הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה מוזרה בsamsung galaxy s captivate

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אולי במקרה יהיה פה משהו שידע מה לעשות...
אז ככה זה הסיפור
קניתי samsung galaxy s captivate i897 מebay
הפלאפון פרוץ+unlocked והכל עובד יופי.
בנוסף לסמסונג יש לי גם sony erricsson k850i, ואני מדי פעם מעביר את הסים קארד בינהם, למשל כשאני הולך לחדר כושר, אני לוקח את הסוני אריקסון בשביל הmp3 והמצלמה הטובה שלו, ובעיקר כי אני מפחד שיקרה משהו לסמסונג.
עשיתי את זה מלא פעמים, רק שאתמול כחזרתי, והחזרתי את הסים קארד שלי, להפתעתי הסמסונג מבקש ממני קוד לסים, כאילו המכשיר לא unlocked, והוא כן... ניסיתי להחזיר את הסים לסוני אריקסון והוא פועל טוב, וניסיתי לשים סים אחר בסמסונג גאלקסי, כדי לבדוק אם במקרה זה הסים שננעל ולא הפלאפון, וגם מבקש סיסמא, בקיצור הפלאפון ננעל לי באופו מסתורי...

אז בקיצור, אם למשהו יש מושג מה לאזעזל יכול היה לקרות פה, או איך פותרים את המצב, או איך פותחים שוב(אם הוא באמת ננעל) את הפלאפון, אהיה אסיר תודה:)

אם אני מבין מה שאתה אומר, זה לא קוד של הטלפון אלא הוא מבקש PIN של הסים קארד. יכול להיות שהפעלת את זה איכשהו. תיכנס ל-Settings ומשם תמצא איך מבטלים את הבקשה של ה-PIN כל פעם שאתה מכניס את הכרטיס מחדש (אין לי כאן אנדרויד אבל זה ב-settings).
אם המכשיר היה locked הוא לא היה מבקש קוד, הוא פשוט לא היה מחבר אותך לרשת.

• פותח/ת השרשור
nope זה לא זה, האופציה בכלל לא מסומנת אצלי... בקטנה אני אקח אותו היום למקום שיגיד לי בדיוק מה זה.
קראתי באינטרנט שזה קרה לעוד כמה אנשים... מוזר מאוד.

אולי זה קוד ה-PUK?
מוזר מאוד... תעדכן, מעניין אותי לדעת מה זה. לא נתקלתי בדבר כזה עדיין.

• פותח/ת השרשור
נופ, לא הpuk, דברתי עם אורנג וניסיתי תקודם שלהם לא עזר, כנראה שזה המכשיר שננעל כי הוא לא מעלה שום סים, נתתי את זה למעבדה שיפתחו.

מאוד מוזר. אני יכול לחשוב רק על אפשרות אחת, אבל היא די זניחה. מאיפה קנית את המכשיר?

• פותח/ת השרשור
ebay
חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה קרה לעוד אנשים, אולי בגלל החלפת הסים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית