הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאבדות

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
נכנס לי ג'וק כזה למוח והחלטתי שאני עושה סמולוב לדדליפט.
אני ממש רוצה לעשות סמולוב לדדליפט, אני מודע שזה לא אנושי, אבל אני בכל זאת רוצה.
עכשיו השאלה שלי היא האם התוכנית מסוכנת מבחינה פיזית, יענו נפח כל כך גבוה בדדליפט, מבחינה פסיכילוגית אני מלא מוטיבציה, מקסימום אפסיק באמצע..

• פותח/ת השרשור
נפנה אותך לסרטון על הראק פולס של ריפ שעלה לפני כמה ימים שם הוא אמר:
אחרי שמגיעים לסביבות ה180 ק"ג דדליפט (לא אומר שזה מספר מדויק, יש ויהיו עוד הרבה שיעשו יותר מזה, אבל לשם הפואנטה) הדדליפט כתנועה מורכבת אחת נהיה לא יעיל להתקדמות כי נורא קשה להתאושש ממנו, ומומלץ לפרק אותו לתנועות.

שים לב שאפילו בתוכנית המתקדמת של SS עושים דדליפט כבד אחת לשבוע כי קשה להתאושש ממנו, ואתה רוצה לעשות דדליפט כבד כל השבוע.
אם זה נראה לך הגיוני שיהיה לך לבריאות.

תודה על התגובה,
הנה זאת תגובה לעניין, למה אי אפשר ישר לענות ככה ותמיד מנסים לעשות צחוק מהחברי פורום.

ידעתי שזה מטורף, וידעתי שאפשר להגיע לשבר מאמץ.
רק רציתי לדעת כמה זה מסוכן, כי שברי מאמץ לא באים בשבוע שבועיים.

מי דבר על שברי מאמץ?.. מה קשר לשברי מאמץ?

לעשות 4 דדליפטים בשבוע בעצימות ומשקלים כאלה זה דבר מטומטם עד כאב לעשות
אם אתה רוצה ללכת ראש בקיר בבקשה

כמו שכבר רשמנו לך.. מהר מאוד תגיע לאימון יתר, לא תצליח להתאושש וכנראה שתפצע..

בהצלחה

איך נראית סמולוב ל דדליפט?

או שאתה מנסה לעשות את הסמולוב הזאת

http://www.joeskopec.com/smolov.html

רק במקום סקוואט אז אתה רוצה דדליפט?

זה לא ילך.. אתה תגיע לאימון יתר תוך 3-4 אימונים.. דדליפט היא תנועה שונה מסקוואט בהמון דברים...
הדבר העיקרי זה שהדדליפט מתחיל מהכיווץ הקונצנטרי ללא מתיחה...

שוב.. אתה פשוט רוצה עלשות את הגרסא המוכרת של סמולוב רק במקום סקוואט לשים דדליפט ?

זה דבר דבילי לעשות.. אתה לא תתעושש בחיים ותגיע מהר מאוד לאימון יתר... אל תעשה את זה

אז לא.. אל תעשה את זה..

אני אל חשוב שקיים בנאדם שיכול להתאושש מ 4 דדליפטים בשבוע...
בטח לא בעצימויות האלה...

אל תנסה להמציא את הגלגל יש אחרים שעשו את זה בישבילך..פשוט לך על טקסס/מדקאו

על אחת כמה וכמה לא את זה..
חבל אתה סתם תפצע תגיע לאימון יתר ולא תרוויח כלום חוץ מצורך להפסיק את האימונים ותחזור אחורה או תדרוך במקום

הסיכויים שתגיע לאימון יתר ואף תפצע הם גבוהים מאוד... בהצלחה

צפה לזה על השבוע הראשון

4 דדליפטים מלאים [הכוונה לא נניח ראק-פולס/האלטינג דדליפט/פאוור שראגס - חלקי תנועה.. אלה תנועה המלאה] בשבוע זה טירוף

🤫

תודה על התגובה,
הנה זאת תגובה לעניין, למה אי אפשר ישר לענות ככה ותמיד מנסים לעשות צחוק מהחברי פורום.

אף אחד לא מנסה לעשות ממך צחוק.. אבל כשרושמים לך את אותו דבר כמה פעמים רצוף ואתה עדיין ראש בקיר.... אז מתחילים לענות באותה צורה

תאכלס לא יודע אם ניסית לפגוע בי או משהו ,אבל תאכלס אני לא נפגע, אני מבין שלפי סרטון של סקוואט אתה יודע איך הטכניקה שלי בדדליפט.

אפשר לחשוב שלא פרסמת כאן 7000000 סרטונים של דדליפט. והוא לא ניסה לפגוע בך, הוא ציין עובדה.

ידעתי שזה מטורף, וידעתי שאפשר להגיע לשבר מאמץ.
רק רציתי לדעת כמה זה מסוכן, כי שברי מאמץ לא באים בשבוע שבועיים.

מה הקשר לשברי מאמץ? אתה תשבור את הגב.

אבל זה לא משנה, כי לא באת לשאול, באת לקבל "יאללה לך על זה!", אז לך על זה ותספר לנו איך זה עבר.

• פותח/ת השרשור
🤫

אף אחד לא מנסה לעשות ממך צחוק.. אבל כשרושמים לך את אותו דבר כמה פעמים רצוף ואתה עדיין ראש בקיר.... אז מתחילים לענות באותה צורה

אין ספק שעניתם לי כמה פעמים.
אני מדבר על המנהלים שמרשים לעצמם לענות איך שבא להם.
טוב תודה על התשובה עפתי לישון לילה טוב לכולם.

• פותח/ת השרשור
אפשר לחשוב שלא פרסמת כאן 7000000 סרטונים של דדליפט. והוא לא ניסה לפגוע בך, הוא ציין עובדה.

מה הקשר לשברי מאמץ? אתה תשבור את הגב.

אבל זה לא משנה, כי לא באת לשאול, באת לקבל "יאללה לך על זה!", אז לך על זה ותספר לנו איך זה עבר.

ואני לא חושב שבסרטונים האחרונים שפרסמתי (ואני לא מדבר על הסרטונים הישנים) הטכניקה הייתה גרועה, אולי בעיית סטאפ , וזהו.. וגם זה לא רציני,והטכניקה שלי בדדליפט טובה, אני אפרסם סרטון בקרוב.

אין ספק שעניתם לי כמה פעמים.
אני מדבר על המנהלים שמרשים לעצמם לענות איך שבא להם.
טוב תודה על התשובה עפתי לישון לילה טוב לכולם.

אני תמיד מרשה לעצמי לענות איך שבא לי, עד היום לא הוכחת לי שצריך לענות לך אחרת. ראיתי סרטונים של הסקוואט, דדליפט, פרס ובנץ' שלך. אני רציני לגמרי שעם הטכניקה הזאת כל תוכנית עם המון נפח ובעצימות גבוהה תהיה מסוכנת. כשאומרים את זה לבנאדם והוא חוזר ואומר "אני יודע" וממשיך להוסיף עם 5 או 10 או 50 קילו למוט מבינים מהר מאוד עם מי יש עסק. אז take it or leave it, אבל אל תבוא לשאול שאלות וכבר בפוסט הראשון תגיד "אני יודע שזה מטומטם" ותצפה שאנשים לא יגידו לך "נכון".

• פותח/ת השרשור
אני תמיד מרשה לעצמי לענות איך שבא לי, עד היום לא הוכחת לי שצריך לענות לך אחרת. ראיתי סרטונים של הסקוואט, דדליפט, פרס ובנץ' שלך. אני רציני לגמרי שעם הטכניקה הזאת כל תוכנית עם המון נפח ובעצימות גבוהה תהיה מסוכנת. כשאומרים את זה לבנאדם והוא חוזר ואומר "אני יודע" וממשיך להוסיף עם 5 או 10 או 50 קילו למוט מבינים מהר מאוד עם מי יש עסק. אז take it or leave it, אבל אל תבוא לשאול שאלות וכבר בפוסט הראשון תגיד "אני יודע שזה מטומטם" ותצפה שאנשים לא יגידו לך "נכון".

מצחיק אותי שאתה חושב שאתה שווה משהו,תתעורר אתה לא שווה כלום.
לתת קצת כבוד לא יזיק לך.

• פותח/ת השרשור

אם ככה אז אני אענה לך איך שהוכחת לי שצריך לענות לך (בחור שנכשל עם משקל של ילדה בסקוואט, אבל אני אפנה אלייך בלשון זכר, אני לא מעוניין לעשות ממך צחוק, מה יצא לי מזה)
אתה טמבל, טיפש חושב שאתה איזה אלוהים אבל אתה סתם אידיוט, אני מקווה שאתה לא עונה לאנשים ככה במציאות וזה רק באינטרנט...
אתה סתם מנסה לפגוע בי, אז אני אחזיר באותו המטבע, זה שאתה מנהל לא נותן לך אישור לרדת על משתמשים.
הטכניקה שלי בפרס טובה, בדדליפט גם.
הבעיה העיקרית שלי היא סקוואט שאני לא מצליח לשפר כבר מלא זמן.
אז במקום לנסות לפגוע ולהצחיק תתחיל לעשות עבודה של מנהל כמו שצריך.
הרבה פעמים אומרים לך שאתה עונה איך שבאלך, אבכל אתה כמובן לא מתייחס כי אתה חושב שמנסים לפגוע בך, במקום ישר להתגונן תנסה להפנים.
נ.ב לא מעניין אותי תנו לי באן, גם ככה הפסקתי להעזר בפורום הזה מאז שהעפתם חצי מהחברה, והאנשים הרציניים עזבו.

אם ככה אז אני אענה לך איך שהוכחת לי שצריך לענות לך (בחור שנכשל עם משקל של ילדה בסקוואט, אבל אני אפנה אלייך בלשון זכר, אני לא מעוניין לעשות ממך צחוק, מה יצא לי מזה)
אתה טמבל, טיפש חושב שאתה איזה אלוהים אבל אתה סתם אידיוט, אני מקווה שאתה לא עונה לאנשים ככה במציאות וזה רק באינטרנט...
אתה סתם מנסה לפגוע בי, אז אני אחזיר באותו המטבע, זה שאתה מנהל לא נותן לך אישור לרדת על משתמשים.
הטכניקה שלי בפרס טובה, בדדליפט גם.
הבעיה העיקרית שלי היא סקוואט שאני לא מצליח לשפר כבר מלא זמן.
אז במקום לנסות לפגוע ולהצחיק תתחיל לעשות עבודה של מנהל כמו שצריך.
הרבה פעמים אומרים לך שאתה עונה איך שבאלך, אבכל אתה כמובן לא מתייחס כי אתה חושב שמנסים לפגוע בך, במקום ישר להתגונן תנסה להפנים.
נ.ב לא מעניין אותי תנו לי באן, גם ככה הפסקתי להעזר בפורום הזה מאז שהעפתם חצי מהחברה, והאנשים הרציניים עזבו.

ילדון, בוא אני אסביר לך משהו. אני יודע טוב מאוד מי עומד מאחורי ההודעה שלך, אבל אני לא נוהג להתייחס לאנשים שיש לי שערות ערווה יותר חכמות מהם. אתה טיפש אם אתה באמת חושב שאכפת לי מזה שתפצע, אני מבין שאין לך מספיק שכל לחשוב על ההשלכות של מה שאתה עושה או לא עושה, מעניין אותך לרוץ ולהוסיף משקלים לטכניקה לקויה. מצטער, לא תשמע את זה ממני. כולם ראו את הסרטונים שלך בדיוק כמוני ושים לב שכולם, אבל כולם אומרים לך אותו דבר.
אם הפסקת להיעזר בפורום אל תשאל שאלות כאן. אני לא מבין מה אתה רוצה, יש לך את האנשים הרציניים בפורום אחר.
אתה ילד שצריך ניעור, לא סמולוב לדדליפט ולא עוד קילו וחצי לסקוואט מקרטע. אין שום סיבה להעיף אותך, אף אחד לא יקח אותך ברצינות גם ככה.

אם בא לך תעשה
רק תוריד משקל בערך ב 10-20%

ותעבוד בטכניקה טובה אחרת אתה עלול להפצע
בנוסף אתה עלול לחטוף דלקת בזוקפים

אני הייתי עושה את זה אם היה לי זמן

מי דבר על שברי מאמץ?.. מה קשר לשברי מאמץ?

לעשות 4 דדליפטים בשבוע בעצימות ומשקלים כאלה זה דבר מטומטם עד כאב לעשות
אם אתה רוצה ללכת ראש בקיר בבקשה

כמו שכבר רשמנו לך.. מהר מאוד תגיע לאימון יתר, לא תצליח להתאושש וכנראה שתפצע..

בהצלחה

רגע 3 פעמים סקוואט כבד ו1.5 דדליפט כבד בשבוע בSS זה לא מסוכן ? אפשר להתאושש מזה ?

רגע 3 פעמים סקוואט כבד ו1.5 דדליפט כבד בשבוע בSS זה לא מסוכן ? אפשר להתאושש מזה ?

הוא כבר לא מתחיל
ובענפח ובעצימויות שיש בסמולוב הוא לא יוכל להתאושש מהאימונים
דדליפט זאת תנועה מאוד טובענית מבחינת התאוששות

אני גם בכלל חושב שגם הסמולוה המקורית עם הסקוואט ממש לא בנוייה לכולם....

במקרה יצא לי להתקל לא מזמן בלוג של מישהו שניסה. הוא לא עשה את הסמולוב המלא, הוא עשה גרסה מקוצצת, אותה גרסא שעשיתי לסקוואט כמה פעמים (גם אלכס עשה אותה וזה גם מה שנתן למייק מתפוז את ה190, למי שעוקב גם בפורום שם).

זה הPR שהוא עשה בסוף התוכנית:

נראה לי שזה שיפור של 15 קילו פחות או יותר. חוץ מהדדליפט הוא עשה קצת לחיצות וקצת משחקים לפלג גוף העליון בזמן התוכנית.

אני לא אומר שאני ממליץ לנסות גם (מודה שאני לא כ"כ עוקב אחרי הלוג שלך בשביל לגבש ממש דעה בנושא) אבל אם אתה חושב על משהו בכיוון, הייתי הולך על הגרסא הזאת ולא על המלאה. ה13 שבועות יהיו בזבוז זמן גדול בשבילך (לא כזה גדול כי לא תסיים) וחד משמעית אין טעם להכנס לזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קח אוויר, או לך תוציא אגרסיות באימון.

איך הולך באמת עם האימונים בזמן האחרון? הרבה זמן כבר אין לוג...

• פותח/ת השרשור
ילדון, בוא אני אסביר לך משהו. אני יודע טוב מאוד מי עומד מאחורי ההודעה שלך, אבל אני לא נוהג להתייחס לאנשים שיש לי שערות ערווה יותר חכמות מהם. אתה טיפש אם אתה באמת חושב שאכפת לי מזה שתפצע, אני מבין שאין לך מספיק שכל לחשוב על ההשלכות של מה שאתה עושה או לא עושה, מעניין אותך לרוץ ולהוסיף משקלים לטכניקה לקויה. מצטער, לא תשמע את זה ממני. כולם ראו את הסרטונים שלך בדיוק כמוני ושים לב שכולם, אבל כולם אומרים לך אותו דבר.
אם הפסקת להיעזר בפורום אל תשאל שאלות כאן. אני לא מבין מה אתה רוצה, יש לך את האנשים הרציניים בפורום אחר.
אתה ילד שצריך ניעור, לא סמולוב לדדליפט ולא עוד קילו וחצי לסקוואט מקרטע. אין שום סיבה להעיף אותך, אף אחד לא יקח אותך ברצינות גם ככה.

מי שיקח אותך ברצינות טיפש, אתה סך הכל סתם חש גבר בגלל שאתה מנהל ,כמו שאמרתי קודם אתה סתם טמבל ואתה חושב שאתה משהו מיוחד, אתה סתם אפס אחרי הכל.

• פותח/ת השרשור
במקרה יצא לי להתקל לא מזמן בלוג של מישהו שניסה. הוא לא עשה את הסמולוב המלא, הוא עשה גרסה מקוצצת, אותה גרסא שעשיתי לסקוואט כמה פעמים (גם אלכס עשה אותה וזה גם מה שנתן למייק מתפוז את ה190, למי שעוקב גם בפורום שם).

זה הPR שהוא עשה בסוף התוכנית:
YouTube - After Mark II #600x1 PR

נראה לי שזה שיפור של 15 קילו פחות או יותר. חוץ מהדדליפט הוא עשה קצת לחיצות וקצת משחקים לפלג גוף העליון בזמן התוכנית.

אני לא אומר שאני ממליץ לנסות גם (מודה שאני לא כ"כ עוקב אחרי הלוג שלך בשביל לגבש ממש דעה בנושא) אבל אם אתה חושב על משהו בכיוון, הייתי הולך על הגרסא הזאת ולא על המלאה. ה13 שבועות יהיו בזבוז זמן גדול בשבילך (לא כזה גדול כי לא תסיים) וחד משמעית אין טעם להכנס לזה.

אפשר קישור לגרסא המקוצרת?
תודה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית