הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האח הגדול 3-עושים הכל בשביל להתפרסם??

• פותח/ת השרשור Peace
  • פורסם בתאריך

Peace

משתמש מתחיל
275
2
נק' מוניטין:
95
275
2
מישהו ראה את הנשיקה של הבנות אתמול? שיכורות רצח היו, אני צופה סקס בעונה הזאת.

(עצוב מה שהולך במדינה הזאת מיום ליום)

נערך לאחרונה:
מה שהכי משגע אותי זה שעל כל דבר קטן סוגרים לכולם את השידור עד שמבהירים למשתתפים שהם היו לא בסדר
בכל העולם מצלמים אותם מזדיינים ופה סוגרים מסך כשמדברים על איזה ריב או נשיקה לא במקום
בגלל דברים כאלה אסור לראות את זה בכלל או שנותנים לראות או שלא רואים בכלל

היפה והחנון מזויף. מישהי משם הייתה לי איתי בכיתה. היא לא כזאת סתומה.

היפה והחנון מזויף. מישהי משם הייתה לי איתי בכיתה. היא לא כזאת סתומה.

מה!? תוכניות ריאליטי זה מזויף?! הייתי בטוח שהתוכניות האלה לא רוצות לעשות כסף אלה הם עושים את התוכניות מתאמי בידור טהורים

מה!? תוכניות ריאליטי זה מזויף?! הייתי בטוח שהתוכניות האלה לא רוצות לעשות כסף אלה הם עושים את התוכניות מתאמי בידור טהורים
אין לי מושג. בחיי לא ראיתי תכנית ריאליטי ישראלית.

אם אני בצינוק חודשיים וחצי לבד בלי אור אולי זה מבדר.

הריאליטי היחיד שאני רואה זה המירוץ למיליון (המקור). יש שם אנשים חכמים, פיקחים, חרוצים ומוכשרים שכיף לראות אותם מתחרים. כמובן שגם שם ההפקה מעורבת מעל ומעבר, במיוחד בבחירת המשתתפים הקבועה (ההומואים, הזקנים, הפריקים, השחורים, הרגילים, הכוסיות, האחים, החברים הטובים).

אבל הייתי מעז לומר שזה די אמיתי.

• פותח/ת השרשור
בכל עונה חדשה של האח הגדול מנסים למצוא אנשים שיעוררו עניין, לדעתי מצאו יותר מידי אנשים חסרי ביטחון שיעשו הכל על מנת ליצור אהדה, הבחורות שם חסרות ביטחון בצורה מטורפת מה שגורם להן לעשות שטויות ולנסות לקבל את תשומת ליבם שם הבנים בכל מחיר, אני מעריך שחלק מהן יצאו החוצה עם פגיעה תדמיתית קשה עם השטויות שהן יעשו.

בכל עונה חדשה של האח הגדול מנסים למצוא אנשים שיעוררו עניין, לדעתי מצאו יותר מידי אנשים חסרי ביטחון שיעשו הכל על מנת ליצור אהדה, הבחורות שם חסרות ביטחון בצורה מטורפת מה שגורם להן לעשות שטויות ולנסות לקבל את תשומת ליבם שם הבנים בכל מחיר, אני מעריך שחלק מהן יצאו החוצה עם פגיעה תדמיתית קשה עם השטויות שהן יעשו.

אני מוכן לעשות עסקה: יהיה סקס ובתמורה הם ייצאו עם פגיעה תדמיתית 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית