ייעוץ סגירת כמה פינות ומתחיל סייקל

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
חבר שלי מתחיל את הסייקל הראשון שלו והוא לא סגור.

1. מחט להכנת של הכוריגון 21G מתאימה נכון?

2. מחט להזרקה של הטסט' אננ 23G\25G מתאימה? (מה עדיף)

3. אם הוא הולך לסופר פארם לא תהיה לו בעיה לקנות את המחטים? (מבחינת מרשם רופא)

4. כשמזריקים אז בכדי לבדוק שלא פגענו בוריד נותנים משיכה קטנה במזרק לבדוק שלא יוצא דם, אם לא פגענו בוריד אז מה אמור להימשך? (אם בכלל)

5. לא להתייחס לסעיף הזה הוא נתן לי מידע לא נכון.

6. בדרך שהוא מתכוון לעשות את זה, מתי לתת את שלושת הזריקות? (5000x3)

7. הסייקל ההזוי של הדילר:
Testosterone enanthate 1000mgs/EW 1-2
Testosterone enanthate 750mgs/EW 3-6
1-6 Dianabol 50mgs/ED
7-9 HCG 5000iu/EW
7-9 Nolvadex 20/20/20/ED​

8. מה לעשות בקשר לסייקל? לבכות או לצחוק?​

תודה רבה לכל העוזרים ! 🙌​

נערך לאחרונה:
50 מ"ג דיאנבול 6 שבועות לאחד ששוקל 67 בסייקל ראשון? :nono:
לא מבין בשאר אבל זה באמת צרם לי...

אני לא מבין הרבה אבל אני חושב שאם בן אדם מתחיל אפשר להספק גם טסט 500 מ"ג לשבוע.
ומה הקטע כאילו לשנות מינונים באמצע ?
אם הייתה שואל אותי אז עדיף לעשות סייקלים למתחילים כמו שאמרתי מיקודם ואולי גם 30 מ"ג דיאנבול ,
כי הגוף שלא לא רגיל חומר כזה ולא בטוח שכל מה שהוא יזריק יספק לו אצלו בגוף

• פותח/ת השרשור
האמת... כל הקטע עם הדילר ממש דפוק אני יודע את זה ואני יודע בדיוק איזה סייקל אני הולך להכריח אותו לעשות.
250 טסט פעמיים בשבוע
דיבול 30 מ"ג 4 שבועות
הכוריגון קצת בעייתי, אני אמרתי לו שיעשה לכל אורך הסייקל אבל הוא רוצה לתת קיק בסוף הסייקל.

בעיקר מה שבאמת חשוב לי זה כל הסעיפים האחרים.

• פותח/ת השרשור
טוב אני אמסור לו LOL
לגבי שאר הסעיפים אין איזה תשובה חותכת שתשתיק אותי פעם אחת ולתמיד? 😛

טוב אני אמסור לו LOL
לגבי שאר הסעיפים אין איזה תשובה חותכת שתשתיק אותי פעם אחת ולתמיד? 😛

תגיד לו שחבל על הבריאות וחבל על הכסף. ושבפעם הבאה אם הוא ירצה לעשות סייקל הוא יצטרך את אותו מינון או גבוה יותר כי הרצפטורים דורשים גירוי מתמיד וברגע הכנסת כמות מסויימת הגוף "מזהה" את זה. מעבר לכך יש diminishing return זאת אומרת שאתה לא תקבל יותר תוצאות על על מינון גבוה יותר אלה רק יותר תופעות לוואי. והתאוששות איטית יותר בסוף הסייקל.

לגבי PCT מה הרציונל שלו לתת קיק בבסוף הסייקל ותגיד לו שאם הוא הולך לקחת 500 יחידות בשבוע בסוף הסייקל זה לא מסםיק כדי להביא להתאוששות..

קיצר חבר שלך טמבל.

• פותח/ת השרשור
תגיד לו שחבל על הבריאות וחבל על הכסף. ושבפעם הבאה אם הוא ירצה לעשות סייקל הוא יצטרך את אותו מינון או גבוה יותר כי הרצפטורים דורשים גירוי מתמיד וברגע הכנסת כמות מסויימת הגוף "מזהה" את זה. מעבר לכך יש diminishing return זאת אומרת שאתה לא תקבל יותר תוצאות על על מינון גבוה יותר אלה רק יותר תופעות לוואי. והתאוששות איטית יותר בסוף הסייקל.

לגבי PCT מה הרציונל שלו לתת קיק בבסוף הסייקל ותגיד לו שאם הוא הולך לקחת 500 יחידות בשבוע בסוף הסייקל זה לא מסםיק כדי להביא להתאוששות..

קיצר חבר שלך טמבל.

תודה רבה על התשובה וסליחה אני תיקנתי את הסייקל לגבי הPCT
הוא אמר לי שהוא התבלבל וזה לא 500 אלא 5000IU בשלושה שבועות האחרונים של הסייקל

• פותח/ת השרשור
ואני מסכים איתך לא ב100% אלא ב1000% שהוא טמבל..
כרגע יש לו 3 HCG שבכל אחד יש 5000IU, לפי המדריכים העדכניים מספיק לו רק אחד של 5000IU ולפצל אותו במשך הסייקל נכון? (או יותר נכון 2 של 5000IU כי הוא מחזיק רק חודש במקרר 😛)

לא רציתי להספים אז ערכתי את התגובה!

מדריך קצר להכנת HCG:

ציוד:
1 מזרק 2.5CC
1 מחט 18G/21G
בקבוק מים בקטריאוסטטים שהיה במקרר- לא מים סטריליים אשר מגיעים עם ה HCG
1 אמפולה HCG 5000IU
1 ויאל ריק 5ML סטרילי

כדי להכין את ה HCG יש לדעת מראש את המינון שרוצים לקחת, נניח שהמינון הוא 200IU בזריקה אחת.
שוברים את הראש של האמפולה HCG, שואבים 2.5ML מבקבוק המים בקטריאוסטטים (ניתן לרכוש ברחבי האינטרנט - אפשר לחפש ב EBAY), מזריקים חלק מהמים לתוך האבקת הHCG ומערבבים תוך סיבוב קליל של האמפולה ושואבים את התמיסה בחזרה לתוך המזרק. (קטע וידאו של הכנת HCG בתגובה הבאה).
לחטא את הויאל עם אלכוהול ומכניסים את המזרק לתוך הויאל הריק, מזריקים את כל התכולה לתוך הויאל בעדינות כדי לא להרוס את ה HCG ושומרים במקרר.
כל 0.1 מ"ל של תמיסה שווה ל 200IU.
את ה HCG לוקחים עם מזרק אינסולין, במזרק אינסולין של 1 מ"ל יש יחידות מידה עד 100, יש לשאוב עד הקו של ה 10, זה המינון 200IU.
ה HCG יכול להחזיק מעמד חודש ימים, מעבר החומר נהרס.

לגבי החישוב, הבנתי את החישוב אבל כאשר אנחנו מערבבים את הHCG אז זה לא יוצא כמות יותר גדולה?

החישוב שלך הוא כזה:

2.5 : 25 = 0.1

אבל מה שקורה זה שלאחר שעירבבנו את הכוריגון עם ה 2.5 מים אז זה כבר לא 2.5 תמיסה אלא יותר. (תקנו אותי אם אני טועה)
ואז בעצם מה שקורה זה שהמשוואה הזאת של 2.5 : 25 = 0.1 לא נכונה כי הכמות היא כבר לא 2.5 אלא קצת יותר ואז בעצם נוצר מצב ש 0.1מ"ל לא שווה ערך ל 200IU אלא קצת פחות.

אני לא יודע אם ההבדל הוא שולי של +-5IU או שההבדל הוא משמעותי של -+100IU ולכן אני שואל את זה.

נערך לאחרונה:
ואני מסכים איתך לא ב100% אלא ב1000% שהוא טמבל..
כרגע יש לו 3 HCG שבכל אחד יש 5000IU, לפי המדריכים העדכניים מספיק לו רק אחד של 5000IU ולפצל אותו במשך הסייקל נכון? (או יותר נכון 2 של 5000IU כי הוא מחזיק רק חודש במקרר 😛)

לא רציתי להספים אז ערכתי את התגובה!

לגבי החישוב, הבנתי את החישוב אבל כאשר אנחנו מערבבים את הHCG אז זה לא יוצא כמות יותר גדולה?

החישוב שלך הוא כזה:

2.5 : 25 = 0.1

אבל מה שקורה זה שלאחר שעירבבנו את הכוריגון עם ה 2.5 מים אז זה כבר לא 2.5 תמיסה אלא יותר. (תקנו אותי אם אני טועה)
ואז בעצם מה שקורה זה שהמשוואה הזאת של 2.5 : 25 = 0.1 לא נכונה כי הכמות היא כבר לא 2.5 אלא קצת יותר ואז בעצם נוצר מצב ש 0.1מ"ל לא שווה ערך ל 200IU אלא קצת פחות.

אני לא יודע אם ההבדל הוא שולי של +-5IU או שההבדל הוא משמעותי של -+100IU ולכן אני שואל את זה.

לא כל כך הבנתי למה הכוונה. HCG זה אמפולה של 5000יחידות . זאת אומרת אתה מקבל 5000 יחידות לאחר הוספה של של 1CC מים זאת אמרת ש 0.5 CC זה 2500 יחידות ן 0.25 CC זה 1250 יחידות.

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שכאשר יש לך ביד אחת 1CC וביד השניה את ה5000IU HCG ואתה מערבב את שניהם ביחד אז כבר אין לך 1CC אלא קצת יותר.

אם יש לך 1CC מים ואתה מערבב את זה עם סירופ פטל אז כבר אין לך 1CC בגלל ההתווספות של הפטל.

מטאפורה מטומטמת אבל זה אותו עיקרון חח

זה נכון מה שאמרתי לגבי הערבוב של הHCG או שאני סתם פאקין מתעסק בקקה עכשיו?

אגב מה אתה אומר על שאר השאלות?

חבר שלי מתחיל את הסייקל הראשון שלו והוא לא סגור.

1. מחט להכנת של הכוריגון 21G מתאימה נכון?
מזה משנה איזה מחט?? זה רק בשביל לשאוב את המים הבקטריוסטטים..
2. מחט להזרקה של הטסט' אננ 23G\25G מתאימה? (מה עדיף)
23G, ה25 קצרה מידי להזרקה באיזורים מסויימים..
3. אם הוא הולך לסופר פארם לא תהיה לו בעיה לקנות את המחטים? (מבחינת מרשם רופא)
עשוייה להיות בעיה..
4. כשמזריקים אז בכדי לבדוק שלא פגענו בוריד נותנים משיכה קטנה במזרק לבדוק שלא יוצא דם, אם לא פגענו בוריד אז מה אמור להימשך? (אם בכלל)
נכון
5. לא להתייחס לסעיף הזה הוא נתן לי מידע לא נכון.

6. בדרך שהוא מתכוון לעשות את זה, מתי לתת את שלושת הזריקות? (5000x3)

7. הסייקל ההזוי של הדילר:
Testosterone enanthate 1000mgs/EW 1-2
Testosterone enanthate 750mgs/EW 3-6
1-6 Dianabol 50mgs/ED
7-9 HCG 5000iu/EW
7-9 Nolvadex 20/20/20/ED​

8. מה לעשות בקשר לסייקל? לבכות או לצחוק?​

תודה רבה לכל העוזרים ! 🙌​

בנוגע לשאלה האחרונה שלך, הכוונה היא ל1cc לאחר הוספת המים ולא לפני, נראה לך הגיוני להזריק אבקה כאילו ??

• פותח/ת השרשור
מזל טוב על המשתמש כבוד back-man !

דרך אגב אתם חייבים לשמוע משהו מצחיק..
כמה חפרתי על הסייקל המזדיין שלו? כמה שאלות מגוכחות? (שאגב ידעתי את התשובה אבל הוא רצה לראות את זה במו עיניו)

שורה תחתונה, הוא התחיל את הסייקל ביום שבת והיה את המבול האכזרי הזה לכמה ימים זוכרים?
קיצר כל החדר כושר שלו מוצף והוא לא יכול להתאמן שבוע LOL LOL

מרפי הזה לפעמים יכול להיות מצחיק חח

וואי איזה באסה זה, אני זוכר כשתכננתי את הסייקל הראשון ויצא יום כיפור באמצע, ראיתי שזה לא יסתדר לי עם האימונים אז דחיתי אותו..

אבל בתכלס אין לו ממה להתבאס בכל מקרה לוקח זמן עד שהטסט' יגיע לרמות גבוהות בדם והוא יתחיל להרגיש ולראות תוצאות, עניין של כמה שבועות...

באק מאן, מחט G23 מתאימה להזרקת הטסט' בישבן ?

איזה מחט בעיקרון, הכי טובה לכך ?

אין הבדל בגודל המחט החומר יכנס אך יש להזריק את החומר לאט לאט ולא בבום מה שכן מחט גדולה עלולה להשאיר סימן מכוער ונפיחןת כך שהשיקול הוא שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית