הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבועיים ראשונים בשטח

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
השבוע בטירונות יש לי שבועיים ראשונים (אני סוגר) בשטח, יש המלצות או טיפים איך לשרוד? איך למנוע שפשפות בלי מקלחות, ציוד ספציפי, עוד אוכל וכול
תודה

שבועיים בשטח אומר שאת השבת סוגרים בשטח? או שחוזרים לשבת בבסיס ויורדים שוב מוצ"ש?

בכל מקרה קח איתך הרבה גרביים\תחתונים להחלפה, שפופרת של משחה נגד פטריות לשפשפת, קצת צ'ופרים שיהיה משהו לנשנש להעביר את השביזות, פלאפון כמובן תשתמש בקמצנות שלא תיגמר הבטריה ובגדים נוחים ליום שבת.

כל זה בהנחה שאתם לא יורדים לשטח במסע פילים ואז כל מה שאתה לוקח יהיה עליך 😵

אל תביא חטיפים גדולים מידי כי אסור להביא אוכל משלך לשטח בטירונות. תביא כול מיני דברים קטנים ותגיד שאתה צריך לחרבן ובעצם תלך לאכול למה לא יהיה לכם בכלל הרבה אוכל. זה 12 איש על מנת קרב.
תביא איתך פנס כי הצבא לא מספק וזה חשוב לשפשפות תביא משחה ובגלל שזה טירונות (קרבית?) כול מה שיש לי להגיד זה, תיהיה חזק 🤡

אל תביא חטיפים גדולים מידי כי אסור להביא אוכל משלך לשטח בטירונות. תביא כול מיני דברים קטנים ותגיד שאתה צריך לחרבן ובעצם תלך לאכול למה לא יהיה לכם בכלל הרבה אוכל. זה 12 איש על מנת קרב.
תביא איתך פנס כי הצבא לא מספק וזה חשוב לשפשפות תביא משחה ובגלל שזה טירונות (קרבית?) כול מה שיש לי להגיד זה, תיהיה חזק 🤡

למד לדבר שטויות? למה החלטת שאסור להביא אוכל לשטח? לכל מקום יש את הנהלים שלו, זה לא נכון להכליל, אני מכיר מקומות שאסור, אצלנו היה דווקא מותר.

לגבי ההערה השניה שלך: זה הדבר הכי סוציומטי ודוחה שאפשר לעשות. בנוסף, אם אסור להביא חטיפים יש לזה סיבה כי מישהוא ככה החליט, אם זה מוצדק או לא זה עניין אחר, אם אסור אז אסור, לא מבלפים בדברים האלה: 1.זה מגעיל 2.פאק באמינות 3.תתמודד עם הקושי-זה חלק מהעניין.

למה החלטת שזה 12 איש על מנת קרב? אולי(!!) בשבוע מלחמה זה ככה וגם זה אני לא בטוח. בשבועות שטח רגילים תאכל עד שתתפוצץ, בד"כ לא חסר אוכל.

פנס זה נכון, באמת כדאי להביא.

למד לדבר שטויות? למה החלטת שאסור להביא אוכל לשטח? לכל מקום יש את הנהלים שלו, זה לא נכון להכליל, אני מכיר מקומות שאסור, אצלנו היה דווקא מותר.

לגבי ההערה השניה שלך: זה הדבר הכי סוציומטי ודוחה שאפשר לעשות. בנוסף, אם אסור להביא חטיפים יש לזה סיבה כי מישהוא ככה החליט, אם זה מוצדק או לא זה עניין אחר, אם אסור אז אסור, לא מבלפים בדברים האלה: 1.זה מגעיל 2.פאק באמינות 3.תתמודד עם הקושי-זה חלק מהעניין.

למה החלטת שזה 12 איש על מנת קרב? אולי(!!) בשבוע מלחמה זה ככה וגם זה אני לא בטוח. בשבועות שטח רגילים תאכל עד שתתפוצץ, בד"כ לא חסר אוכל.

פנס זה נכון, באמת כדאי להביא.

בטירונות שלי היה אסור להביא אוכל משלך לשטח רק באימון מתקדם כשהייתה הקלת נהלים הרשו לנו.
אסור להביא חטיפים כי זה טירונות וטירונים צריכים לסבול, אם הוא רוצה להתמודד עם הקושי אז הוא לא היה שואל פה שאלות איך לעזור לו שיהיה לו יותר קל.

ההגדרה של מנת קרה זה 3 ארוחות ביום ל4 אנשים, כלומר 12 מנות. אני ירדתי 10 קילו בטירונות בגלל השטויות האלה

אתה שבועיים בשטח או חוזר וסוגר?

בתכלס...
אם אתה לוקח כדורים כלשהוא כשאתה לא מרגיש טוב תביא. אקמול, אופטלגין אנערף. אני חזרתי חולה מהשבוע שטח וחזרתי לסגור. למרות שבצבא תמיד כשהיה לי חום הוא עבר תוך יום ולא הספקתי להוציא גימלים 😛

נגד שפשפות... את השפשפת הכי גרועה שהייתה לי קיבלתי בשבוע הזה. כל התחתונים שלי היו עם כמו נוזל כזה. כן זה מגעיל אבל העור פצוע והוא מפריש כמו מים. עד היום יש לי שם סימנים כאלה אני חושב שזה סוג של פטריה 🙄
תחתוני בוקסר, זה א' ב' נגד שפשפות. קרם אלוורה תביא אם יש לך. למרות שהפיתרון הכי טוב זה לדפוק מקלחת לנקות את המקום טוב טוב ולהיות עם תחתון משוחרר (או בלי 😛)
המקלחת זה רק בהנחה שאת השפשפת תקבל כשתחזרו לבסיס
לא יודע מה להגיד לך. תנסה לשמור על האיזור הזה כמה שיותר נקי. לפחות זה לא קיץ עכשיו.
אפילו תנקה אותו עם מגבונים לחים. רציני לגמרי

בטח יהיה קר. לא יודע מה מותר לכם להביא ומה אמרו לכם שמותר או אסור. אם יש לך מקום תביא משהו חם, אלה אם כן לא אכפת לך להיות עם סקביאס 😛
השק שינה הצבאי נראה לי קוראים לזה מומיה מחמם לאללה.

• פותח/ת השרשור
הטירונות היא בדרום, טירונות קרבית
אני לא לגמרי בטוח לגבי הסגירה, אני בטוח סוגר, אבל לא יודע אם זה בשטח או בבסיס. לקחתי בנתיים 4 גטקסים ו4 גופיות חמות, כל מיני ציוד מחמם (מחמם צוואר, צעיף, כפפות וכול,אם לא ירשו לי אז זה לפחות ללילה \ שבת)
יש לי בנתיים משחה שנקראת "פטריון", אלווארה ובייבי פסטה למרות שהיא מעצבנת. יש לי כמובן גם בוקסרים ארוכים... אני פשוט לא יודע מה לקחת לאכול

• פותח/ת השרשור
מה עם מנות חמות? כדי לקחת פינגאן לקפה? יהיו מים חמים?

מומין טרול,יש לך המלצות לגבי משחות נגד שפשפת?

כתבתי על זה פעם כן, המשחה הכי מומלצת נקראת "דרמקומבין" נמכרת בכל בית-מרקחת.

אני למוד פטריות\שפשפות ועברתי הרבה משחות. זאת הכי מומלצת ומאז אני לא מחליף אותה.

פאלה: לדעתי סתם תיראה מוזר עם מנות-חמות בשטח מה שגם שרוב הסיכוי שלא יסכימו לך לאכול אותה.(אם בכלל הם יצליחו להגיע בשלום עד לשטח)

לגבי הקפה-תשמור את זה למילואים.
מים חמים כנראה לא יהיה, מה שאומר שתצטרך לקחת גם גזייה=עוד משקל.
גם לא יהיה זמן וגם רוב הסיכויים שלא יסכימו אלא בשעת ת"ש ואז הדבר האחרון שיהיה לך כח זה להכין קפה, אתה לא תרצה לבזבז חצי שעה מהשעת ת"ש שלך בשביל להכין קפה מבושל לחבר'ה.

חוץ מזה הלו זה צבא פה!! קצת שטח, קצת לאכול חול, קצת להרגיש מחוץ לבית!! אף אחד לא מת עוד משבועיים שטח.

תיקח פנס,זה העצה הכי טובה. עוד קצת משחות וכאלה. לא צריך להגזים, אתה יוצא לשטח לא לטיול של הצופים, גם אם יהיה חסר משהו תוכל לקחת מחבר, וגם אם לא אז יהיה קצת קשה לא נורא 😃

תכלס גם רוב הסיכויים שתיהיה שבוז מת וכל מה שתרצה זה לישון ולא ממש תחשוב על מנות חמות 😛

מנסיוני השיטה הכי טובה למנוע שפשפת היא ללכת קומנדו...
געטקס זה סבבה לישון איתם אבל בפעילות וכאלה אני לא ממליץ, זה נהיה חם מאוד ואי אפשר להוריד באמצע. קנה גרביים טובות ואיכותיות וחולצה טרמית שמנדפת זיעה. וחוץ מפנס שהמליצו אני ממליץ גם על אולר פלייר איכותי (גרבר/לדרמן) במיוחד אם אתה בקרבי , זה ישרת אותך טוב עד סוף השירות.

מנות חמות זה לא אוכל. תביא חלבה. אבל בגדול, מנות קרב מספקות -במיוחד אם אתה תחליף עם הכוסיות את הטונה בשתי לופים.

• פותח/ת השרשור
סה"כ רציתי לראות אם אני יכול להגיע לשבועיים האלה צעד אחד לפני כולם, אני לא מתבכיין או משהו, אני אחד שאוהב לאכול חול 😲 קיבלתי הרבה קפה ושמעתי הרבה על קפה וצבא, אז חשבתי שבשטח בד"כ עושים קפה כי עד עכשיו לא יצא לי לשתות קפה בכלל (אני לא שותה קפה בכלל ד"א אבל לא יזיק בשטח)
יש לי פנס אחר, פנס שצריך ללחוץ על הצדדים כמה שניות ויש אור למס' דקות

לגבי הלדרמן - אמא שלי הביאה לי מכשיר דומה, נראה קצת מוזק כי הוא מאוד איטי ורוב הדברים שם לא נראים לי חדים (יכול להיות שזה אני) עד כמה הוא שימושי?

לבחור ששאל: מוד"ש

נערך לאחרונה:
אולי קצת מאוחר מדי, אבל מנסיון אישי אתה יכול אולי לחסוך את השפשפות עם המשחה
"אקילן ספורט", לי אישית זה עוזר.
למה לטפל בשפשפת אם אפשר למנוע אותה? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית