הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנדרקסון

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
לאחרונה ניתקלתי בחומר הזה שאגב נימכר כאן בבית מרקחת ,כמו שהבנתי הוא בא בכדורים טסט אנטקנואד, יש למישהו כאן ניסיון אם הדבר הזה, עד כמה טוב הוא ניספג בגוף וגם קראתי איפה שהוא שהוא בכלל לא פוגע בכבד וניכנס ישר למערכת הלימפה זה נכון?

זה לא כלכלי להשתמש במוצר הזה לסייקל, העלות היא בסביבות ה 4000 שקל רק בשביל הטסטוסטרון עצמו, מציע לך לרדת מהעניין.
מה גם שעדיין לא הוכח היעילות של המוצר הזה מול זריקות - אני אישית מאמין שהספיגה שלו לא גבוהה.

• פותח/ת השרשור
למה לא כלכלי זה עולה 80 ש"ח ל30 כדורים(בכל אתר של בית מרקחת רשום ככה שאני לא מביא כאן מידע אסור אני מקווה).
כל כדור מכיל 40 מ"ג אנדקנואט אני צריך לקחת בערך 14 כדורים בשבוע בשביל להגיע למינון מתאים וזה יוצא 320 ש"ח בסך הכל אני לא חושב שזה כזה יקר

• פותח/ת השרשור
Active Life: Less than 8 hours
Drug Class: Anabolic/Androgenic Steroid (Oral)
Average Dose: Men 240-320 mg/day
Acne: Low
Water Retention: Yes, in higher doses – 280-400 mg/day
High Blood Pressure: Yes – Dosage related
Liver Toxic: Low
Aromatization: Low to moderate
DHT Conversion: Yes in higher dosage
Decrease HPTA function: Low, except in higher dosages
Chemical structure: androsta-4-en-3-one,17b-ol
Molecular weight of base: 288.429
Molecular weight of ester: 186.2936 (undecanoic acid, 11 carbons)
זה נכון מה שרשום כאן?

300 מג ליום זה 7.5 כדור ליום לחודש זה 210 כדור זה 7 כופסאות לחודש נניח סייקל של 12 שבועות. זה 21 כופסאות שזה 1600 שקל. זה לא זול בכלל. וזה הרבה הרבה פחות טוב מזריקות. למה בכלל להתעסק עם החרא הזה

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שבאמת צריך להגיע למינונים כאלו אני חושב ש80 מג ליום זה בסדר גמור קראתי כאן שבשביל שהספיקה תיהיה מלאה צריך לקחת אם זה לפחות 30 גרם חלבונ זה נכונ?

אני לא חושב שבאמת צריך להגיע למינונים כאלו אני חושב ש80 מג ליום זה בסדר גמור קראתי כאן שבשביל שהספיקה תיהיה מלאה צריך לקחת אם זה לפחות 30 גרם חלבונ זה נכונ?

סליחה דוקטור שאתה לא חושב. החומר הזה הוא מאוד חלש וכדי לקבל תגובה אנבולית טובה אתה צריך הרבה ממנו. הוא יקר ולא שווה את הכסף לתמורה שאתה מקבל. תחשוב מה שאתה רוצה. אבל נראה לי שיש לך עוד הרבה מה ללמוד על מנת להגיע למסקנות כאלה.

• פותח/ת השרשור
תשמע אם באמת השתמשת בחומר הזה ואתה יודע אם הוא יעיל או לא אז מי אני שיתווכח איתך. עברתי הרבה פורומים ובאמת גיליתי שהוא לא משו אבל גם תופעות הלוואי שלה קטנות

• פותח/ת השרשור
אנשים שנותנים המלצות למינונים של החומר הם בודי בילדרים מקצוענים לכן גם המינונים כאלו גדולים אני בתור בן אדם שלא עשה סייקל ראשון עדיין לא צריך מינון כזה

תסביר את התגובה שלך במקום להטריל אם מה אתה לא מסכים כאן

אף אחד לא מטריל כאן.

אומרים לך חד וחלק שהסכום שתוציא על החומר המזופט הזה לא שווה את התועלת ושהתוצאה משימוש בחומר הזה או יותר נכון ה"חומר" הזה תהיה מינורית ואם באמת אתה תרצה שתהיה אז אתה תצטרך לקחת הרבה ממנו = הרבה כסף.

מה גם שאין לי מושג כמה זה בריא לכבד (את זה אנשים אחרים יוכלו להגיד, לא אני) ומה שבטוח זה שהספיגה הרבה פחות טובה מאשר הדבר האמיתי.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא חושב שאם הספיגה שלו לא הייתה טובה באמת , אז הוא היה נימצא בסל התרופות של המדינה, שכל תרופה ניבדקת בכבדנות.

תשמע אני לא חושב שאם הספיגה שלו לא הייתה טובה באמת , אז הוא היה נימצא בסל התרופות של המדינה, שכל תרופה ניבדקת בכבדנות.

זה בכלל לא שייך אנחנו לא פורום רפואי שאומר לך לקחת מינונים טרפיוטים. על מנת לראות תוצאות מבחינת מסת שריר אתה צריך לקחת מינונים סופר טרפיוטים. ואז אתה צריך לשאול את עצמך האם התוצאות מול המינון שווים את זה או לא. במקרה הזה ממש לא חבל על הכסף והזמן ובטח הבריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית