הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמארטפונים

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
הלך לי הפלאפון. אין לי מושג בתחום הזה ורציתי לשמוע מאנשים שמבינים בזה מה דעתכם על המכשירים הנל ואיזה מהם עדיף?
נוקיה C7, בלאקברי, אייפון 4,HTC לג'נד, אריקסון ויואז וסמסונג וויב.
תודה.

נערך לאחרונה:
האייפון 4 באמת רמה אחת מעל כולם...
חוץ מזה שכמות האפליקציות והקהילה שהתפתחה לה לאייפון נותנת לו יתרון אדיר על היתר, בשנייה שאתה תתחיל לשחק איתו ולזרום, אתה לא תחזור לשום מכשיר אחר.

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע דירוג. ברוב החברות גם חסר אייפון 4. מעניינים אותי במיוחד הסמסונג, HTC ובלאקברי.
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר.

נערך לאחרונה:
אמנע מלדרג את הנוקיה והאריקסון כי לא יצא לי להשתמש בהם, מה שכן אני יכול להבטיח לך מצלמה מעולה באריקסון...
אייפון
HTC
בלקבארי\סמסונג

הדירוג של הבלאקבארי והסמסונג דינאמי כי זה נורא תלוי במה אתה מחפש\צריך, הבלאק הוא נורא "עסקי" אפשר לומר, תוכנת מיילים מעולה, אבל נורא נורא משעמם (באמת,בנאלי לחלוטין).
הסמסונג יותר "צבעוני" אבל אישית אני לא אוהב את סמסונג, שיחקתי ברוב המכשירים שלהם ולא התלהבתי.
ה-HTC בהחלט מכובד, יש שיגידו שעדיף על האייפון ושוב נכנסת לכאן העדפה אישית.

מה הדרישות שלך מהמכשיר?מה אתה מחפש בדיוק?יש הבדל כספי משמעותי ביניהם?

תיקנה מילניום 😃

אייפון 4

בלקברי תיקח רק אם אתה מקבל המון אימיילים ביום

• פותח/ת השרשור
כולם עולים אותו דבר. קשה לי להגיד מה אני מחפש כי אין לי מושג מה הקריטריונים. אם תגידו לי קריטריונים אני אוכל להגיד בקלות. למשל מצלמה לא באמת מעניינת אותי.

הכל שאלה אם אתה מחפש עוד דברים מעבר לאסמסים והוצאת שיחות.
תגיד מה כן אתה משתמש בטלפון וככה יהיה יותר קל.
אם אתה מאלה שרק מוציאים שיחות ושולחים אסמסים חבל לשרוף הרבה כסף על נייד אלא אם כן בא לך סתם לבזבז על טלפון עם דאווין.

• פותח/ת השרשור
לגלוש כמו בנאדם באינטרנט, GPS שיעבוד, מערכת הפעלה לא שווה לתחת כמו סימביאן, WIFI שקולט טוב, ממשק טוב ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שונות ומגוונות בקלות (שלא עולות כסף)- למשל IGO.
בזמנו היה לי IMATE HTC JASJAM.
מעבר לכך שהוא גדול הוא היה פשוט מכשיר מעולה. משו בסגנון יתאים.

אני מבסוט מהדיזייר שלי,מעדיף את אנדרואיד על פני מערכת ההפעלה הסגורה של אפל.
אישית מעדיף HTC על פני האייפון.

לגלוש כמו בנאדם באינטרנט, GPS שיעבוד, מערכת הפעלה לא שווה לתחת כמו סימביאן, WIFI שקולט טוב, ממשק טוב ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שונות ומגוונות בקלות (שלא עולות כסף)- למשל IGO.
בזמנו היה לי IMATE HTC JASJAM.
מעבר לכך שהוא גדול הוא היה פשוט מכשיר מעולה. משו בסגנון יתאים.

iphone עונה על הדרישות שלך אבל אם לא תפרוץ אז הוא לא כזה טוב...(IGO עולה 50 דולר אם אני זוכר נכון)
פריצה זה תהליך של 10 דקות +10 דקות עבודה בסידיה

HTC לג'נד.
אתה חייב לקנות דרך אורנג'\סלקום\וכו'? המחיר שם לא הגיוני לעומת חנויות פרטיות.

אני לא חושב שמשהו עונה על הדרישות שלך יותר טוב מאשר אייפון..
אתה פורץ אותו (עולה כ100 ש"ח) ותוכל לשים עליו כל תוכנת ניווט שתרצה..
המערכת הפעלה שלו באמת די מושלמת, בקושי קורסת ומהירה בצורה מגוחכת.
נשמע כאילו אני גוזר קופון פה, אבל באמת אחרי שקיבלתי את האייפון שלי, הבנתי מה זה.

איך זה הולך המבצע סטודנטים?

עד עכשיו הייתי בחיילים אבל לא רציתי לשלם על החבילת דור 3 אז נשארתי עם סים ישן וקניתי מכשיר מחברה פרטית.
זה עדיין אותם המחירים? כי אם אני גולש זה רק בWIFI..

ד"א הייתי הולך על הHTC אם דחוף לך להחליף

אני לא חושב שמשהו עונה על הדרישות שלך יותר טוב מאשר אייפון..
אתה פורץ אותו (עולה כ100 ש"ח) ותוכל לשים עליו כל תוכנת ניווט שתרצה..
המערכת הפעלה שלו באמת די מושלמת, בקושי קורסת ומהירה בצורה מגוחכת.
נשמע כאילו אני גוזר קופון פה, אבל באמת אחרי שקיבלתי את האייפון שלי, הבנתי מה זה.
למה לשלם על פריצה זה הדבר הכי קל בעולם

לי אישית יש samsung galaxy s
אם הייתי צריך לדרג את המכישרים הכי טובים כרגע זה היה ככה-

HTC desire HD
HTC desire
iphone 4/samsung galaxy s, אולי עם היתרון קטן לאייפון, בגלל שהסמסונג קצת עושה לי בעיות, והייתי צריך לעשות לו unlocked פעמים בגלל שההגדרות שם מסודרות בצורה מפגרת, לא שזה סיפור כזה גדול, כן? סתם מעצבן.

סוני אריקסון אם אתה רוצה סמארטפון אל תקח.
בלאקברי bold 9700 אחלה מכשיר, אבל לטעמי המסך שם קטן מידי, והוא פשוט פחות טוב מהסמארטפונס שרומשים למעלה, למרות שבכתיבת הודעות ושליחת סמסים הוא ממש ממש טוב.

אם אתה רוצה משהו זול וטוב יש לך iphone 3gs וHTC aria שהם גם אחלה מכשירים
HTC aria בהתחלה חשתי לקנות אותו, כי הוא זול(איזה 200-250$), אבל בסוף הוספתי קצת לסמסונג.

• פותח/ת השרשור
מה דעתכם על סמסונג וייב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית