלאפון שהוא לIPHONE זה הבלאק ברי.
ואני לא פאן בוי ולא נעליים והתנסיתי בסמסונג גלקסי אס החדש ובבלאקברי ובסוף קניתי את האייפון.. הדבר היחיד שאולי יכול להיות יותר נוח זה העיצוב של ממשק האנדרואיד שאותו אפשר בקלות להתקין על האייפון.

נגעתי הרבה באייפון. מרוב שזה כל כך נפוץ אי אפשר להתחמק מיזה.
וכמובן שאתה פאן בוי, אחרת לא היית כותב דברים כאלו שקריים.
מבחינת הטאץ' המצלמה המשחקים הגאדג'טים וכל דבר אחר אין טוב ממנו..
פחחח! חבוב, אתה צריך לקרוא ביקורות ומהר. חוץ מהטאצ' ומכמות האפליקציות, אין שום יתרון באייפון.
באיזה גלקסי אס התנסית? אם זה ב-i9000 והחלטת לקנות אייפון זה דיי עצוב.

אתה מוזמן להיכנס ל-gsmarena, השוואה יבשה בין הגלקסי לאייפון:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3275
ויש שם גם לינק לביקורת. בביקורת הם עוברים על כל תחום אפשרי במכשיר (גלישה, נגן, מסך, צילום וכו') ומשווים ביניהם. הגלקסי משאיר לאייפון אבק, למרות מחירו הנמוך משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית