הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה נעלי All-star לקנות לאימונים

• פותח/ת השרשור napox
  • פורסם בתאריך
אתה קונה allstar בגלל הסוליות השטוחות והדחוסות. אבל רצוי לבחור עם עקב גבוה כי זה מחזיק יותר טוב את העקב.

אני קניתי נמוכות בגלל שגם הייתי צריך נעלי הליכה ואהבתי את הדגם, גם הרגיש לי נוח עם הסקוואט
המוגבהות כמו שמעלי אמר, תופסות חזק יותר את הרגל, אומנם אני לא יודע עד כמה קריטי ההבדל בין נמוכות למוגבהות
בכל מקרה השחור לבן \ לבן הכי יפות

ממליץ לך על האתר
www.shoebuy.com
קניתי מהם הרבה פעמים, המשלוח חינם גם הלוך וגם חזור במידה ואתה לא מרוצה ממה שקנית או שהמידה לא טובה (ואתה כמובן מקבל גם החזר מלא).
יש להם כל הזמן מבצעים או דרך האתר או דרך קופונים במייל - היום ספציפית יש מבצע ל20% הנחה אבל סביר להניח שכל החג הם ישימו הנחות כאלו או אפילו יותר טובות.
חוצמזה הם מוכרים גם otomix, לא יצא לי להתאמן איתן אבל שמעתי ביקורות טובות למי שמחפש נעליים עם קצת יותר בשר.

אממ, איך אתה בטוח ? כתוב מידות 11,12,13.
אם אני זוכר נכון 11 זה בערך 45 ?
או שאני טועה ?

ומה עם אלה :
http://www.finishline.com/store/pro...huck-taylor-hi/_/A-25409?productId=prod658622
?

בארה"ב מחלקים את המידות לתינוקות, ילדים/נוער , ומבוגרים. לדוגמה - יכול להיות לך מידה 12 של ילד ומידה 12 של מבוגר. פשוט תגדיר את החיפוש באתר לגברים ואז תבחר במידה והוא יתן לך את כל האופציות. חבל להזמין נעל ולגלות שבטעות הזמנת משהו שלא במידה שלך.

• פותח/ת השרשור
בארה"ב מחלקים את המידות לתינוקות, ילדים/נוער , ומבוגרים. לדוגמה - יכול להיות לך מידה 12 של ילד ומידה 12 של מבוגר. פשוט תגדיר את החיפוש באתר לגברים ואז תבחר במידה והוא יתן לך את כל האופציות. חבל להזמין נעל ולגלות שבטעות הזמנת משהו שלא במידה שלך.
אחלה, תודה 😃

אני חושב שאני יקנה את
http://www.finishline.com/store/pro...huck-taylor-hi/_/A-25409?productId=prod658622

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית