הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ילדודס איזה סייקלים אתם מתכננים לחורף

מצב
השרשור נעול

DUCATI999

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
9
70
0
🤘🤘🤘
עוד מעט חורף ועונת הסייקלים הכבדים מתחילה!
איזה סייקלים אתם מתכננים לחורף חבר'ה?
אני אישית כרגע חזרתי מפציעה די מציקה בכתף ובסוף החודש הזה אני מתחיל סוסטנון על 750 מ"ג כנראה למשך 10 שבועות
נתונים עכשויים - 92 קילו על מטר 80, 15 אחוז שומן ומטה, מקוה להגיע לסביבות ה 100 קילו עד סוף החודש ...
אה כן... מי שלא נאה לו שלא יגיב, לא פתחתי תאשכול כדי שכל מי שבא לו יתחיל להעביר ביקורות וכאלה ...

• פותח/ת השרשור
איך ידעתי שיתחילו פה דיבורים על סינטרופ, לא נמאס לאפחד לחפור על זה?
לא אוהבים תפירמה? אל תקנו אותה וזהו, כן אוהבים אותה? קנו אותה תשתמשו ותפסיקו להתוכח
מה שכן...
כמעט אפחד לא פירט איזה סייקל הוא הולך לעשות... חח איפה כל הסטרואידניקים, לא להתביש חבר'ה
🙄

איך ידעתי שיתחילו פה דיבורים על סינטרופ, לא נמאס לאפחד לחפור על זה?
לא אוהבים תפירמה? אל תקנו אותה וזהו, כן אוהבים אותה? קנו אותה תשתמשו ותפסיקו להתוכח
מה שכן...
כמעט אפחד לא פירט איזה סייקל הוא הולך לעשות... חח איפה כל הסטרואידניקים, לא להתביש חבר'ה
🙄

זה הולך למעבר ל"אם אתה אוהב את הפירמה או לא"
במציאות של היום ,שהכל UGL כמעט ,צריך לדעת לברור מוצרים ,לסיינטרופ יש מוצרים שהם מצויינים ,ויש מוצרים שהם קצת פחות ,פשוט צריך לדעת לעשות תחקיר בשטח .

• פותח/ת השרשור
תפסיק לחפור על סינטרופ אחי, ותרשום איזה סייקל אתה מתכנן, נראה לי לך יהיה סייקל מענין 😃

😵‍💫🥊:Sync-0h5y1d7:אשמח לקבל אינפורמציה רצינית לגבי ספקים בארץ ובעיקר תשובות לשאלות בנושא סייקל ראשון PCT
ועוד

חבר,

כאן לא סוחרים ולא נותנים שום מידע על ספקים בפורום, קיבלת תשובה בה"פ, נא הפנם את התשובה ולהבא המנע מהקפצות שרשורים ישנים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית