הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"קנה רכב קבל רובה" - אין על האמריקאים

אנשים שלא גרים בארה"ב לא יבינו בחיים למה טוב וכדאי להחזיק אקדח בבית שלך.

• פותח/ת השרשור
המממ, בשביל שתהיה לך את האפשרות להגן על עצמך בשעת הצורך? זה לא כ"כ קשה...

כן אבל אתה לא מבין את זה בכלל עד שאתה לא גר בארה"ב ומבין כמה מטורפים מסתובבים ברחובות.

בלוס אנג'לס לא יוצאים מהאוטו, ככה שאין מה להסתובב ברחוב אין לך לאן להגיע בדיוק ברגל.

זה מזכיר לי איזה סרט נורא ישן. שאני לא זוכר את שמו

שאיזה זוג נגמר לו הדלק במכונית בלילה בעיר עיר בארה"ב.

וחטפו את הבחורה רצו להפוך אותה לזונה (ואיזה סרסור רצה לבדוק את הסחורה), הוא הסתבך עם המאפיה, גנבו להם את המכונית ועוד כל מיני דברים.

זה מזכיר לי איזה סרט נורא ישן. שאני לא זוכר את שמו

שאיזה זוג נגמר לו הדלק במכונית בלילה בעיר עיר בארה"ב.

וחטפו את הבחורה רצו להפוך אותה לזונה (ואיזה סרסור רצה לבדוק את הסחורה), הוא הסתבך עם המאפיה, גנבו להם את המכונית ועוד כל מיני דברים.

נראה לי שאתה מתכוון לBreakdown עם קורט ראסל...

ומה לגבי קלצ'ניקוב?
קלצ'ניקוב יותר טוב, יש לו מחסנית יותר גדולה, ככה שאם אתה עקום יש לך איך לתקן את זה.

כי פה מאוד בטוח ושלוו. אין מצב שתסתובב ברחוב ופתאום, סתם דוגמה, ידפקו לך קסדה בראש ותמות.

בארץ פי 10 אם לא 20 יותר בטוח בלילות ובכלל ברחובות מאשר ארה"ב.

קלצ'ניקוב יותר טוב, יש לו מחסנית יותר גדולה, ככה שאם אתה עקום יש לך איך לתקן את זה.

בארץ פי 10 אם לא 20 יותר בטוח בלילות ובכלל ברחובות מאשר ארה"ב.
חייב להסכים עם זה, לא פעם חזרתי הביתה ב3,4,5 ואפילו 6 שאנשים כבר יוצאים לעבודה ופשוט או שהיה זקנים מטיילים או שהיה פשוט שומם או חברים שלך מהבית ספר , בקיצור לא דברים מאיימים.

אי אפשר להשוות בכלל את ישראל לארה"ב בביטחון.
בארה"ב אם למישהו יצא לטייל הכל טוב יפה ונחמד , לגור שם זה סרט אחר לגמרי [ומדבר אחד שגר שם]
בדאוןטאון כל ההומלסים בכל פינה באור עוד בסדר [למרות שזה דיי מדכא ליראות את זה כל מקום כל שנייה] בלילה תנסו ללכת לידם....
בלילה אי אפשר בכלל להסתובב חוץ מהשכונה שלך [וגם זה תלוי מאוד איפה אתה גר]
לא לדבר בכלל על זה ששמה גונבים ילדים..
המצב בכללי של הילדות שם על הפנים כמעט כולם מעשנים חשיש הפלוס היחידי הוא ששמה מזיינים על ימין ועל שמאל בגיל 14-17 חח
יש שם מנטאליות שונה מאוד ולא מאמין שאני יחזור לגור שם המקסימום זה לעבוד\קולג'
מה איתך משה מצטער שעברת לשם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית