תם עידן הזיכויים: תקנות ההחזר הכספי בתוקף (כולל מנוי בחד"כ)

מה הכוונה ביחסי לשימוש שנעשה?
כלומר אם הייתי מנוי ל6 חודשים והמנוי שלי רשום על שנה, אני אקבל חצי מהכסף שאותו שילמתי?

אם כן, אז אחלה והוגן.

• פותח/ת השרשור
כן פחות איזה כמה אחוזים קנס/עמלה בין 5 ל 10%

או שהחוק הזה יבוטל תוך חצי שנה או שהמחירים יעלו בעשרות אחוזים.
אין סיכוי שהישראלי המצוי לא ינצל את החוק הזה.

נדמה לי שקצת התבלבלתם, או שהכותב התבלבל. ההחזר הוא תוך 14 יום מרכישת המוצר. כמה חברות יתנו החזר מעבר ל-30 יום, אבל אני לא חושב שאפשר לבוא באמצע ולבטל עסקה. מדובר למעשה ביישור קו עם האיחוד האירופי ועם ארה"ב לגבי מדיניות החזרת מוצרים.

נדמה לי שקצת התבלבלתם, או שהכותב התבלבל. ההחזר הוא תוך 14 יום מרכישת המוצר. כמה חברות יתנו החזר מעבר ל-30 יום, אבל אני לא חושב שאפשר לבוא באמצע ולבטל עסקה. מדובר למעשה ביישור קו עם האיחוד האירופי ועם ארה"ב לגבי מדיניות החזרת מוצרים.
למה פורסם שאנחנו המדינה היחידה עם חוק כזה?
באמריקה לא קיים לא חוק כזה?
לא נתקלתי שם במקום שלא החזיר כסף. זה מדיניות של כל חנות?

למה פורסם שאנחנו המדינה היחידה עם חוק כזה?
באמריקה לא קיים לא חוק כזה?
לא נתקלתי שם במקום שלא החזיר כסף. זה מדיניות של כל חנות?
כי הראש של הכתב בתחת. מדיניות ההחזרה הזאת נהוגה באירופה כבר שנים רבות - אפשר להציץ בתקנון ההחזרה של אמזון בריטניה/גרמניה/צרפת לדוגמה ולראות שאפשר להחזיר מוצרים עד 14 יום בלי לציין את הסיבה ולקבל החזר מלא. אני החזרתי ביום שבת מוצר אלקטרוני לחנות, אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו, וקיבלתי זיכוי מלא במזומן.
יש גם דברים שאי אפשר להחזיר מפאת זכויות יוצרים - משחקי מחשב שנפתחו לדוגמה.

את זה אני יודע.
אני שואל לגבי חוק. האם במדינות השונות זה לא חוק אלא רק מדיניות מקובלת של המוכרים?

עד כמה שאני יודע, באיחוד זה חוק. בגרמניה לדוגמה זו לא מדיניות, זה חוק. (על החוק, בגרמנית: http://de.wikipedia.org/wiki/Widerrufsrecht). ככה שזה כשעצמו שולל את האפשרות שישראל היא המדינה היחידה שחוקקה חוק כזה. אבל כרגיל, בישראל חושבים שהשמש זורחת מהתחת של בן גוריון.

השאלה עכשיו היא מה יהיה בנוגע לחדרי הכושר...
האם כשאני מגיע לביקור של חודש בארץ כבר כדאי לעשות מנוי לשנה ואז לבטל אותו לפני שאני חוזר לחול על מנת לקבל מחיר יותר אטרקטיבי? איך חדרי הכושר ימנעו דברים כאלה?

השאלה עכשיו היא מה יהיה בנוגע לחדרי הכושר...
האם כשאני מגיע לביקור של חודש בארץ כבר כדאי לעשות מנוי לשנה ואז לבטל אותו לפני שאני חוזר לחול על מנת לקבל מחיר יותר אטרקטיבי? איך חדרי הכושר ימנעו דברים כאלה?

14 יום מהקניה +זבה בעצם משתלם להם אתה משלם +1500 שקל לשנה אם אתה מבטל אחרי שבוע הקנס הוא מאד גבוה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית