הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד יראה אייפון 5? iPhone 5

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
כיצד יראה האייפון העתידי? קונספטים של מכשיר ה-iPhone 5

מיכאל ויצמן | 12 דצמבר 2010 |

כיצד יראה הדגם הבא של אייפון? מעצבים מכל העולם מעלים השערות ומיישמים חלומות לתוך אבות הטיפוס, החלטנו להראות שלושה מהם.

Apple iPhone nano
בהתחשב שחברת נוקיה הוציאה את הגרסה המוקטנת של N97 ומייד אחריה סוני אריקסון "הולידו" את האח הקטן לבית Xperia X10, מעצבי Joy Studios (גרמניה) החליטו להציב ניסיון זה על דגמי אייפון ופרסמו קונספט ל- iPhone nano. מה שיצא זה השילוב המסקרן של הסמארטפון המוכר לבין אייפוד נאנו מהדור האחרון.
המידות של ה-iPhone nano הינם הרבה יותר קטנות מהמידות של האייפון הרגיל. המסך הצטמק ל-2,9 אינץ' והתצוגה קטנה ל-780×480 פיקסלים. מצד שני, לגוף הוצב תפס חדש שנלקח מהמודל של אייפוד נאנו האחרון. הפעילות הפיזית במכשיר לא נפגע עקב הקטנתו. רשתות דור שלישי ו-WiFi, ה-Bluetooth נותרו במכשיר כמו גם מקלט GPS, מצלמת 5 מגה פיקסלים עם פלאש ויכולת צילום באיכות HD וכמות הזיכרון נותרה בין 4 ל-16 ג'יגה בייט. מסקרן אם אפל תלך בדרך, בה הלכו כבר כל היצרניות האחרות.

דק דק דק
האתר HandyFlash מציע גם הוא אבטיפוס לסמארטפון של הדור החדש. המראה החיצוני דומה מאוד לאייפון 4, אך הדגם הוא כל כך דק, שהמכשיר נראה שטוח. אייפון 5 לדברי האתר יהיה סגור במעטפת שחורה של זכוכית שסביבה פס מתכתי דקיק. המתכננים התייחסו גם לתכונות המכשיר – לדבריהם הוא יכלול רכיב NFC, יוכל לתפקד עם רשתות דור רביעי, יהיה בעל מסך Retina Plus ומצלמת 10,2 מגה פיקסל.

מה על הפרק?
הקונספט הבא נצפה לראשונה בפורומים של יצרנית ציוד נלווה לסלולר, חברת קרוסל הסקנדינבית. למרות שאין יודעים את הוגה הרעיון, ידוע כי הצבת מקרן וממשק מזהה בתוך המכשיר רשם את התפעלות אנשי אפל שאמורים כבר היום לעבוד על הדגם החדש.
הטלפון אייפון Next G המיועד להקרין את תצוגת המסך על פרק כף היד, ולהיות בעל ממשק מזהה לחיצה כמה במכשירי Kinect. נותר רק לנחש מה צריך להיות נפח הסוללה שתוכל לבצע את כל היכולות של המכשיר המדובר.

לסיכום
איך יראה החמישי לבית אייפון? רוב הסיכויים שנדע רק בזמן חשיפתו, אך סטיב ג'ובס ידוע כמי שמתייחס לבקשות המעריצים של החברה. מי יודע, אולי נראה את התכונות מאבות הטיפוס כאן מיושמים במכשיר החדש.

כיצד יראה האייפון העתידי? קונספטים של מכשיר ה-iPhone 5

נערך לאחרונה:
גם הקטן וגם הדק נראלי די שטוטי
הדק בטוח לא נוח ויכול עוד להישבר ל 2
והקטן עדיף תמיד תמכשיר הגדול יותר:)

לא קשור כ"כ לאשכול הזה, אבל רציתי לשאול פה כבר מזמן-
כדאי עדיין לקנות את האייפון 4? או שיש משהו באופק שאמור לצאת ויהיה רמה מעליו?

האתר הכי אמין לבדוק מתי כדאי לקנות מוצרי אפל:
http://buyersguide.macrumors.com/

אתה יכול לקנות את האייפון 4, אין כרגע משהו באופק.מכשיר מדהים, קניתי אותו בשבוע הראשון שהוא יצא בארה"ב ואני נהנה מכל רגע ולא היו לי שום בעיות איתו.

האתר הכי אמין לבדוק מתי כדאי לקנות מוצרי אפל:
http://buyersguide.macrumors.com/

אתה יכול לקנות את האייפון 4, אין כרגע משהו באופק.מכשיר מדהים, קניתי אותו בשבוע הראשון שהוא יצא בארה"ב ואני נהנה מכל רגע ולא היו לי שום בעיות איתו.
+1
בחיים לא נהנתי ככה ונידהמתי מפלאפון.
זה עולם אחר לגמרי אם אתה 'פוגש' את זה בפעם הראשונה.
קניתי אותו גם מארה"ב אבל עכשיו אני לא יודע אם שווה לקנות משם כי הפריצה [שחייבים בשביל אנלוק] היא לא תמידית [כמו שיש אצלי בגלל שזה גירסא קצת יותר ישנה]
אז משם אני לא ממש ממליץ לקנות אלא אם אתה אוהב סיכונים חח

מה זה משנה משה איך יראה האייפון גם ככה שומעים איתו חרא שמדברים איתך 😃

נראים מפגרים וחסרי תועלת,
אתה אוהב מוסיקה, תקנה כל נגן אחר שלא ישבר ביומיים ויכול להכיל הרבה מוסיקה

"באופק"? יש המון מכשירים עדיפים על אייפון 4. דוגמה:
סמסונג גלקסי S i9000, אייצ'טיסי דיזייר, נוקיה N8, מוטורולה מיילסטון 2.

"באופק"? יש המון מכשירים עדיפים על אייפון 4. דוגמה:
סמסונג גלקסי S i9000, אייצ'טיסי דיזייר, נוקיה N8, מוטורולה מיילסטון 2.

ממתי סמסונג עדיפים על אפל?! ומוטורולה? בכלל תת רמה
ונוקיה המכשיר נחמד, אבל לא מתקרב לאייפון

כרגע מה שנראה שיכול להתחרות ברמה כלשהיא עם האייפון זה NEXUS S החדש שנראה לא רע בכלל.

ובדרך כלל אפל מכריזים על אייפון חדש בסביבות יוני

כרגע מה שנראה שיכול להתחרות ברמה כלשהיא עם האייפון זה NEXUS S החדש שנראה לא רע בכלל.

ובדרך כלל אפל מכריזים על אייפון חדש בסביבות יוני

יש לי חבר שיש לו את הנקסוס 1 (הדור הקודם) ודווקא אחלה מכשיר... החסרון המשמעותי לדעתי של המכשיר הזה לעומת אפל זה כמות האפליקציות שקיימות עבורו.

ממתי סמסונג עדיפים על אפל?! ומוטורולה? בכלל תת רמה
ונוקיה המכשיר נחמד, אבל לא מתקרב לאייפון

לא אמרתי שסמסונג עדיפים על אפל (למרות שכל חברה כמעט עדיפה על אפל), אמרתי שגלקסי s i9000 עדיף על אייפון 4. כנ"ל לגבי המיילסטון 2.

סימביאן עדיף על iOS 4? תגיד לי איפה אתה חי?
א' זה מכשיר אחד מתוך 4
ב' זה סימביאן החדש
ג' יש יותר במכשיר ממערכת הפעלה
ד' ב-iOS4 אפילו מולטיטסקינג נורמלי אין, סתם תכונות מימי הביניים*** שפתאום אפל נזכרו להכניס בשביל להרוויח עוד כסף, הדבר היחיד שטוב שם זה כל המערכת של האפליקציות, וגם זה פשוט מגוחך. לדרוש 100$ לשנה בשביל לפתח אפליקציה משלך עצמך ולהריץ אותה על המכשיר. בלי בושה.

אפילו חריץ לכרטיס זיכרון אין. למה? בשביל ששנה הבאה יוציאו גרסה חדשה עם 64 ג'יגה, ככה יקחו עוד כסף מאנשים.
עוד שנתיים יוציאו גרסה עוד יותר חדישה, ממש שיא הטכנולוגיה, שם תוכלו להכניס כרטיס זיכרון נוסף. הריי מה לא עושים בשביל למקסם רווחים.

דפדפן - ספארי. בואנה, איזו קידמה. ממש פריצת דרך.
אפילו תמיכה מובנת בפלאש אין.
ומקלט FM? פה באמת הגזמתי, זה יותר מידיי מתקדם! לשמוע רדיו???
ושלא נדבר בכלל על משדר FM שהיום לרוב הסמאטרפונים יש.
הם יכלו לשים בלוטות' v3.0, אבל למה להם? עוד שנה יוציאו גרסה חדשה וככה יגרפו עוד רווחים.

הכל חייבים לעשות עם iTunes. מה זה החרא הזה? איך אתם חיים עם הכפייה הזו?

סוללה מעפנה, בעיות קליטה. הריי אלו דברים מסובכים בשביל העשור השני של המאה העשרים ואחת.

http://news.cnet.com/8301-13579_3-10245065-37.html
LOL

isteamphone.jpg

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שסמסונג עדיפים על אפל (למרות שכל חברה כמעט עדיפה על אפל), אמרתי שגלקסי s i9000 עדיף על אייפון 4. כנ"ל לגבי המיילסטון 2.

א' זה מכשיר אחד מתוך 4
ב' זה סימביאן החדש
אז מה? הוא עדיין איטי ומגושם לעומת המהירות של אפל
ג' יש יותר במכשיר ממערכת הפעלה
נכון, אין כמות אפליקציות לאף מכשיר כמו לאייפון
ד' ב-iOS4 אפילו מולטיטסקינג נורמלי אין, סתם תכונות מימי הביניים*** שפתאום אפל נזכרו להכניס בשביל להרוויח עוד כסף, הדבר היחיד שטוב שם זה כל המערכת של האפליקציות, וגם זה פשוט מגוחך. לדרוש 100$ לשנה בשביל לפתח אפליקציה משלך עצמך ולהריץ אותה על המכשיר. בלי בושה.

כדי להרוויח כסף, נדרש לשלם על מערכת הפעלה. גם אתה משלם על קרקע לפני שאתה בונה בית, אז מה? ביזיון שהמדינה דורשת ממך לקנות את הקרקע כדי לבנות שם את הבית שלך?

אפילו חריץ לכרטיס זיכרון אין. למה? בשביל ששנה הבאה יוציאו גרסה חדשה עם 64 ג'יגה, ככה יקחו עוד כסף מאנשים.

אני לא מבין למה צריך יותר מ 8GB, אני משתמש ב 5-7GB ולא יותר מזה, וגם זה בגלל ש 1.5GB מזה הוא GPS שהתקנתי ואני לא משתמש בכלל כי יש לי אחד "אמיתי" לאוטו.

עוד שנתיים יוציאו גרסה עוד יותר חדישה, ממש שיא הטכנולוגיה, שם תוכלו להכניס כרטיס זיכרון נוסף. הריי מה לא עושים בשביל למקסם רווחים.

זה לא משנה, רוב האנשים לא משתמשים בקיבולת מידע הזו, אתה רוצה פלאפון עם יותר מקום, תקנה 32GB, אף אחד לא צריך יותר מזה וגם אם כן זה אולי 0.000001% מהלקוחות, אז תלכו לקנות מכשיר שיתאים את הצרכים שלכם. בגלל זה אני גם אומר שזה ויכוח סרק, כל מכשיר תלוי בשימושים של הבן אדם.

דפדפן - ספארי. בואנה, איזו קידמה. ממש פריצת דרך.
אפילו תמיכה מובנת בפלאש אין.

עובדה שהמון אתרים גדולים היום עוברים ל HTML5 והמון אתרים (גם זה שאתה גולש בו כרגע) רוצים להימנע מפלאש כי זה פשוט מעמיס על האתר וגוזל תעבורה.

ומקלט FM? פה באמת הגזמתי, זה יותר מידיי מתקדם! לשמוע רדיו???
ושלא נדבר בכלל על משדר FM שהיום לרוב הסמאטרפונים יש.

יש היום משהו שנקרא 3G, שומעים רדיו דרך האינטרנט.

הם יכלו לשים בלוטות' v3.0, אבל למה להם? עוד שנה יוציאו גרסה חדשה וככה יגרפו עוד רווחים.

הכל חייבים לעשות עם iTunes. מה זה החרא הזה? איך אתם חיים עם הכפייה הזו?

לא אם יש לך Cydia

סוללה מעפנה, בעיות קליטה. הריי אלו דברים מסובכים בשביל העשור השני של המאה העשרים ואחת.

הסוללה מעולה, הרבה יותר חזקה מהקודם, אין בעיות קליטה זה בכי של אמריקאים מפונקים שכל היום צריך ללכת אחריהם עם נייר טואלט ולנגב את הדמעות. מה גם הרשתות בארה"ב הם איך לומר את זה במילה יפה ח-ר-א, בניגוד לישראל. בישראל הקליטה לא ירדה לי מ 5 קווים כל הזמן לא משנה איפה הייתי, גם במקלט, פה בארה"ב בגלל המרחקים הגדולים יש קליטה זבל בכל חברה וזה גם תלוי בעיר שאתה גר בה. לדוגמה במזרח (ניו יורק) יותר טוב להיות עם VERIZON ופה במערב, יותר טוב להיות עם AT&T אז זה נורא תלוי איפה אתה ומה הקליטה שלך באותו האזור.

http://news.cnet.com/8301-13579_3-10245065-37.html
LOL

הכתבה הזו מלפני שנה וחצי והאוזניות של אפל זה חרא, וזה ידוע וגם עולות 30 דולר ולא שוות 5 סנט.

isteamphone.jpg

אני סה"כ מרוצה מהפלאפון, לא חושב שיש לו כרגע מתחרה בשוק לשימושים רגילים של אפליקציות, שיחות, SMS, מסך עם הרזולוציה הגבוהה ביותר והמערכת הפעלה הכי מהירה (ד"א מולטיטסקינג היה קיים הרבה לפני שאפל חשבו לשים את זה, הכל אפשרי לעשות דרך סידייה והרבה יותר מזה, אנשים פשוט לא מודעים לעניין אז הם בוכים שאפל רוצים להשאר בשליטה ושהמכשיר שלהם חרא).
אני בדעה שאם אתה לא פורץ את האייפון שלך, המכשיר לא שווה כלום, זה יהיה פשוט אייפוד עם שיחות. כאחד שהיה לו סימביאן והחזיק את כל ה N8 ודומיו והשתמש בזה לשיחות זה פשוט חרא של מכשיר, סימביאן עדיין עם דיליי עצום ביחד ל iOS ואי אפשר להתווכח על זה. המעבדים החדשים של אפל באייפס ובאייפון והניצול של הזיכרון לעומת מכשירים של נוקיה זה משהו שהוא לא בר שיווין בכלל והמערכת הפעלה עושה את ההבדל.
זה כמו להשוות מאק לוינדוס, ניצול הזיכרון והמעבד הרבה יותר טובים, אבל סביבת העבודה קשה שונה וקשה להתרגל אליה וזה גם למה אני שונא מאק למרות שאני מודה שהוא יותר טוב ומהיר מוינדוס.

וואלה דיברתי כמו SOMEONE עד שאחותי קנתה אייפון ונוכחתי שטעיתי

לא יעזור
ראיתי מלא דגמים
אייפון זה הכי טוב כרגע. אולי בתאוריה יש יותר טובים, אבל בפועל הוא נותן לך את החוויה הכי גדולה.

פרצתי לאחי הקטן את האייפוד 4 דרך LIMERA1N והוא לא רוצה להתקין את הסידיה מישהו יודע מה לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית